Party reportsHet Amsterdam Dance Event is aan! Sinds woensdag 18 oktober zijn er in Amsterdam in elke uithoek van de stad verschillende feesten. De keuze was reuze de afgelopen dagen. Om deze waanzinnige editie van het Amsterdam Dance Event goed af te kunnen sluiten, bezochten wij op zaterdag 21 oktober de grootste club van Amsterdam. De Amsterdam Arena werd deze avond namelijk omgetoverd tot een heuze danceclub, waar duizenden liefhebbers over de hele wereld zich hadden verzameld om een fantastische avond te gaan beleven.

Organisatoren Alda Events en ID&T hebben opnieuw de handen ineen geslagen om de afsluiter van het Amsterdam Dance Event neer te gaan zetten. Aan de line-up kon het zeker niet liggen. Vooraf werd aangekondigd dat o.a. David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo en Vini Vici van de partij waren om er een onvergetelijke editie van te gaan maken.

Ook werd vooraf een nieuwe ‘act’ aangekondigd onder de naam Two is One, waarbij twee grote dj’s voor een avond samen het podium zouden betreden voor een bijzondere B2B set. Een maand terug werd op de Dam in Amsterdam aangekondigd dat het ging om Armin van Buuren en Hardwell.Het concept AMF begon in 2013 in de RAI in Amsterdam. Daarna groeide het concept naar de Amsterdam Arena. Vorig jaar werden er maar liefst acht feesten onder het concept AMF georganiseerd. Het concept werd vorig jaar dus erg groots gepresenteerd. Dit jaar keer het concept terug naar haar oude roots, waarbij het feest tot in de vroege uren door zou gaan en waarbij de officiele kroning van de DJ Mag weer terugkeerde naar de Arena. Met een uitverkochte editie beloofde het een waanzinnige avond te gaan worden.

Ondanks de grote Amsterdam Arena, voel en ervaar je op elke plek de sfeer die AMF met zich meebrengt. Het podium draagt daar ook zeker aan bij. Een heel strak design, verwerkt door de hele Arena. Bij binnenkomst is Don Diablo begonnen aan zijn set. Een verrassende opening voor ons. Je voelt in het publiek dat ze opgewarmd worden door middel van Don Diablo’s melodische house. Fijne muziek waar de voetjes mee van de vloer gaan. Een verrassend goed begin van de avond voor ons. Tijdens Don Diablo’s set wordt op de schermen vertoond dat hij dit jaar de 11e plaats heeft weten te bemachtigen in de Top 100 DJ Mag. Diablo bedankt zijn vrienden, familie en fans en geeft zijn laatste energie om zijn set keihard af te sluiten. Diablo straalt een feeling uit en weet zijn muziek op de juiste manier weg te zetten in de Arena. Het publiek is warm en klaar voor de volgende act.Na Don Diablo vindt de kroning van de DJ Mag Top 100 plaats. Er wordt hedendaags nog veel gespeculeerd over de lijst en dat zal waarschijnlijk ook nooit meer veranderen. De top 10 wordt uitgelicht, waarbij de top 3 op het podium gekroond wordt met de prijs. Armin van Buuren pakt de derde plaats en Dimitri Vegas & Like Mike de tweede plaats. Nederlands’ trots Martin Garrix sleept voor het tweede jaar op rij de eerste plek binnen en neemt de award in ontvangst van zijn grote vriend David Guetta. Een moment van feestvreugde gaat door de Arena. De DJ Mag Top 100 blijft een dubieuze lijst, maar momenten als deze laten dat weer even vergeten. De nacht is nu officieel begonnen.

|| = |
Na de DJ Mag kroning was het tijd voor misschien wel de meest bijzondere act van de avond. Armin van Buuren en Hardwell begonnen aan hun set onder de naam Two is One. Een uur lang worden de platen van Armin en Hardwell gepresenteerd in een unieke mash-up. De hele Arena trilt op zijn grondvesten. Zoals Hardwell al lachend zegt: ‘Welcome to A State of EDM’. Een hele sterke set, waarbij de harmonie in de zaal en op het podium tussen Armin en Hardwell zorgen voor het hoogtepunt van de avond.De nummers twee van de wereld Dimitri Vegas & Like Mike staan bekend om hun hardere EDM sound. Ook vanavond geven de heren een spectaculaire show weg zoals ze eigenlijk altijd doen. De sound van de twee Belgen galmt door de Arena en het publiek gaat er goed op los. Als afsluiter nodigen ze de mannen van W&W op het podium om hun nieuw plaat ‘Crowd Control’ ten gehore te brengen. Daarna sloten de mannen hun set af met hun meest recent uitgebrachte plaat ‘Complicated’, die momenteel erg hoog in de charts staat.

Als afsluiter betreed Vini Vici het podium. Na een avond vol keiharde house en edm wordt de nacht afgesloten met psy trance. Misschien een wat onverwachte en risicovolle overgang, maar het publiek reageert er verrassend goed op. Vini Vici draait een hele sterke set door de psy trance af te wisselen met de hardere trance melodieen. Het publiek geeft zijn/haar laatste energie en de sfeer is nog steeds zoals aan het begin van de avond.De klok slaat 06.00 en het Amsterdam Dance Event komt voor ons ten einde. Het Amsterdam Music Festival heeft laten zien dat zij het perfecte einde is van het Amsterdam Dance Event. Op een afsluiter als deze ervaar je in het publiek een harmonie. Duizenden mensen komen vanuit de hele wereld naar Amsterdam om te genieten van de muziek die hen het meest gelukkig maakt. De hele avond door zie je ook alleen maar gelukkige mensen. En dat maakt een evenement als AMF zo bijzonder. Opnieuw hebben Alda en ID&T een sterke editie van AMF neergezet, we kijken nu al uit naar volgend jaar!Beeld: ALDA Events


Reporter: Danouschka De Haas

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.116 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.116 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen