Party reportsTijdens het Amsterdam Dance Event vonden er dit jaar op maar liefst 140 verschillende locaties in de stad parties plaats. Elk jaar is de Mediahaven in Amsterdam-West een drukbezochte plek onder internationale feestgangers. Organisatie Loveland heeft het hier tijdens ADE samen met welbekende medeorganisatoren voor het zeggen: Diynamic, Afterlife en GEM Records waren op de andere avonden te bewonderen, maar hieronder lees je het verslag van de zaterdagavond met Circoloco!

Circoloco, het concept wat je tijdens het hoogseizoen in Ibiza wekelijks op de maandag kunt bezoeken in DC-10. Het is zeer populair en er draaien ook zeker niet te minste namen. Tijdens het ADE was dit niet anders dan normaal. Een uitverkochte Mediahaven en een knallende line-up moesten wel voor een goed feestje zorgen.Aangekomen bij de Mediahaven valt ons op dat eigenlijk alles zo goed als vlekkeloos verloopt. We stonden snel binnen, een kluisje was binnen een mum van tijd bemachtigd en wehadden zo een aantal tokens in ons bezit om onszelf van een drankje te voorzien. Ook waren er meer dan genoeg barren en kwam het niet vaak voor dat je lang moest wachten tot dat je werd geholpen.

De Mediahaven heeft drie verschillende zalen. Studio 1, studio 2 en the Basement. Bij het verkennen van de zalen werd al snel duidelijk dat de sfeer er goed in zat. In studio 1 waar ieder jaar tropische temperaturen heersen en ook de dikste line-up te vinden is, was er vanaf het begin al een hele goede sfeer aanwezig. De muziek was goed, het publiek was aan het dansen en mede dankzij de bekende rode lichten bij Circoloco straalde deze zaal een echte Ibiza vibe uit.In studio 1 vond er na de set van Steve Rachmad een ontzettend dikke B2B sessie plaats. Niemand minder dan Jackmaster draaide samen met Gerd Janson een 2 uur durende set met ontzettend dikke house, waarbij er zeker niet werd getwijfeld om af en toe een discoplaat erin te gooien. Het publiek in de Mediahaven ging deze twee uur swingend door en het CO2 werd vanuit alle hoeken de zaal in geblazen.

Het laatste half uur van deze ontzettend lekkere B2B verkasten wij naar studio 2 waar een ander interessant duo aan hun set begon. Rampa en &ME, beide succesvol op het label Keinemusik. Zij staan bekend om hun wat diepere melodische stijl van draaien waarin regelmatig Afrikaanse invloeden in terug te vinden zijn. Al vanaf het begin begonnen zij erg sterk aan hun set en zette zij dit de eerste 3 kwartier voort. De zaal ging goed los en door de vele climax momenten tijdens hun set gingen de handen van het publiek regelmatig de lucht in.Seth Troxler was by far de grootste headliner op deze avond, wat met zijn repertoire niet minder dan logisch is. Deze Amerikaanse DJ, die in de zomer bijna wekelijks op Circoloco in DC-10 draait, is naar mijn mening een van de meest diverse artiesten in deze scene. Hij kan zo goed variëren in stijl van draaien dat hij zich aan elke context kan aanpassen. Tijdens zijn set was studio 1 tot de nok gevuld en ging het goed los. Seth wist door zijn eigen manier van draaien en het spelen met zijn faders het publiek te laten swingen als nooit tevoren. Good job mister Troxler!

Door een latere wijziging in de timetable was het helaas niet aan Seth Troxler om het festijn af te sluiten. Dit werd dan ook niet door twee van de minste DJ’s gedaan. Matthias Tanzmann en Davide Squillace gaven het slotakkoord in studio 1 en gingen zelfs nog 20 minuten langer door dan daadwerkelijk gepland was. Zij deden dit met een aantal knallende techhouse platen die gevuld waren met een overvloed aan hihats, heerlijk voor de laatste 2 uurtjes en het publiek kon hier zeker van genieten! CO2 werd opnieuw vanuit alle hoeken de zaal ingeblazen en het ging goed los in de Mediahaven!

Na de vele positieve verhalen van de afgelopen jaren heb ik dit jaar ervoor gekozen om Circoloco zelf te ervaren. Al het positieve wat mij heeft doen besluiten om te gaan klopte! Als ik voor de muzikaliteit van Circoloco een cijfer zou moeten geven zou dat een dikke 9 zijn. Alle DJ’s draaiden erg afwisselend in stijl en het was geen 1 moment langdradig of veel van hetzelfde. Ook zou ik Circoloco bij iedereen aanraden. Hou je wat meer van hardere techno, dan ben je goed thuis in ‘the Basement’, hou je van een wat diepere sound dan kun je altijd terecht in Studio 2 en hou je van knallende houseplaten, dan is Studio 1 het walhalla. Circoloco, ik kan niet wachten tot volgend jaar!
Beeld:
 Loveland Events


Reporter: Yannick Alsemgeest

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Maak kans op een Apple Gift Card twv €100!

Win een Apple giftcard twv €100


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 137.235 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er gemiddeld ruim 825 per maand!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een Apple Gift Card twv €100!

Gebruik hem om te shoppen bij de App Store, Apple TV, Apple Music, iTunes, Apple Arcade, de Apple Store-app, apple.com en de Apple Store.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 137.235 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen