Spelvoorwaarden


Gevestigd aan de Bargelaan 200, 2333 CW Leiden, Nederland. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 51366258.

In het kader van de winacties wordt Guestzone aangemerkt als “organisator” in de zin van de Gedragscode Promotionele Kansspelen.

Met de winacties wil Guestzone de evenementen, waarvoor op de website van Guestzone wordt geadverteerd (www.guestzone.nl), onder de aandacht van haar bezoekers brengen. Door deel te nemen aan de actie verklaar je kennis te hebben genomen van deze spelvoorwaarden en ga je akkoord met de toepasselijkheid ervan op de overeenkomst die tussen jou en Guestzone tot stand komt in het kader van de actie.

Wij raden je aan om deze spelvoorwaarden zorgvuldig door te lezen, voordat je deelneemt aan een van onze winacties.

Actieperiode
De winacties die door Guestzone worden aangeboden kennen allemaal een eigen start- en einddatum. Per evenement wordt de start- en einddatum op de website van Guestzone vermeld.

Hoe werkt het?
De actie werkt als volgt:
1. Om deel te kunnen nemen aan een winactie dien je te beschikken over een account. Heb je nog geen account? Maak er dan eerst een aan, klik daarvoor hier.
2. Nadat je een account hebt aangemaakt, koppel je jouw mobiele nummer aan je account zodat ons systeem weet welk nummer bij welk account hoort.
3. Wanneer een evenement een winactie heeft kun je hieraan meedoen door het klikken van de blauwe button.
3. Wanneer de deelname succesvol is, ontvang je een sms-bericht van de deelname. Wanneer het niet gelukt is ontvang je van ons een mail met daarin de errorcode die wij terugkrijgen van onze sms-provider.
4. Iedere deelnemer kan onbeperkt deelnemen aan de winacties. Door vaker mee te doen, vergroot je de kans om te winnen.
5. Wanneer je een prijs hebt gewonnen, ontvang je daarvan bericht per SMS. Daarnaast ontvang je een e-mailbericht op het e-mailadres wat vermeld staat in het memberaccount. Zorg er dus voor dat deze altijd up-to-date is. 6. De gewonnen prijs zal vervolgens per post (fysieke tickets) of digitaal (e-tickets) aan jou worden toegezonden.
6. Meer informatie over deelname aan de winacties van Guestzone tref je aan bij de meest gestelde vragen.

Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement).

Heeft een member vrijkaarten of gastenlijstplekken gewonnen, dan ontvangt deze 3 sms'jes van €1,50 per bericht (eenmalig). Berichten die een member verstuurt om zich af te melden voor een evenement zijn gratis.

Bij sluiten van een winactie
Wanneer je een berichtje wilt ontvangen van de winactie waaraan je hebt deelgenomen wanneer deze afgelopen is.

Bij belangrijk nieuws
Deze notificatie zet je aan wanneer je direct op de hoogte wilt zijn wanneer er belangrijk nieuws is van één van jouw favoriete artiesten, locaties of organisaties.

Bij nieuwe winacties
Deze notificatie zet je aan wanneer je als eerste op de hoogte wilt zijn wanneer er van één van jouw favoriete artiesten, locaties of organisaties een nieuwe winactie heeft.

De kosten voor de notificaties zijn 40 cent behalve voor de premium sms-service.

Premium
Iedere week reserveren wij, speciaal voor onze Premium leden, vrijkaarten en gastenlijstplekken voor de allerbeste evenementen. Je ontvangt wekelijks een overzicht met alle party's voor de komende week en een overzicht voor de komende maand. Vaak zijn dit festivals waarvan een ticket toch al snel zo'n €50 kost.

Een aangezien je bij Guestzone altijd 2 gastenlijstplekken/vrijkaarten wint is het zeker de moeite waard om deze sms-service te ontvangen. Je bent dan namelijk als eerste op de hoogte en maakt dus grote(re) kans om te winnen.

Een premium sms-bericht kost slechts 3 euro. De service kun je zelf op ieder moment heel makkelijk aan of uitzetten in je memberaccount bij notificaties.

De prijzen zijn inclusief BTW exclusief .

Spelregels
Net zoals bij iedere actie, gelden ook voor de winacties van Guestzone een aantal regels:
1. Om deel te kunnen nemen aan de actie, dien je de minimumleeftijd van 16 jaar te hebben bereikt. Ben je nog geen 18 jaar? Dan heb je toestemming van een ouder of voogd nodig om deel te kunnen nemen.
2. Een gewonnen prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar voor geld of andere producten en/of diensten.
3. Het telefoonnummer waarvan het tekstbericht afkomstig is dient overeen te komen met het telefoonnummer dat je hebt opgegeven bij het registreren van jouw account op de website van Guestzone. Alleen op deze wijze is het voor ons mogelijk om je te koppelen aan een deelname voor een bepaalde winactie.
4. Op de website van Guestzone staat telkens vermeld of je nog mee kan dingen naar prijzen voor een evenement of dat deelname reeds is gesloten. Wanneer aan Guestzone een tekstbericht wordt verstuurd waarin een nieuw telefoonnummer wordt geactiveerd, een onjuiste code staat opgenomen of waarin de code van een evenement staat vermeld dat niet (meer) openstaat voor deelname of wanneer het tekstbericht afkomstig is van een telefoonnummer dat niet staat geregistreerd in de account van de deelnemer, worden desondanks de communicatiekosten aan de verzender van het tekstbericht in rekening gebracht.
5. Voor het gebruik van de SMS-dienst betaalt de verzender van het tekstbericht een vergoeding overeenkomstig de geldende tarieven van Guestzone. Deze kosten worden aan de verzender van het tekstbericht in rekening gebracht via de factuur van het mobiele netwerk van desbetreffende verzender. Indien de verzender geen abonnement heeft wordt deze vergoeding van zijn/haar beltegoed afgeboekt.
6. Afzonderlijke vergoedingen voor tekstberichten van de mobiele netwerk aanbieder zijn van toepassing.
7. Guestzone of de organisator van het betreffende evenement kan aan de winnaar één (of meerdere) mailbericht(en) sturen waarin aanvullende instructies omtrent het downloaden van het e-ticket of andere instructies met betrekking tot de gewonnen prijs staan opgenomen. De winnaar is gehouden deze instructies op te volgen.

Toegang tot evenementen
1. Wanneer je tijdens een bepaalde winactie als winnaar van een e-ticket of plaats op een gastenlijst bent geselecteerd, word je ofwel door Guestzone voor een plaats op de gastenlijst van het betreffende evenement bij de organisatie aangemeld of ontvang je een e-ticket via e-mail.
2. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, dien je de ontvangen e-tickets uit te printen in dusdanige kwaliteit dat de tekst van het e-ticket goed leesbaar is en eventuele barcodes kunnen worden gescand.
3. Wanneer jij – als winnaar van een e-ticket of plaats op een gastenlijst – het betreffende evenement bezoekt, dien je je bij de ingang te legitimeren. Indien de gegevens die staan vermeld op de gastenlijst of het e-ticket niet overeenkomen met het door jou getoonde identiteitsbewijs, kan je de toegang tot het evenement worden ontzegd/onthouden, zonder dat de organisator van het evenement of Guestzone aansprakelijk kunnen worden gesteld voor eventuele gemaakte kosten of geleden schade.
4. Je dient altijd zelf te zorgen voor het vervoer van en naar het evenement, tenzij uitdrukkelijk anders wordt vermeld.
5. Consumpties en eventuele andere kosten die samenhangen met het bezoek aan het evenement komen altijd voor jouw eigen rekening, tenzij uitdrukkelijk anders wordt vermeld.
6. Guestzone is niet aansprakelijk voor enige schade die jij oploopt of die door jou wordt toegebracht tijdens het bezoek aan het evenement. Guestzone kan in geen geval jouw veiligheid onderweg van en naar of tijdens het evenement garanderen.
7. Guestzone aanvaardt geen aansprakelijk voor eventuele schade die jij lijdt indien het evenement waarvoor jij een toegangsbewijs hebt gewonnen of waarvoor je op de gastenlijst bent geplaatst, wordt afgelast of vroegtijdig wordt onderbroken of beëindigd. Tevens vindt er in dat geval geen restitutie of vergoeding plaats van de kosten die met de winactie samenhangen, dan wel de overige kosten die met het bezoek aan het evenement samenhangen.
8. Op jouw bezoek aan het evenement zijn, naast onderhavige bepalingen, tevens de specifieke bepalingen van de organisator van het betreffende evenement van toepassing. Je dient je in het geval van een bezoek aan het evenement conform voormelde bepalingen te gedragen en je te onthouden van ongewenst en/of onrechtmatig gedrag.

Klachten en/of opmerkingen
Wij doen ons uiterste best om zo transparant mogelijk te zijn voor onze klanten en nemen iedere klacht ondanks al onze inspanningen uitermate serieus. Toch kan het gebeuren dat je helaas niet tevreden bent met onze dienstverlening.

Mocht dit zo zijn, laat het ons dan a.u.b. zo snel mogelijk weten (info@guestzone.nl) zodat wij kunnen uitzoeken wat er precies aan de hand is.

Wij doen er alles aan om jouw klacht binnen 5 werkdagen naar tevredenheid af te handelen wat in 99% van de gevallen ook lukt. Indien de klacht niet naar tevredenheid wordt afgehandeld, kun je jouw klacht alsnog indienen bij de Stichting Reclame Code.

Wijziging van de actievoorwaarden en overige voorwaarden
1. Guestzone is gerechtigd om deze actievoorwaarden te wijzigen. De actievoorwaarden mogen tijdens de actieperiode niet ten nadele van de deelnemers worden gewijzigd.
2. De gewijzigde actievoorwaarden worden in elk geval gepubliceerd op: www.guestzone.nl. Na het wijzigen van de actievoorwaarden gelden alleen de gewijzigde voorwaarden en vervallen de oude.
3. Guestzone behoudt zich het recht voor om personen zonder opgave van redenen uit te sluiten van deelname aan de actie en zonder daarmee tot enige compensatie gehouden te zijn.
4. Guestzone handelt in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.
5. Op de actie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. In geval van een geschil waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist Guestzone.
6. Eventuele geschillen worden uitsluitend voorgelegd aan een bevoegde rechter in Nederland.
7. Meer informatie over deelname aan de winacties van Guestzone tref je aan bij de meest gestelde vragen.
8. Over de uitslag van eventuele (ver)lotingen kan niet worden gecorrespondeerd.

Deze spelvoorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 1 juni 2023.

downloaden | printen

Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen