Party reportsWat begon als een strandfeest op Ibiza in 2012, is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Met vele edities over de hele wereld, keert Don’t Let Daddy Know jaarlijks terug voor een editie in eigen land. Dit begon als een eendaags event, maar breidde in 2017 uit naar een tweedaags event.

De line-up was zoals bijna elk jaar veelbelovend en voor ons ook de voornaamste reden om de reis naar Amsterdam te maken. In twee dagen wordt het publiek tijdens Don’t Let Daddy Know getrakteerd op de top uit de EDM en house scene. Wij waren aanwezig bij de eerste dag om verslag te doen. Deze dag stonden o.a. Vini-Vici, Sunnery James & Ryan Marciano, W&W en Headhunterz op het menu. Dit toonde al aan dat het niks anders dan een groot spektakel zou gaan worden.

Eenmaal bij entree wordt al snel duidelijk wat voor impact het festival heeft. Mensen vanuit de hele wereld hebben een grote afstand afgelegd om deze Don’t Let Daddy Know experience met eigen ogen te kunnen ervaren. Het podium was indrukwekkend opgebouwd. Het concept werd dus voorafgaand al sterk aangevuld op visueel vlak. Een pluspunt, waardoor wij extra nieuwsgierig werden hoe de avond op muzikaal vlak uit zou gaan pakken.De avond start voor ons met Vini Vici. Normaal gesproken een duo, maar vanavond is één van de twee aanwezig om het publiek op te warmen. Een combinatie van de karakteristieke psy trance met een mix van edm invloeden maken het een prima warm-up richting de rest van de avond. Langzaamaan begint de zaal van de Ziggo Dome ook voller te raken. Iedereen is klaar om de officiële Don’t Let Daddy Know Experience te ervaren.

De Ziggo Dome werd klokslag middernacht omgetoverd tot een heuze jungle, waarin de sound van Sunnery James & Ryan Marciano centraal staat. In vijf kwartier worden de funky house melodieën richting de zaal gebracht door het enthousiaste en energieke duo. Dit resulteert in een hele sterke set, waarbij de sfeer in de zaal op hele goede hoogte zat.Voorafgaand aan het festival werd de special guest van dit jaar aangekondigd. Zweedse producer Steve Angello was de grote verrassing van het jaar. De producer is zeker geen onbekende van het festival en heeft er al meerdere malen gedraaid over de hele wereld. Steve Angello zet iets bijzonders neer, wat anders is dan de rest van de line-up. Het is iets spectaculairs. Steve Angello is baas over zijn eigen muziek, zet een mega bijzondere sound neer en alle effecten eromheen zorgen voor een hele bijzondere ervaring. Tevens zorgt deze bijzondere set voor ons dat het hoogtepunt van de avond gemaakt is door deze legende.


W&W is een naam die ook prima op zijn plek is op een festival als Don’t Let Daddy Know. En dat maken de heren ook zeker waar. Alle knalplaten die wij gewend zijn komen in snel tempo voorbij en de zaal geeft haar laatste energie. Daarbij laat W&W ook een paar tracks de revue passeren van NWYR, hun alias act waarmee zij een comeback richting trance maakte. Beide melodieën worden wel op een krachtige manier samen gevoegd. Net zoals de rest presenteert dit duo ook een hele sterke set.

Waar Headhunterz zich voorheen goed kon mengen in de zachtere kant van de dance muziek, maakte hij vorig jaar zijn officiële terugkeer richting de hardere stijlen. Echter geen reden om deze producer van de line-up te schrappen. Op de dag van de release van zijn mini-album ‘The Return of Headhunterz’ stond de producer geprogrammeerd om de eerste dag van Don’t Let Daddy Know met een keiharde knal af te sluiten. De echte die-hards waren nog aanwezig om het laatste 1,5 uur van de Don’t Let Daddy Know Experience te ervaren. Headhunterz bewijst dat zijn kracht bij de hardere stijlen ligt. Ondanks het tijdstip, staat de producer met een grote glimlach de sound te draaien waar hij voor leeft. Niet iedereen in de zaal moet het hebben van de hardere muziek, maar de echte die-hards springen eruit en geven hun laatste energie tijdens deze magische set.Om 6:00 uur zat de eerste dag van Don’t Let Daddy Know erop. De Don’t Let Daddy Know Experience was sterk uitgedacht tot in elk detail: de opbouw van de muziek, de stages en uiteraard mag de sfeer ook niet ontbreken in dit lijstje. De kracht van Don’t Let Daddy Know uit zich in het feit dat heel veel mensen vanuit de hele wereld afreizen naar Amsterdam om het mee te maken en te ervaren met eigen ogen. Er waren veel verschillende vlaggen zichtbaar door de hele Ziggo Dome. Dat is iets bijzonders wat je slechts bij enkele evenementen naar voren ziet komen. Wij hebben weer genoten van deze editie van Don’t Let Daddy Know en zijn er dan volgend jaar ook zeker weer bij. Don’t Let Daddy know is voor iedere liefhebber van dancemuziek. Wij raden ook zeker aan om het evenement te bezoeker. Alleen één tip van ons: Don’t Let Daddy Know! 

Was jij ook bij Don’t Let Daddy Know? Welke set was voor jou het hoogtepunt van de avond?

Bekijk hier
meer foto's van DLDK.


Reporter: Danouschka De Haas

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Maak kans op een Apple Gift Card twv €100!

Win een Apple giftcard twv €100


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 137.175 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er gemiddeld ruim 825 per maand!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een Apple Gift Card twv €100!

Gebruik hem om te shoppen bij de App Store, Apple TV, Apple Music, iTunes, Apple Arcade, de Apple Store-app, apple.com en de Apple Store.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 137.175 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen