Party reportsDe 21-jariger producer Martijn Garritsen is niet meer weg te denken uit de Nederlandse dance scene. Vorig jaar werd hij gekroond als de nummer 1 dj van de wereld en gaf hij twee waanzinnige solo shows weg in de RAI in Amsterdam. Ook tijdens de afgelopen editie van het Amsterdam Dance Event keerde de producer terug naar de RAI om twee fantastische shows neer te gaan zetten.

Vanwege leeftijd restricties bij festivals en grotere dance events heeft Martin Garrix een All Ages Show in het leven geroepen voor de kleinere fans van de producer. Dit werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd. Dit jaar was er besloten om naast de 18+ show opnieuw een All Ages show neer te gaan zetten.

Eenmaal bij aankomst is Justin Mylo begonnen aan zijn set. De acts die voor Martin Garrix draaien, staan op een podium die midden in de zaal staat. Justin Mylo heeft qua stijl een soort Martin Garrix sound, alleen dan iets zachter. Het voelde ook als een warm-up set, een aanloop richting de set van de man van de avond. Wanneer Justin Mylo’s laatste melodieën door de RAI klinken, wordt het grootse podium waar Martin Garrix gaat draaien verlicht. Het ziet er nog groter uit als vorig jaar. De initialen van Martijn (X+) zijn erin verwerkt en daaromheen zijn veel led verlichtingen gepuzzeld.Garrix komt het podium op en is klaar om alle leeftijden te gaan verrassen met een twee uur durende set. Alle klassiekers komen voorbij, maar ook nieuwe muziek wordt voor het eerst in de RAI ten gehore gebracht. Aangevuld met meesterlijke licht effecten, vuurwerk en het benodigde CO2 wordt er een waanzinnige productie neergezet die nauw aansluit bij de muziek die Martin Garrix produceert. De sfeer in de zaal is fantastisch. Alle kleintjes staan om ons heen met de breedste glimlach op hun gezicht en gaan helemaal los. Garrix stelt niet teleur en zet in twee uur tijd een waanzinnig sterke set neer. Iets wat we eigenlijk wel gewend zijn van hem. Je komt oren en ogen te kort om alles van het visuele spektakel mee te krijgen.

Wanneer Martin Garrix klaar is met zijn set, horen wij een klein jongetje extreem enthousiast praten tegen zijn vader. “Papa, ik vond dit echt zo vet’’, vertelde het jongetje tegen zijn papa met de grootste glimlach op zijn gezicht. Niet alleen hij, maar volop andere kleintjes waren extreem gelukkig. Zoals vorig jaar heeft Martijn bewezen dat zijn muziek voor elke leeftijd is. Naast de kleine fans zie je ook ouders helemaal los gaan. Dat maakt de sfeer in de zaal ook heel enthousiast.Na Garrix is het aan beste vriend Julian Jordan de taak om het feest af te sluiten. Wij hebben deze producer vaker zien draaien. Vanavond waren wij zeer verrast .. Veel energieke platen kwamen voorbij waarop je ziet dat de kleintjes hun laatste beetje energie eruit springen. Enige minpunt die opviel was de hoeveelheid mensen die weg gingen terwijl Julian Jordan nog aan het draaien was. Achteraf gezien weten zij natuurlijk niet wat zij gemist hebben.

Tijdens het Amsterdam Music festival werd bekend gemaakt dat Martijn opnieuw de eerste plek in de DJ MAG Top 100 in ontvangst mag nemen. Kijkende naar de shows, branding en recordlabel die Garrix heeft opgebouwd is deze prijs meer dan terecht voor de 21-jarige producer. In een interview met het AD vertelde Martijn dat een solo show in de Amsterdam Arena zijn grootste droom is op dit moment.

Na het bijwonen van zijn solo show in de RAI zijn wij ervan overtuigd dat de huidige productie klaar is voor een groter avontuur. De visuals, licht effecten en stage-design knallen de RAI uit. Je kan zien dat een hecht team vol passie hieraan heeft gewerkt om er een legendarische show van te maken. De show is een mega sterke productie die ook zeker tot zijn recht zou kunnen komen in de Amsterdam Arena. Wij hebben in ieder geval weer extreem genoten van deze avond en kijken uit naar de volgende.


Reporter: Danouschka De Haas

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.088 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.088 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen