Party reportsHet hoogtepunt van ADE kan eigenlijk maar één feest zijn. We hebben het hier natuurlijk over het AMF in de Johan Cruijf Arena. Tijdens dit spetterende feest wordt ook ieder jaar de DJ Mag Top 100 en de nummer 1 dj van de wereld onthuld. Ieder jaar staan de grootste en populairste dj’s van het moment op dit feest. Ook dit jaar is de line up niet mals te noemen. Wat te denken van Alesso, Tiësto, Armin van Buuren en David Guetta. Bij aankomst bij de ArenA stond er aan de zuidkant een enorme rij tot de AFAS Live. Wij hadden het geluk door een andere ingang naar binnen te mogen. Relatief snel stonden wij op het veld van de imposante ArenA.

Mike Williams had de eer om het bal te openen. Deze Nederlandse Dj en Producer heeft qua boekingen niets te klagen. Met mainstages van Tomorrowland en Ultra Music Festival achter zijn naam weet je dat hij ook de ArenA aan het dansen krijgt. Wat ons eigenlijk de hele nacht opviel was dat overal in de ArenA de voertaal Engels was. Bij de ingang werd je al in het Engels begroet en ook een drankje bestellen ging vaak in het Engels. De Engelse Dj Jonas Blue mocht na Mike zijn kunsten vertonen aan het publiek. Een wat rustigere set zo aan het begin van de avond. Misschien ook maar goed ook met al het muzikaal geweld dat ons te wachten stond. Na de set van Jonas Blue was het tijd voor de show opening. Met een hoop vuurwerk werd de avond officieel geopend. Ook de lasers werden geactiveerd vanaf de tribunes. Wij keken onze ogen uit.Een man die natuurlijk niet mag ontbreken op AMF is de Fransman David Guetta. Nog steeds scoort hij de een na de andere hit. Ook dit jaar staat hij hoog op de Dj Mag Top 100 lijst. We vinden de Fransman terug op nummer 3 in de lijst. Hoogtepunten stapelen zich deze nacht op. De volgende artiest is bijna niet meer in Nederland te bewonderen voor een optreden. Wij hebben het hier natuurlijk over Tiësto. Tegenwoordig moet je naar Las Vegas om de beste man aan het werk te zien, maar Alda is het wel gelukt om hem vanavond te strikken. Tiësto draaide veel eigen werk, zoals “Wow” en “Show me”, maar ons hoogtepuntje was toch wel toen hij “Kshmr – Magic” draaide in zijn set. Jammer dat hij niet vaker in Nederland te bewonderen is!Na Tiësto was het tijd voor het moment waar iedereen op stond te wachten. De lijst met top 100 dj’s werd bekend gemaakt! Op nummer 2 stond dit jaar Martin Garrix en dat betekende voor dit jaar een nieuwe nummer 1: het Belgische duo Dimitri Vegas en Like Mike mag zich een jaar lang de nummer 1 dj’s van de wereld noemen. Uiteraard gaven ze ook nog een korte set weg met onder andere de tracks “Tremor” en “Crowd Control” erin verwerkt. Het publiek ging in ieder geval helemaal los op het de set van de nieuwe nummers 1. Armin van Buuren is ook zo een dj die al jaren aan de top staat. Dit jaar staat hij weer in de top 5 van de DJ Mag Top 100, de Leidenaar is terug te vinden op de vierde positie. Inmiddels staat hij al 18 jaar in de top van Dj Mag lijst. Armin draaide een mix van oude en nieuwere tracks. Zoals altijd weet hij het publiek weer te verrassen met een heerlijke set.

Speciaal voor vannacht zouden Timmy Trumpet & W&W de degens kruisen. Deze heren staan allebei bekend om hun energieke sound. Samen kon dat ook maar één ding betekenen en dat was knallen. Met “Party Till We Die” , “Repeat After Me” en “Hava” zat stilstaan er niet in. De set golfde op en neer. Van hardstyle naar house om vervolgens weer een stamp plaat van jewelste voorbij te horen komen. Het publiek genoot ook zichtbaar van deze set, de energie van de heren sloeg over op de enorme dansvloer.De Zweedse grootmeester Alesso weet ook wel hoe je een feestje moet bouwen. Met de tracks “Calling – Lose My Mind” en “Cool” hield hij de dansvloer in beweging. Tijdens Don Diablo besloten wij eventjes de benen rust te geven en iets te gaan eten. Vanaf de tribunes had je een prachtig zicht over de kolkende mensenmassa.

De nacht werd afgesloten met een potje hardstyle verzorgd door onze Belgische buurman Coone. Het publiek kon het laatste half uur de laatste restjes energie eruit stampen. De laatste klanken vielen weg en helaas kwam ook deze nacht weer ten einde. Alda heeft vannacht weer alles uit de kast getrokken om er een spectaculair feest en dito show van te maken. Met 40.000 bezoekers uit zeker 100 landen kan er gesproken worden over een feest met internationale allure. Volgend jaar zullen wij zeker weer richting de ArenA togen. Tot volgend jaar!


Reporter: Alex Van Leeuwen

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.116 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.116 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen