Party reports

TIKTAK x ADE Special 2019, Amsterdam (18-10-2019)

zondag 3 november 2019
Chelsey Audhoe

Party report: TIKTAK x ADE Special 2019, Amsterdam (18-10-2019)
De mooiste stad van Nederland was afgelopen week omgebouwd tot een waar dancewalhalla. Ook dit jaar was het weer tijd voor het Amsterdam Dance Event. Vijf dagen lang, 2500 artiesten en 1000 evenementen in 200 venues. Partypeople van binnen- en buitenland komen naar Amsterdam om los te gaan tijdens ADE. De stad zat vol met feestjes en aan mij de eer om te mogen reporten bij het dikste eclectische festival van de lage landen: TIKTAK. Het is voor mij alweer zeven jaar geleden dat ik voor het laatst een TIKTAK feest heb bezocht. Het waren altijd mega gezellige avonden. De artiesten, de dj’s, de vibe, de mensen. Alle ingrediënten voor geweldige avond waren aanwezig bij TIKTAK. Ik was daarom erg benieuwd naar deze ADE Special. Met een line-up waar je u tegen zegt (onder anderen Broederliefde, Ronnie Flex, Boef, Lil’ Kleine en Freddy Moreira) moest het wel een topnacht worden. Benieuwd hoe ik mijn eerste keer TIKTAK tijdens ADE heb ervaren? Lees dan snel verder!

Op vrijdag 18 oktober was het dan zo ver. Dit keer vond TIKTAK plaats in de RAI. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik niet zo fan ben van de RAI als festivallocatie, omdat ik het best wel kil en ongezellig vind. Wat wel erg fijn is, is dat het makkelijk te bereiken is met het OV en er genoeg parkeergelegenheid is. Aangezien het grootste gedeelte van onze partycrew in Amsterdam woont, zijn wij rond half 12 richting TIKTAK gegaan met de Uber. Het was erg druk overal, omdat Nederlands trots Martix Garrix ook een feest gaf in de RAI. Het was even zoeken naar de ingang, maar gelukkig konden wij zo doorlopen. De aankleding was simpel, maar leuk gedaan. Bij binnenkomst stonden er foodtrucks en aan iedere kant was er een bar, waar je niet al te lang in de rij voor hoefde te staan.

Eenmaal binnen zat de sfeer er gelijk goed in, Poke was bezig een show weg te geven. De 29 jarige rapper weet altijd een energieke en gekke perfomance te geven. Deze man weet hoe hij de crowd mee kan krijgen en al zijn bekende bangers, zoals Baby Momma en Oeff passeerden de revue. Overal zag je blije gezichten en mensen die helemaal losgingen (net als Poke zelf). Na Poke was het de beurt aan Sevn Alias om zijn hits ten gehore te brengen. Ik ben zelf groot fan van Sevn en ook hij weet er weer een waanzinnig feestje van te bouwen. Met een ontbloot bovenlijf en een fles champagne wist Lil Kleine daarna de dames gek te maken. En ook Jonna Fraser bewees waarom hij een van de populairste rappers van nu is met zijn zang- en rapkunsten.Als we het hebben over de meest geliefde rapper/zanger van dit moment, staat Ronnie Flex met stipt op nummer een. Elk festival waar hij moet optreden is een groot succes. Zijn show op Lowlands dit jaar was ook weer fantastisch. Helaas kwam hij vanavond zonder de Deuxperience band, maar ook in zijn eentje geeft hij een heerlijke perfomance. Voor een gekke twist aan de line-up is Carnage toegevoegd. De uit de Verenigde staten afkomstige DJ staat bekende om zijn harde trap beats. Hij heeft op de grootste festivals gestaan, zoals Tomorrowland en Ultra Music Festival, maar deze vrijdag stond hij te draaien bij TIKTAK in ons koude kikkerlandje. Je kon aan het publiek merken dat zij moesten wennen aan de sound van Carnage, vooral na het “heupen los gooiende” optreden van Ronnie.Freddy Moreira was toch wel de grote verrassing van de avond. Hij is niet zomaar een DJ die wat plaatjes draait vanachter zijn draaitafel. Deze ladies men wist weer een explosieve show neer te zetten. Met zijn Caribische- en Urban sounds weet hij alle vrouwen mee te slepen. Zelf zit hij vol energie en doet gezellig mee.

Op een gegeven moment waren wij ontzettend moe, tja wij hadden een hele werkweek achter de rug en zijn ook niet meer de jongste. Maar voor Broederliefde wilden wij nog wel even wakker blijven. Daar hebben wij zeker geen spijt van! Als Broederliefde op de line-up staat, boek je gegarandeerd succes. Het contact met het publiek, de energie die zij hebben en de hits die zij te horen hebben gebracht: zij hebben alle ingrediënten om je nacht tot een hoogtepunt te brengen. Na onze billen er af getwerked te hebben, was het tijd om weer naar huis te gaan en na te genieten van deze mooie avond.

TIKTAK is een festival met een goede balans tussen optredens en dj’s. Het was gezellig druk waardoor je genoeg ruimte had om te dansen. De vibe was goed, het publiek was wel wat aan de jonge kant, maar dat drukte de pret niet. De RAI vind ik persoonlijk alleen voor een festival nog steeds te kil. Al met al heb ik een topavond gehad, de volgende editie van TIKTAK is met NYE (in 5 verschillende steden!) en dan ben ik er zeker weer bij!Beeld:
 TIKTAK


Reporter: Chelsey Audhoe

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Maak kans op een Apple Gift Card twv €100!

Win een Apple giftcard twv €100


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 137.169 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er gemiddeld ruim 825 per maand!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een Apple Gift Card twv €100!

Gebruik hem om te shoppen bij de App Store, Apple TV, Apple Music, iTunes, Apple Arcade, de Apple Store-app, apple.com en de Apple Store.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 137.169 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen