Party reportsFunkadelic staat al zeven jaar bekend om zijn killer line-ups en feesten in de housescene. Eerder stonden grote namen als Afrojack, Hardwell, Sunnery James & Ryan Marciano, Chuckie en nog veel meer achter de “funky DJ booth”. Dit ‘exclusive house event’ staat ook bekend als een van de grootste houseconcepten van Almere en omstreken. Na eerdere uitstapjes in Amsterdam (the Sand, Panama, Hotel Arena en Litte Buddha) en Beachclub Vroeger op Bloemendaal, is Funkadelic weer terug in de stad waar het allemaal begon: Almere! Deze editie werd gehouden in Club Cell, de nieuwste hotspot van Almere.

Deze editie waren er vooral DJ’s die nooit achter de draaitafels hadden gestaan tijdens Funkadelic. Artistic Raw, Rishi Romero, Carita La Nina en Sandro Silva waren de headliners van de avond. Naast de vier grote headliners, was er ook ruimte voor lokaal talent. De Almeerse DJ’s Noah Mello en Soriënto kregen de kans om hun skills te laten horen. Met zo een line-up moest het wel een heerlijke avond worden. Zelf ga ik liever naar urban/eclectic feesten, maar de house events van Funkadelic wil ik nooit missen. Op de facebookpagina waren er ook leuke winacties. Zo kon je een meet & greet winnen met Artistic Raw en Sandro Silva.

Om klokslag twaalf uur komen we aan en konden gelijk naar binnen. Toen we eenmaal binnen waren en ik achterom keek, zag ik dat er een rij was gevormd. Er was geen garderobe, maar de jassen konden achtergelaten worden in een kluis. Twee trappen op en mijn conditie was al weg voor de hele avond, maar het was tijd om los te gaan. Bij binnenkomst was de altijd vrolijke Carita La Nina aan het draaien. Ik kwam binnen en de sfeer voelde al goed. De zaal was nog niet vol, maar het publiek was nog een beetje op hun plek aan het dansen.

De daar op volgende DJ was Rishi Romero. Rishi Romero is een DJ wat niet weg te denken is in de Urbanscene. Ik was dan ook erg benieuwd hoe hij op een house evenement zou draaien. Zijn houseset was erg lekker en hij liet het publiek dan ook los gaan. Na Rishi Romero was het tijd voor Artistic Raw. Hij staat op dit moment in de spotlights door zijn samenwerking met Afrojack. Afrojack heeft de track “Drop the Bass” bij zijn Spinnin’ Recordings label getekend. Ook zijn DJ set was boven verwachting. Zelfs de mensen die aan de kant stonden liet hij dansen. De laatste in de rij van headliners is Sandro Silva. Hij werd bekend door de megahit “Epic” in samenwerking met Quintino. Mijn verwachtingen van Sandro Silva waren dus hoog. En dat was niet voor niets, want zijn DJ set was dan ook epic ;).

Conclusie:
Al met al was een gezellige avond waar ik mij zeker heb. Het concept is goed en de line-up was top. Ook was er een mooie licht en laser show. De organisator had veel aandacht besteed aan de aankleding van de zaal. De versiering zag er erg nice uit. Iets wat ik ook erg goed vond, was dat er ladytickers aanwezig waren. Zo konden twee dames op één ticket. Wat ik nog van de vorige edities weet, is dat Funkadelic voornamelijk 21+ers aantrekt. Wellicht zou het feest nog beter lopen op een andere locatie.


Reporter: Chelsey Audhoe

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.098 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.098 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen