Party reportsSalsa Breeze staat bekend als het populairste Latin, Caribbean en Urban feestje in het zuiden van het land. Een geschikte party voor ‘the real Latin lovers’ ons. De organisatie van Salsa Breeze is vorig jaar begonnen met een succesvolle editie van Breeze Festival. Op de site wordt het festival aangeduid als ‘the ultimate Latin experience’. Zelf ben ik een groot fan van Latin gerelateerde festivals zoals Latin Village en Pal Mundo, daarom was ik erg benieuwd naar deze ultieme Latin ervaring.

Allereerst werd ik al razend enthousiast van de line-up die bekend werd gemaakt. Zes area’s met Dj’s en internationale live optredens van onder andere Cache Royale en Grupo Extra. Ook werden er verschillende dansworkshops gegeven voor de stijve harken onder ons. Hoewel mijn bachata en salsa danskunsten wel oké zijn, was het de Urban stage die mijn aandacht trok. Met namen (lees: eyecandy) als Freddy Moreira en Johnny 500 moet het wel één grote fissa worden. Ook Biggi, Flava, Waxfiend en FS Green mogen niet ontbreken uit m’n favourites lijst.

Na een ritje van ongeveer anderhalf uur kwamen wij aan op het Aquabest strand in Best. Het was een regenachtige dag, maar dat mocht de pret niet bederven. De auto kon geparkeerd worden op de parkeerplaats (helaas in de modder). Vanaf de parkeerplaats was het ongeveer vijf minuten lopen naar het festivalterrein. Het eerste wat mij opviel was de prachtige omgeving. Een mooi zandstrand wat best ruim is opgezet. De bachata, salsa, kizomba en Urban area zaten wel dicht naast elkaar, waardoor je af en toe het muziek door elkaar hoorde. Het mooiste gedeelte van het terrein was de Caribbean area OP het water.

De gezellige sfeer van het zuiden was ook op dit festival te merken. Het publiek was relaxed en vrolijk. Het was duidelijk dat iedereen er was om een dansje te doen. Met een mix van culturen en talen leek het net alsof je op vakantie in Zuid Amerika was. De verschillende culturen waren ook terug te zien in de catering. Jamaicaanse Jerk Chicken en Antiliaanse saté waren mijn grote favoriet. Mocht je trek hebben in vettige hap dan kon je ook kiezen uit patat of hamburgers. Ook was er een cocktail bar aanwezig voor de nodige dorst.

Als eerst brachten wij een bezoekje aan de kizomba en salsa area’s. Hier lieten de professionele dansers allemaal hun kunsten zien. Prachtig om naar te kijken. Vervolgens liepen we één meter verder naar de bachata area waar de Antiliaanse band Caché Royal de heerlijkste ritmo kombina speelde. Hoewel de tent bloedheet was en overvol raakte doordat het buiten regende, was het toch de moeite waard om het optreden van Caché mee te maken. Inmiddels was Freddy Moreira aan het draaien op de Urban stage dus zijn wij snel die kant op gegaan.

De altijd vrolijke Freddy Moreira wist weer een heerlijke set neer te zetten. Ondanks de regen was het toch druk bij de stage en ging iedereen los op de lekkerste clubbangers. De Urban Area was voor ons op dat moment favoriet. Snelle Jelle wist weer de lekkerste Urban en Hiphop te draaien, waardoor er toch nog variatie was in muziek op dezelfde stage. Ook Johnny 500 wist het publiek goed in te palmen met zijn eclectische deuntjes.

De zon begon inmiddels te schijnen en na een paar uurtjes door te hebben gebracht bij de Urban area, was het toch wel tijd voor wat anders. De mooie Caribische area op het water trok al snel onze aandacht. Daar was, de voor mij nog onbekende, Double R plaatjes aan het draaien. Het was super druk op dit platform, maar door de muziek, de mensen en de zon was dit toch wel een van de tofste momenten van de avond. De avond hebben we afgesloten met FS Green, die zijn set startte met de leukste Surinaamse hitjes. De temperaturen stegen naar een hoogtepunt en iedereen liet zich gaan. Breeze Festival zorgde ervoor dat je je even in de Caribbean waande door de exotische vibes.

Pluspunten:

- Mooie locatie
- Goede sfeer
- Variatie in muziek (mocht je van Latin/Urban houden)
- Heerlijk eten

Minpunten:
- Smerige DIXI toiletten
- Area’s te dicht op elkaar
- Muntjes waren wat aan de dure kant


Reporter: Chelsey Audhoe

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Maak kans op een Apple Gift Card twv €100!

Win een Apple giftcard twv €100


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 137.235 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er gemiddeld ruim 825 per maand!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een Apple Gift Card twv €100!

Gebruik hem om te shoppen bij de App Store, Apple TV, Apple Music, iTunes, Apple Arcade, de Apple Store-app, apple.com en de Apple Store.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 137.235 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen