Amsterdam Dance Event is op deze vrijdagavond al weer twee dagen in volle gang. Bezoekers vanuit de hele wereld doen Amsterdam aan om de leukste feestjes te bezoeken. Wij besloten een wat kleiner evenement op te zoeken. Het Franse duo Ofenbach zou voor het eerst een eigen feest hosten op ADE. Ofenbach is bij het grote publiek waarschijnlijk bekend van hun hits “Katchi” en “Be Mine”. Met een nieuwe show zouden zij de Koepelkerk te Amsterdam op zijn kop gaan zetten. Een feest in een kerk is allesbehalve alledaags. Wij wilden dan ook met onze eigen ogen gaan kijken naar deze bijzondere locatie.

De Amsterdamse Koepelkerk ligt op een steenworp afstand lopen van de het Centraal Station. Na een korte wandeling dook de kerk voor onze neus op. De entree verliep vlot en voor wij het wisten stonden wij met een drankje op de dansvloer. De line up van vanavond bestond uit een mix van nationaliteiten. Artiesten uit Frankrijk, Duitsland, Noorwegen en Nederland zouden vanavond hun kunsten gaan vertonen. De zaal met het orgel en het hoge dak zagen er zeer spectaculair uit. Opener van deze nacht was het Noorse duo Kream. Het publiek kwam tijdens deze set langzaam binnendruppelen en de Noren zorgden voor een prima opwarmer van de avond.

De Franse Dj Hugel is waarschijnlijk bij het grote publiek bekend van zijn hit “Coming Home”. In 2017 was deze track niet weg te denken op de festivals. Een heerlijke zomerse plaat. Waar het publiek ook hoopte dat Hugel deze plaat in zijn set zou verwerken, kwam het bedrogen uit. Wat deze avond ook opviel was dat er meer vrouwen dan mannen in het publiek aanwezig waren. Misschien is het de muziek waar meer vrouwen dan mannen op af komen? Helaas leidde dit af en toe wel tot flinke rijen bij de damestoiletten: drie toiletten voor het aantal aanwezige dames is eigenlijk te weinig. Misschien in de toekomst bij feestjes wat dixies buiten zetten bij de rookruimte?Tijd voor een van tofste deephouse acts van nu. We hebben het over de Duitse Alle Farben. Met boekingen op gerenommeerde festivals als Tomorrowland , Balaton Sound en Parookaville is de Duitser een zwaargewicht op dit intieme feest. Een uur lang mochten wij als bezoeker genieten van de vrolijke noten van Alle Farben. Bij de bekende track “Please tell Rosie” gingen de handjes in de lucht. De sfeer was deze nacht sowieso dik in orde. Iedereen was lekker aan het dansen en bekende tracks werden meegezongen.

Om 01.00 uur was het tijd voor de hoofdact zelf. Ik was vooral nieuwsgierig wat zij uit de kast zouden trekken voor dit live optreden. Ofenbach openden hun set met een hoop vuurwerk en de track “Be Mine”. Een uur lang zou set van deze heren ondersteund worden door afwisselend een drummer, gitarist en vocalist. Het publiek werd opgezweept en tijdens de volledige set werd er snoeihard losgegaan. Het was wel duidelijk dat veel van het aanwezige publiek speciaal voor Ofenbach gekomen was: alle tracks werden luidskeels meegebruld en de energie van Ofenbach kwam ook goed op het publiek over. Stilstaan tijdens de live act van de Franse heren zat er dan ook niet in, de Koepelkerk trilde bijna uit zijn voegen! Uiteraard kon de grootste hit “Katchi” niet ontbreken in de set.

De Nederlandse Zonderling had de eer om na de hoofdact iedereen dansende te houden. Helaas begon hij zijn set heel rustig in tegenstelling tot het uur van Ofenbach. Langzaam begonnen ook de eerste bezoekers naar huis te gaan. Met zijn hits “Imaginary” en “Crazy” zou Zonderling het aanwezige publiek toch geboeid moeten kunnen houden. Voor ons zat deze nacht er alweer op. Onze dansschoenen hebben overuren gedraaid op de vele vette deephouse tunes. We kunnen wel zeggen dat het een geslaagd feest was met een heerlijke gemoedelijke sfeer op een bijzondere locatie. Wij duiken snel ons bed in. Tot het volgende feestje!

Reporter: Alex Van Leeuwen

Meer info evenement

Foutje gezien? Let us know!Laatste kans nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker!

Win een JBL draagbare Bluetooth Speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 134.596 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op een nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker twv €165!

De JBL Charge 5 is de ideale speaker voor buiten. Hij is waterdicht en stofbestendig. Zo neem je hem een dag mee naar het strand en gaat hij niet stuk door water of zand. Raakt de batterij van je smartphone leeg? Via de ingebouwde powerbank laad je jouw telefoon onderweg op. Hierdoor kom je niet snel zonder muziek te zitten.

Door de PartyBoost functie koppel je de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume. Op een volle lading gaat de speaker 20 uur mee.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in, controleer of alle gegevens zijn ingevuld en nog up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 134.596 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is ten strengste verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen