Party reportsTot een van de langstlopende en oudste Nederlandse festivals mogen wij Dance Valley zeker rekenen. Dit jaar viert UDC alweer de 21ste verjaardag van Dance Valley. Het Spaarnwoude dient al jaren als vast decor van dit prachtige festival. Ook voor deze editie heeft UDC qua line up alles uit de kast getrokken. Met namen zoals Fedde Le Grand, Blasterjaxx en Showtek zijn er grote namen van eigen bodem aanwezig. Liefhebbers van house tot terror komen aan hun trekken tijdens Dance Valley. Met tien stages kon je dus je geluk wel op. Ook de weergoden waren ons goed gezind, want het was perfect festival weer.   

Vanaf station Amsterdam Sloterdijk vertrokken er voor 10 euro per stuk pendelbussen richting het festivalterrein. Voor het eerst was er direct een ingang tot het festival gemaakt bij de pendelbussen. In voorgaande jaren moest iedereen een heel eind lopen richting de hoofdingang, maar dat was nu niet meer nodig. Met twee ingangen ging de doorloop ook een stuk vlotter. Wat gelijk opviel was dat er over het hele terrein de mogelijkheid was om munten te halen. 

De welbekende vallei waar de mainstage gevestigd is was weer vol met mensen. Van bovenaf is het een prachtig gezicht om al die mensen te zien dansen. Het podium zag er futuristisch uit en vooral later op de avond zag het er spectaculair uit. Overdag tijdens de sets van Blasterjaxx en Quintino was de sfeer voor ons gevoel tam en mak op de mainstage. 

Met het intrede van de avond en met acts als Fedde Le Grand en Showtek gingen de armen veelvuldig in de lucht en werd er door het publiek meegezongen en mee gesprongen. Ook de eind show en het daarbij behorende vuurwerk was van topformaat. Om mij heen hoorde ik wel het commentaar dat er dit jaar een grote internationale headliner ontbrak op de line up van de mainstage. Desondanks was het vooral in de avond genieten bij de mainstage. 

Een wandeling over het terrein liet ons zien dat er voldoende eetgelegenheden aanwezig waren. Ook de toiletten waren er ruim voldoende en het belangrijkst was het feit dat ze schoon waren. Bij de Full On stage waren vader en zoon aan het draaien. Ik heb het hier over de legende Marco V en Thomas Newson - een van de nieuwe sterren uit de Revealed stal van Hardwell. Uiteraard kon Ferry Corsten ook niet ontbreken in zijn eigen area. De technoliefhebber, de houseliefhebber en de tranceliefhebber konden hun ei helemaal kwijt in deze vallei. Met namen als: Franky Rizardo, Michel de Hey en The Partysquad hoefde de bezoeker zich geen moment te vervelen.  

De hardere stijlen hadden hun eigen vallei. Deze vallei was via eenrichtingsverkeer en een kleine wandeling te bereiken. Ook deze vallei had een groot podium en deze was voor de hardstyle ingericht. Vanaf het begin van de dag zat hier de sfeer er eigenlijk gelijk goed in. Iedereen stond te stampen op beats van mannen als Technoboy, The Prophet en Deepack. Deepack wist er sowieso een feestje van te maken en de boel flink op te zwepen. Uiteraard weet je dat je met de altijd gekke MC da Syndrome een gastheer hebt die van wanten weet. Hij ging soms harder los op de platen dan het publiek. In de avond ging het met mannen als Crypsis en E-force nog een tandje harder. 

De liefhebbers van HQ konden vandaag voor het eerst in jaren weer genieten van de hardhouse en alles eromheen. Met oudgedienden zoals JP en Tom Harding - die zelfs met oude vinyl draaiden - kwam er een stukje nostalgie naar boven. Freestyle liefhebbers konden ook hun energie kwijt op dikke sets van Luna en Pavo. Ging het op deze stages niet hard en snel genoeg? Daar was voor de echte snelheidsduivels nog de Hellbound area. Met gasten als The Dj Producer, Tieum en Andy The Core weet je dat er een portie hardcore geweld uit de speakers komt waar je u tegen zegt. Het belangrijkste was misschien nog wel dat iedereen bij de verschillende area’s met een smile van oor tot oor stonden. De sfeer was zeer gemoedelijk en iedereen was in voor een praatje. 

Helaas was het om 23:00 uur dan toch echt klaar. De logistiek met de pendelbussen en de entree waren dit jaar helemaal top geregeld. Daarnaast was het nergens echt druk en was er voldoende ruimte om te kunnen dansen. Ook het krijgen van een bestelling aan de bar ging rap. Wat ons betreft heeft UDC met Dance Valley de weg omhoog weer ingeslagen, dit festival was een van de hoogtepunten van deze zomer!
 


Reporter: Alex Van Leeuwen

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Maak kans op een Apple Gift Card twv €100!

Win een Apple giftcard twv €100


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 137.235 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er gemiddeld ruim 825 per maand!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een Apple Gift Card twv €100!

Gebruik hem om te shoppen bij de App Store, Apple TV, Apple Music, iTunes, Apple Arcade, de Apple Store-app, apple.com en de Apple Store.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 137.235 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen