Met een overvolle festivalagenda is Nederland het walhalla voor danceliefhebbers. Ook vandaag stonden er weer een aantal mooie festivals op het programma. Wij besloten om richting het vijfjarig jubileum van Mystic Garden Festival in het Amsterdamse Sloterpark te gaan. Een jubileumeditie neemt meestal met zich mee dat de organisatie extra uitpakt. Vol goede moed vertrokken wij dan ook richting Amsterdam. Vanaf Sloterdijk had de organisatie een pendeldienst ingezet. De sfeer zat er gelijk bij de pendelbus goed in doordat de bus van een goede geluidsinstallatie was voorzien. Al dansend liepen wij richting het festivalterrein.

De entree verliep voor ons vrij vlot aangezien wij vandaag bij de vroege vogels hoorden. Het halen van een locker en munten zorgde bij ons niet voor problemen. Helaas waren andere bezoekers minder gelukkig en moesten deze af en toe lang wachten voordat zij binnenkwamen of munten konden halen. Gelijk bij de entree werden wij verwelkomd door sprookjesfiguren en waanden wij ons in een avonturenland. Het eerste gevoel dat bij ons opkwam was dat de organisatie flink wat energie en tijd in de decoratie van het festival had gestopt.

Na een wandeling door het park kwamen wij bij “The Circus” terecht. Al vroeg op de dag zorgde De Hofnar met zijn tropische en vrolijke klanken ervoor dat de voetjes van de vloer mochten. Het was nog niet heel druk maar de toon voor de dag was meteen gezet. Een van de hoogtepunten van de dag was toch wel de set van Paji. Prachtig melodieuze deephouse ondersteund door vioolspel. Heerlijk de handjes in de lucht en ogen dicht. Uiteraard kon de bekende track “Children of Love” niet ontbreken tijdens zijn set. Een ander hoogtepunt in deze area was de set van Einmusik. De Duitser nam de bezoekers op een vrolijke muzikale reis mee. Wij genoten zichtbaar van de heerlijke beats en het ongedwongen sfeertje.
Een wandeling verder over het festivalterrein zorgde voor een enorme glimlach op onze gezichten. De organisatie had overal aan gedacht. Een potje bloemkool bowlen of wat dachten jullie van een levensgroot spelletje zenuwspiraal? Wij konden helaas niet ontkomen aan een flinke elektrische shock... De rookmachines - welke overal in het bos geplaatst waren - zorgden voor een mysterieuze sfeer en helemaal in de schemer gaf dit een vet effect. Qua decoratie had de organisatie zoals gezegd in ieder geval flink uitgepakt. Eten konden bezoekers op een daarvoor ingericht foodplein. Of het nu Surinaams eten of een patatje was, er was voor ieder wat wils.

Aan de waterkant van het park stond de “Compound” tent welke het domein van de techno was. Rollende basslines en hi-hats vlogen je hier om de oren. Er heerste een heerlijke sfeer onder het publiek en overal stond iedereen met een grote glimlach van oor tot oor te genieten. Naast muzikaal genieten konden bezoekers dankzij bierleverancier Warsteiner op dit festival van een speciaal biertje proeven en daarbij in een hot-tub gaan zitten. Heerlijk om eens een goed biertje te nuttigen in tegenstelling tot het vaak waterige festivalbier op andere festivals.

Bij de Tijdmasjien area konden bezoekers genieten van een waar muziekspektakel: alles kwam voorbij, van R&B tot happy hardcore klappers. De afwisseling qua muziek zorgde voor een heerlijk sfeertje en bezoekers waren lekker aan het meezingen en meespringen op alle bekende deuntjes. Ook kon er levensecht twister gespeeld worden waar bezoekers gretig gebruik van maakten. Het hele festival zat vol kleine en leuke details.

Uiteraard mogen wij ook de Mainstage niet vergeten. Met Roberto Capuano, Jay Lumen en afsluiter Carlo Lio werden de bezoekers ook hier met heerlijke muziek verwend.

Omstreeks 22.30 uur waren onze benen helaas echt op van al het gedans en besloten wij de pendelbus huiswaarts weer op te zoeken. Achteraf kunnen wij terugkijken op een heerlijke festivaldag. Een beetje regen kon de pret bij de bezoekers niet drukken, want wát had de organisatie uitgepakt tijdens dit festival. In het bos - wat soms als een sprookjesbos voelde - was van alles te beleven voor de bezoekers. Tel daarbij de heerlijke sfeer en muziek op en wij kunnen niet anders dan concluderen dat dit festival een topper was. Wij zullen dan ook volgend jaar zeker weer afreizen richting het Sloterpark voor de zesde editie van Mystic Garden Festival.

Reporter: Alex Van Leeuwen

Meer info evenement

Foutje gezien? Let us know!Laatste kans nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker!

Win een JBL draagbare Bluetooth Speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 134.596 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op een nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker twv €165!

De JBL Charge 5 is de ideale speaker voor buiten. Hij is waterdicht en stofbestendig. Zo neem je hem een dag mee naar het strand en gaat hij niet stuk door water of zand. Raakt de batterij van je smartphone leeg? Via de ingebouwde powerbank laad je jouw telefoon onderweg op. Hierdoor kom je niet snel zonder muziek te zitten.

Door de PartyBoost functie koppel je de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume. Op een volle lading gaat de speaker 20 uur mee.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in, controleer of alle gegevens zijn ingevuld en nog up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 134.596 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is ten strengste verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen