Met in de wintermaanden een overschot aan feesten is het soms moeilijk om het juiste feestje te vinden. In Den Haag en omstreken is helaas weinig tot niets qua hardstyle feesten te vinden. Solid Events is een aantal jaar geleden in dit gat gesprongen en zij organiseren nu een aantal keer per jaar het feest Purge. De vaste locatie voor Purge is het poppodium Paard van Troje. De locatie ligt midden in het centrum van Den Haag en is goed te bereiken. Aan populariteit heeft Purge niet te klagen, want ook deze editie is uitverkocht. Wij hadden wel zin in een avondje stampen en springen en dus gingen wij een kijkje nemen op Purge. Rond 00.00 uur kwamen wij bij de locatie aan. Er stond inmiddels een flinke rij buiten en de rij schoot maar mondjesmaat op. Gelukkig waren wij na ruim een half uur binnen en konden wij de laatste plaatjes van Phuture Noize nog meepakken. Het geluid kwam ons in de garderobe tegemoet en de locatie leek op zijn grondvesten te trillen. Het was al lekker druk in de zaal en het zou alleen nog maar drukker en worden. Het veelal jonge publiek zorgde ervoor dat het vanaf de eerste klanken al losging.

Al relatief vroeg in de nacht stond voor ons een van de hardstyle helden van dit moment op het programma. Wij hebben het hier natuurlijk over B-front. De tracks die de beste man produceert zijn stuk voor stuk dansvloer klappers. Wij zochten dan ook tijdens zijn set een plekje vooraan op. Het geluid in het Paard van Troje was hard en zuiver. B-front draaide tijdens zijn set o.a. ‘Dream World’, ‘Dark Moon’ en ‘The Paradox’. Tijdens de laatste genoemde plaat kwam ook Phuture Noize nog even terug het podium op. Het enthousiasme van B-front achter de decks is prachtig om te zien. Als de artiest zelf zo geniet van de platen die hij draait, kan je op dansvloer ook amper stil blijven staan. Het uur van B-front vloog voorbij en helaas kon hij klappers als ‘Mysterias’ en ‘Magic’ niet draaien. Dit soort artiesten mogen van ons minimaal 2 uur draaien. Door het uitverkochte huis was het af en toe wel heel druk in de grote zaal en ook bij het toilet.

Tijdens deze editie van Purge was er ook nog een tweede zaal geprogrammeerd. Hier was het tijd voor
Tartaros. De man die al op feesten als Defqon, Q-base en Decibel Outdoor heeft gestaan was voor ons geen onbekende. Hij had wat ons betreft ook prima een plek in de eerste zaal verdiend. In de tweede zaal was het een stuk minder druk dan de hoofdzaal en hierdoor was er meer ruimte om rond te kunnen stampen en beuken. Wat een set draaide de beste man. Met tracks als ‘World Outside’ en ‘One By One’ ging het dak er in de tweede zaal van af. Heerlijke set van Tartaros. Daarna was het tijd voor X-Pander om de tweede zaal in stijl af te sluiten. Wij besloten terug te gaan naar de hoofdzaal, want daar stonden de laatste uren een paar beukgiganten geprogrammeerd.

Uit Polen was het Regain in de grote zaal die een sloopvergunning had aangevraagd. Wat een geweld van een van de revelaties op dit moment in de hardstyle scene! Uiteraard kon zijn track ‘About Me’ niet ontbreken in de set. Regain heeft ook nieuw album gepland staan en wij zijn dan ook heel benieuwd hoe dit album gaat klinken. De nacht werd afgesloten met het Schotse duo Rebelion. Waar je denkt dat het niet harder kan, geven deze heren nog een tikkeltje extra gas. Het publiek gaf nog eventjes alles op tracks zoals ‘Pushing Boundaries’, ‘A-Bomb’ en ‘Purple Lamborghini’.

Iets voor 05.45 uur besloten wij dat het voor vannacht genoeg was geweest. Wij hebben in ieder geval een lekker avondje stampen voor onze kiezen gekregen door Solid Events. Misschien dat de entree in het vervolg wat sneller kan, maar voor de rest staat het concept Purge als een huis. Met een mix van nieuw talent en gevestigde namen weet je dat je een topfeestje gaat krijgen. De sfeer, het geluid en de muziek waren die nacht top. Het Paard van Troje is een locatie die zich prima leent voor feesten.
18 februari 2017 staat de volgende editie van Purge op het programma en wij kunnen maar een ding zeggen: zorg dat je er bij bent!

Reporter: Alex Van Leeuwen

Meer info evenement

Foutje gezien? Let us know!Laatste kans nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker!

Win een JBL draagbare Bluetooth Speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 134.596 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op een nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker twv €165!

De JBL Charge 5 is de ideale speaker voor buiten. Hij is waterdicht en stofbestendig. Zo neem je hem een dag mee naar het strand en gaat hij niet stuk door water of zand. Raakt de batterij van je smartphone leeg? Via de ingebouwde powerbank laad je jouw telefoon onderweg op. Hierdoor kom je niet snel zonder muziek te zitten.

Door de PartyBoost functie koppel je de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume. Op een volle lading gaat de speaker 20 uur mee.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in, controleer of alle gegevens zijn ingevuld en nog up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 134.596 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is ten strengste verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen