Party reportsAls je in een glazen bol de toekomst zou kunnen bekijken, wat zou je dan zien... Of kan je je eigenlijk beter afvragen wat je dan zou horen? Daar gingen we dan op een koude natte zaterdag dwars door het land om de eigen toekomst te gaan ervaren.

De zomereditie van deze toekomst (afgelopen juli) was wat dat betreft qua weersomstandigheden bij voorbaat al een grote winnaar. Op deze novemberdag was het namelijk op en top herfst in Nederland. Grijs, guur, nat en Sinterklaas zou bijna van z’n paard gaan waaien. Of de Sint wel op z’n knol kon blijven zitten met deze harde wind was echter niet echt iets wat het avontuurlijke drietal kon deren. Zij gingen voornamelijk hun eigen hoofd vullen met heerlijke klanken en een kleurrijke omgeving.

Tropical autumn
Wat een verademing kan het zijn wanneer je na een barre natte tocht binnen aangenaam warm kan worden op een onbekende locatie. Oké, het was wel duidelijk dat er ook in de toekomst schijnbaar nog vaste plichtplegingen waren met security, lockers en muntjes. Maar toen de vaste bekende zaken eenmaal waren geregeld werd het tijd om binnen eens vooruit te gaan kijken en lekker de zon op te zoeken.

De locatie Warehouse had iets futuristisch. Zo van, je stapt ergens binnen en het eerste half uur vooral bezig met oriënteren om te zien in welke voor jou vreemde wereld je deze dag stapt. Een kleurrijk geheel van locaties zouden het van oorsprong grijze en saaie pand nu maken tot een wereld waar alle aanwezigen tot in de late uurtjes konden genieten van heerlijke klanken, de trillingen van een beat en het aanschouwen van talloze kleuren en lichtshows.

Ze besloten om de eerste indrukken maar eens te gaan verwerken op een loungebank met een drankje in de hand. Even onderuit in de ‘garden’ om te kijken wat er allemaal om hen heen plaatsvond. Als lezer snapt u uiteraard wel dat u de garden niet al te letterlijk buiten moet gaan zoeken bij dit onwereldse toekomstblikje. Een binnentuin was wat dat betreft ook wel een stuk aangenamer.

Zoveel
Hoe de toekomst er uit zou gaan zien werd op deze dag op verschillende locaties binnen duidelijk. Er waren zoveel verschillende vertellers te zien, maar meer om te horen.

Op de locatie ‘Garden’ met Arjuna Schiks (Live), Benny Rodrigues, Detroit Swindle, Genii Quartet (Live), Jackmaster, Steve Rachmad en Will Oirson.

Intussen kon je bij ‘Techno’ los gaan op de muzikale verhalen van Artefakt (Live), Cari Lekebusch & Zoe Xenia, Egbert (Live), Function, Joran van Pol, Mirella Kroest en _UNSUBSCRIBE_ (Dave Clarke & Mr Jones).

De locatie ‘Amsterdam’ had op zijn beurt dan weer Daniel Sanchez, Love Over Entropy, LUi, Malbetrieb, Nuno Dos Santos en Trippin Jaguar.

En dan was er nog ‘Salon’ met Will Oirson, Max Ferdinand en Guido de Beer.

Een wereld dus met een grote diversiteit aan Dj’s die allemaal hun eigen toekomstvisie aan de man zouden brengen in beeld en geluid. Voor de oren zoveel om te ervaren en voor de ogen niets te gek om te zien.

Chillen is een kunst

Terug naar het ‘Garden’ momentje waarbij het vrolijke drietal hun lichaam niet direct in beweging had gezet maar lekker in een chillmodus op een grote loungebank. Toch lekker wanneer je in een natte novembermaand ook even ‘buiten’ kan gaan zitten met een muziekje erbij.

Ontspannen en genieten was het zeker, al werd helaas wel vrij vlot duidelijk dat de organisatie van deze toekomstreis er niet helemaal rekening mee had gehouden dat sommige bastonen niet helemaal geschikt zijn bij inpandige feestjes. En hoewel zoiets als een kleinigheidje kan worden gezien kan het voor bezoekers toch ook als storend worden ervaren omdat het gevoel in het lichaam niet altijd even prettig is.

Dansmodus
En voor je het weet sta je dan ineens op de locatie ‘Techno’ in je eigen toekomst te dansen. Die zag er in ieder geval erg kleurrijk uit. Grote lampen en lasers zorgden voor een schouwspel waarbij met name de kleuren blauw en rood een hoofdrol zouden spelen. Het drietal liet zich lekker overweldigen door een zee van verlichting en heerlijke opzwepende klanken. Je hoefde even niet na te denken over het heden en ging vanzelf mee in de flow van de toekomst.

Achter de stage van toekomstdansjes stonden een aantal – daar zijn ze weer!- loungebanken. Wat zou een gezellig indoorfeestje toch zonder moeten vraag je je bijna af. Populair blijven ze altijd want hoe graag een mens ook zijn/haar voeten gebruikt, een verwenning voor de rest van het lichaam (he he we zitten...) is dan op z’n tijd ook lekker. Drankje in de hand en een wereld van onbekende mensen om je heen. En voor je het weet zijn die onbekenden dan al snel helemaal geen onbekenden meer, en maak je een praatje met vele feestgangers die op dat moment het ook gezellig blijken te vinden om met jou te babbelen.

Een samenvatting van die leuke gesprekjes zijn best lastig weer te geven, al weet het drietal in ieder geval wel dat ze in de toekomst door vele anderen ook erg lief worden gevonden, goed bij elkaar passend en gezellig.

Je eigen tijdmachine
Net als bij de zomereditie was het in ieder geval duidelijk dat er bij Welcome to the Future opnieuw een vrolijke reis door de tijd zou worden gemaakt. De muziek was lekker, de prijzen waren relatief normaal, de toiletten goed voorzien en toegankelijk en loungebanken in overvloed.

Eenmaal in de avond werd duidelijk dat veel mensen graag een blik wilden werpen om te zien wat de toekomst hen zou brengen. Sterker nog, dat waren juist weer zoveel mensen dat het een goede vraag was of dit Warehouse pand niet een tikkeltje te klein was om iedereen goed te kunnen voorzien. Voor de organisatie dan ook een goede tip om in hun eigen future goed in de gaten te houden met betrekking tot het aantal reizigers en de locatie. Want hoe gezellig ook, wanneer de indoorruimten te vol worden kan het (bijna) vervelend zijn om een dansje te maken omdat het dan praktisch een kleine imitatie wordt van botsauto’s van de kermis in plaats van een heerlijke danswereld.

De toekomst werd uiteindelijk wel een aaneenschakeling van gezellige rondjes lopen, dansjes maken, loungebanken bezetten en drankjes drinken.

Het donkere heden

Helaas blijkt er ook in de toekomst nog altijd sprake te zijn van het begrip ‘tijd’. Best jammer eigenlijk, vooral wanneer je bovenkamer de wens heeft om het tijdens alle sensaties voor oren en ogen nooit te laten ophouden. Zoals altijd vloog ook nu weer de tijd in een rap tempo voorbij en voor ze het wisten was het al bijna een nieuwe dag en stond de tijdmachine klaar om ze terug te laten keren naar 2016.

Nagenietend van de oor- en oogsensatie van deze middag en avond zat het drietal weer in hun eigen blauw-gele spoortijdmachine op weg naar het heden. Een vertraging hier en daar (laat me raden, blad op het spoor?) gaf ruimte om alle fijne indrukken te verwerken.

De chillmodus zou er voor de nachtuurtjes weer aan gaan komen. Nagenieten is immers ook plezierig. En door… naar het volgende feestje! 


Reporter: Alexander Strack van Schijndel

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.118 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.118 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen