Party reportsZou het nou veel anders zijn dan de laatste keer… Of misschien weer een zelfde setting maar dan met andere draaiers… Een paar van die vragen dat in het viertal op kwam toen ze met de tjoek tjoek op weg gingen naar het midden des lands.

Een keer niet naar het Amsterdamse, maar gewoon halverwege de rit uitstappen. Op naar station Utrecht Zuilen. Menig trein fetisjist zou er bijna opgewonden van raken. Woehoe, het open koude perron, here we come ;-)

Dank u wel!

En zo gingen ze braaf trein in en trein uit. Pas vanaf de halte voor de eindbestemming werd het druk, waarbij duidelijk was dat ze in ieder geval niet helemaal alleen de dansjes zouden gaan maken op de locatie Central Studios.

Na een korte wandeling vanaf het station werd dat ook wel erg duidelijk. Een grote wachtrij stond buiten tot aan de straat. Je zou er bijna een Eftelinggevoel van krijgen, alleen vandaag geen “papier hier” of “dank u wel” van hollebolle maar “dansjes hier” ;-) Een heerlijke nacht met geweldige muziek brengt je gelijk een beetje in sprookjessferen.

Oke, het voelde even wat minder Fata Morgana met het buitje tussendoor, maar ach de stemming was uitgelaten bij de wachtenden en dan begin je goed aan een feestje. Tijdens het wachten hadden we hier en daar al wat babbeltjes gemaakt met voor ons onbekenden, maar iedereen had er duidelijk zin in.

Eenmaal binnen konden we ons snel warmen aan de zomerse indoortemperaturen. Even vergeten dat het buiten donker, koud en nat was. Op naar de Dj’s die ons deze nacht door zouden loodsen met een heerlijke beat. De nacht voor de voeten, zoals het hoort!

Prijzig wateren
Nadat we de lockers hadden bewonderd en de muntjes waren gehaald werd het tijd voor een drankje. Ehhh… ik weet niet wie er deze avond verantwoordelijk was voor de prijzen, maar schijnbaar had de bedenker een feestje te veel gehad of zo en er hoofdpijn aan over gehouden. De enige verklaring waarom je bijvoorbeeld voor een bekertje (geen flesje of fles) water een munt (€ 2,75) moest betalen. Mocht je dan nog de overtuiging hebben dat je de luxe had om iets van een merkachtig watertje naar binnen te kloeken dan kon je dat wel vergeten omdat de leidingsmaak er vanaf droop. En dan hebben we het nog niet over de andere prijzen gehad.

Natuurlijk is zoiets geen verpester van een feest, maar jammer is het wel dat een normaal commercieel belang wel een erg groot belang wordt. Er is in ieder geval één persoon achter de kassa erg vrolijk geworden de ochtend na het feest. En of het nou aan de organisator van het feestje lag of de exploitant van de locatie, het is zonde wanneer mensen het achteraf nog steeds hebben over de belachelijke prijs!

We dachten maar niet te veel na en gingen snel het land van Soenda binnen. Er was een verdeling van het nachtfeest over twee zalen met de namen Java en Komodo. Voor een mini momentje vroegen we ons nog af of er een gedachte achter zat, maar die vraag waren we eigenlijk alweer vergeten toen we de line-up van deze nacht gingen bewonderen.

Muzikale verhalen
Op de locatie Java konden de uitgelaten bezoekers zichzelf al dansend laten gaan met de Dj’s Oscar Mulero, DVS1 & ROD, Rebekah, Answer Code Request en Ben Buitendijk, terwijl daarnaast bij Komodo je volledig in rook kon opgaan bij Dax J, Ansome (live), Paula Temple en Stranger. En ook al lagen de zalen direct naast elkaar met een flinke doorgang, de muziek was niet bij elkaar hoorbaar. Wat logisch klinkt, maar we hebben het wel eens anders meegemaakt.

De organisatie had er flink werk van gemaakt om het heerlijke muzikale gebeuren te voorzien van een prachtige lichtshow tijdens de hele avond/nacht. Een explosie van kleurrijke lasers maakt het geheel toch net iets meer af dan wanneer je in een koude kleurloze zaal staat.

Na een eerste rondje door het sfeervolle Soendaland besloot het viertal voor een kort moment even alle indrukken rustig op zich in te laten werken. En zoiets kan je natuurlijk alleen maar doen op een oh oh oh wat word ik lui loungebank. Op een aantal bovenetages waren deze pontificaal uitgestald, dus dan moet je zoiets gewoon testen.

Buiten mocht het dan best fris zijn, maar binnen was het meer dan aangenaam en daar zaten we dan lekker op ons gemak te genieten van de muziek, sfeer en lichtentertainment om ons heen. Ieder feest heeft altijd een eigen line-up maar ook entourage en als frequent bezoeker van festivals en indoorfeesten blijft het altijd genieten om te zien dat muziekliefhebbers zich een dag of nacht volledig kunnen vermaken en de normale wereldse beslommeringen van zich af kunnen gooien.

Een ik blijf fit feestje
De nieuwe dag (ofwel nacht op dat moment) was inmiddels alweer een paar uurtjes oud en het feestende viertal had het zitvlak inmiddels verruild voor de dansvloer. De voeten bleven continu in beweging, zo nu en dan met een korte afwisseling om ook andere menselijke lichaamsdelen toch een beetje te plezieren. Op de loungelocaties werd het in de loop van de nacht steeds drukker, dus meer mensen waren op dit briljante idee gekomen.

Het was voor ons eigenlijk een ‘van-naar’ feestje. Van dansvloer naar dansvloer en van loungebank naar loungebank, en oh ja van bar naar bar. En vervolgens was het cirkeltje dan weer rond genoeg om opnieuw te beginnen. De zalen waren inmiddels overvol en binnen werd het bijna zomers aangenaam. Dat er buiten nog wel eens een bui bleek te vallen had niemand in de gaten.

Al dansend en genietend tikte de tijd zichzelf helaas aardig weg. Time flyes when you are having fun, het is soms ook zo letterlijk! Beetje bij beetje kwam het ochtendgloren alweer in zicht. Met een goede line-up vliegt de tijd wat dat betreft gewoon letterlijk aan je voorbij.

Het gezelschap vloog dan ook van Dj naar Dj en van mede bezoeker naar mede bezoeker, want hier en daar werden er heel wat gezellige praatjes gemaakt. Tegen de klok van 7.00 uur kwam het moeilijkste moment van het feest. Het einde… Hoe verwerk je zoiets haha.

Winterjassenkou
Met een zucht liepen de avonturiers heel langzaam richting de lockers. Door de winterjassen hadden ze het vermoeden weer naar de gewone koele natte wereld terug te keren. En tja, eenmaal de uitgang door werd dat toch wel werkelijkheid.

Eenmaal - na een snelle reis - aangekomen op het meest centrale punt van stationsland ging het viertal met een hapje en drankje nog even onderuit op een bankje. Het was verplicht wachten op de eerstvolgende trein, maar ach na zo’n heerlijke nacht bewegen was een momentje rust ook lekker. Daar zaten ze dan in totale zenstand.

Een heerlijke nacht was voorbij gevlogen en Soenda had duidelijk ons hart gestolen. Een vast onderdeel vanaf nu van vele leuke feestjes! Met de rit naar huis zou een tijd van ontspanning gaan beginnen, al dromend van het volgende feest. En snel weer door! 


Reporter: Alexander Strack van Schijndel

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.118 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.118 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen