Party reportsZe keken recht in de blauw en rode laserstralen, en als ze niet beter wisten hadden ze zich bijna afgevraagd waar ze in hemelsnaam waren terechtgekomen. Een warme gloed van licht en energie kwam op hen af.

Nachtdansjes
Niet zo lang daarvoor hadden ze nog op een boot gestaan, alsof ze op wereldreis waren. Via het spoor, toen over een klein stukje water om met de benenwagen het laatste kleine stukje naar een paradijs te lopen voor wat heerlijke nachtdansjes.

De stad hing vol met gele vlaggen, waardoor het duidelijk mocht zijn dat er iets gaande was. Vijf dagen lang stond het hier in het teken van de voeten, ogen en oren. Er viel zoveel te zien en te beleven in de hoofdstad tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE).

Na de bekende verplichtingen om de nacht veilig door te komen stonden ze daar dan te koekeloeren in het blauw en rode licht. Organisator 909 had gezorgd voor meer dan voldoende beveiliging. Het leek wel meer dan bij andere feesten, maar met alle rare wereldse berichten van tegenwoordig op het nieuws toch een veilig gevoel. Het adres Warehouse 22 leek een willekeurige, maar het was dus onderdeel van één van de zoveel gave feesten in de stad. De stad in het teken van dance, dus iedere liefhebber moest wel minimaal één feestje hebben bezocht.

909 invites Gem Records

Het was de avond en nacht van het 909 invites Gem Records feestje. Geen idee of die 909 nog een specifieke betekenis had. Het was ook zo’n typische gedachte van een nieuwsgierige schrijver. Ja natuurlijk willen schrijvers graag het naadje van de kous weten. Anders worden verhalen misschien zo saai, maar een geheime code kon hij toch echt niet ontdekken in 909. Hij had samen met zijn feestpartner in crime ook veel meer ogen en oren naar wat er om hem heen plaatsvond.

Op het moment van binnenkomst was de locatie nog niet tot de nok gevuld, al was het feest inmiddels bijna een uur bezig. Niet heel veel later zou het op dezelfde plek overvol staan met een kolkende mensenmassa. Een massa die in een zee van blauwe, rode, gele of welke kleur verlichting dan ook samen een ring van energie zou vormen. Toch altijd interessant dat zelfs mensen die elkaar niet kennen door een gezamenlijk feest een band met elkaar krijgen. Je kon de bruisende energie namelijk voelen.

Maar eerst werden de bekende plichtplegingen binnen afgehandeld om de rest van de avond en nacht goed voor de dag te komen. Een kluisje was vooraf al online gekocht. Altijd handig en het scheelt veel wachten op de locatie van het feest. Omdat we meerdere dagen in de hoofdstad zouden blijven hoopten we wel op voldoende ruimte voor ons rugzak, maar die twijfel leek totaal overbodig. Dus op naar de muntjes en... drankjes!

Aan de bar werden we met een goed tempo geholpen, net als bij de beveiliging. Geen geleuter en traag gedoe, maar gewoon slagvaardig. Kijk, daar houden we van! En vriendelijk personeel, ook geen vanzelfsprekendheid. Net als bij andere feesten waren de drankjes hier ook niet goedkoop (dat blijft toch een dingetje beste organisatoren!) maar ach... Het feest kon gaan beginnen!

Op het grote podium voor ons kon je tussen de mooie verlichting de verhalenvertellers van deze avond en nacht ontdekken. Iedere Dj heeft namelijk wel een eigen muzikaal verhaal, om samen met iedereen in de zaal naar een voor hen onbekende droomwereld te gaan.

De muzikale gidsen

Ramon Tapia B2B Roger Martinez, Bart Skills B2B Enrico Sangiuliano, Karotte B2B Christian Smith,
Gregor Tresher B2B Butch, Derrick May, Secret Cinema B2B Egbert LIVE en Slam. Het was voor de avonturiers duidelijk dat het bijzondere dagen zouden gaan worden, met 909 als een geweldige start!

De voeten hadden gelijk de wens om te dansen, maar zo ver was de rest nog niet. Het achterwerk had namelijk een hoek ontdekt met alleen maar loungebanken. Dat is toch helemaal een paradijs wanneer je gewoon onderuit kan schuiven om te genieten van de muziek en alles om je heen. Dus werd er in meerderheid besloten om met een drankje in de hand onderuit te zakken. Daar komt nog enige mazzel bij kijken, want u snapt als lezer vast wel dat een hoek met alleen maar ontspannen banken veel mensen trekt die hun achterwerk ook willen plezieren.

Maar net toen ze er liepen kwam er een mooie plek vrij. Met zicht op het podium waar de dj’s hun werk deden en het publiek. Met het drankje om aan te lurken keken ze eens goed om hen heen. Links en rechts in de zaal waren een aantal verhogingen aangebracht. U kent ze wel, bij vele feesten vaak gebruikt om vips onder te brengen. Alleen deze nacht voor iedereen! Het dak van het pand was eigenlijk nog nauwelijks zichtbaar door de vele lampen die waren aangebracht. Een zee van laserverlichting bracht een bijzondere sfeer in de zaal. De muziek en de aanwezige mensen deden de rest.

Op avontuur in de loods
Eenmaal op die zachte kussens genoten ze van alles om hen heen. Iedereen was goedgemutst en had zin in een gezellig feestje. De toon was eigenlijk al bij binnenkomst gezet en na een tijdje ontspannen kijken, luisteren, praten en dat terugkerend begonnen er een paar te mopperen. Wie? Nou de voeten uiteraard, die vonden het wel welletjes met al het loze geblaat en plezieren van de achterwerken. Tijd voor een dansrondje!

En daar liepen de avonturiers dansend door de zaal. Want ook al denk je als mens een normaal rondje te gaan lopen, een wandeling met opzwepende muziek, een heerlijke beat en energieke mensen om je heen vindt toch net op een iets ander tempo plaats dan je normaal gewend ben.

Al genietend verkenden de avonturiers de zaal. Van links naar rechts en van recht naar links om vervolgens van voor naar achter te dansen en van achter naar… u mag het invullen ;-) Op de verhogingen was een mooi uitzicht over de hele zaal waar te nemen, waarbij je juist de kolkende mensenmassa zo goed kon zien. De zaal was overvol! En wat is het toch super om je voeten aan het werk te zetten bij geweldige dj’s als bijvoorbeeld Secret Cinema en Bart Skills.

Tropical party
Het zou eigenlijk een tropisch feestje worden omdat de temperatuur binnen aardig was gestegen. Buiten was het afgekoeld, maar binnen kon niemand daar iets van merken. Of je moest een koude kikker zijn zonder enig gevoel en waardering voor heerlijke muziek. Terwijl de dj’s elkaar afwisselden vloog de nacht in een razend tempo voorbij. Zo’n 909 party gaat gewoon veel te snel!

Want hoe is het toch mogelijk dat je het ene moment bij binnenkomst kijkt naar de mooie omgeving, luistert naar heerlijke muziek en het andere moment het daglicht buiten de nacht praktisch overneemt. Ze hadden eigenlijk een beetje moeite om weg te gaan, maar zoals het hoort eindigt een goed feest ook een keer.

Langzaam liepen ze weer naar de lockers om hun spullen te pakken. Ze hadden het gevoel er nog maar even te zijn, maar uren waren inmiddels omgevlogen. Een zucht van weemoed kwam nu al naar boven. Het was hun eerste 909 feestje geweest, maar duidelijk was wel zeker niet de laatste ooit!
Ze gingen op weg om even voor een paar uur bij te komen op een plek en oord van rust. Pauzeren na een geweldige nacht van dansen en genieten. Op naar het volgende feestje ;-)


Reporter: Alexander Strack van Schijndel

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.118 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.118 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen