Party reportsDaar zit ik dan, in de auto naar een festival terwijl ik echt geen verstand heb van de muziek die daar gedraaid zal worden. Al dagen loop ik te twijfelen of ik dit wel moet doen, want eigenlijk ligt mijn voorkeur bij house en technofeestjes. Aan de andere kant: wat kan er nou mis gaan? In het ergste geval vind ik er niets aan en ga ik weer huiswaarts. Wat wel zeker is: mijn review zal sowieso objectief zijn, ik ken namelijk (behalve Paul Elstak) geen enkele dj uit deze line-up ;)

Wij komen redelijk op tijd aan waardoor het bij de entree, kluisjes en muntjes nog rustig is. Met een drankje in ons hand besluiten wij eerst even naar de techno area (Wereld van Verschil) te gaan, zodat wij rustig en met vertrouwde muziek kunnen aclimatizeren. Hier is Swanson net begonnen met draaien. Terwijl het zonnetje doorbreekt brengt hij heerlijke beukertjes naar buiten die je lekker opwarmen voor de rest van de dag. Als wij klaar zijn met het genieten van deze heerlijke set zal ik er toch aan moeten geloven, ik moet mij gaan onderdompelen in het hardere "geweld". Ik riep altijd dat ik nooit naar die muziek zou luisteren en nu ga ik het dan toch echt doen.

Op weg naar de hardstyle area bekijken we ondertussen het festivalterrein eens goed. Het is kleiner dan de meeste festivals, maar dit geeft gelijk een veel intiemer gevoel. Overal staat wel iets van aankleding, vooral in een wat rauwere style. Ook ontbreekt de foodcourt natuurlijk niet en staat er een zeecontainer genaamd ‘De Franse Beukcontainer’, waar de echte ‘Franse beukers’ worden gedraaid. Aangekomen bij het hardstyle podium kunnen wij nog net het staartje van D-Sturb meepakken en daarna is het tijd voor Radical Redemption.

Natuurlijk heb ik deze naam wel eens voorbij horen komen. Een paar mensen uit onze groep gaan helemaal uit hun dak, want eindelijk zien ze hem weer eens live. En nu ik hier zo sta moet ik toegeven dat het helemaal niet zo slecht klinkt. Eerlijk gezegd klinkt het best lekker. Stil staan zit er niet in en ook ik sta al snel te hakken op de dikke beats van deze heer. Als ik rond kijk vind ik het prachtig om te zien dat deze mensen echt een eenheid vormen.


Als hij klaar is met draaien begint mijn maag te knorren: tijd om wat te eten dus. Ook mijn benen vinden het niet erg om even te rusten. Terwijl wij zitten te eten kijken wij eens goed rond. Er lopen ‘hipsters’ tot echte metalheads en gabbers rond en alle leeftijden kom je tegen. Heerlijk om te zien dat het publiek zo divers is en de sfeer toch zo gemoedelijk.

Eenmaal weer uitgerust is het tijd voor Pat B. Wij liepen naar de freestyle tent waar tot mijn verbazing iemand achter de tafels stond met een grote smiley op zijn hoofd. De eerste 5 minuten moet ik even bijkomen want het lijkt mij dat niemand met zo'n gevaarte op zijn hoofd nog fatsoenlijk kan staan! Fijne muziek draait hij wel: beukers met een vrolijke noot, hier kan ik wel gewend aan raken! Heel de tent zingt mee en gaat uit zijn dak. Dan is het tijd voor de enige dj op Bassrulers die ik wél al kende: Paul Elstak. Ook bij hem is stil staan geen optie en hij draait zijn nieuwe en oude hits door elkaar, heel de tent gaat plat. Veel te snel is zijn set voorbij en is het tijd om de avond gaan af te sluiten.

De afsluiter van de Freestyle area is Bass D. Helaas loopt de tent vrij snel leeg en is de sfeer daardoor ver te zoeken. Wij besluiten nog even bij de Hardstyle area te gaan kijken waar Warface afsluit. Het publiek is helemaal weg van deze meneer. Voor mij is het voor een eerste keer te hard en wel genoeg geweest voor vandaag. Ik neem mijn mensen mee en we rijden weer lekker naar huis.

Bassrulers Outdoor was in mijn ogen een top feestje. Het weer was perfect en de sfeer was optimaal, zelfs beter dan bij de meeste technofestivals. De muziek stond overdag wel wat aan de zachte kant. Het personeel was super vriendelijk en had het duidelijk ook naar hun zin. Wie weet zie je mij volgend jaar gewoon weer terug!


Reporter: Alexander Strack van Schijndel

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.118 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.118 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen