Party reportsEr zijn van die feesten die je gewoon niet mag missen, ook al vinden ze agenda technisch gezien soms plaats op momenten waarbij je normaal eigenlijk met hele andere dingen bezig bent. Maar wanneer je een kans kan grijpen om de (werk)week bijna buitenaards door midden te zagen, dan moet je er zeker voor gaan!

En zo liep ik daar op die doodnormale woensdag naar de ingang van het Nijmeegse Doornroosje. Nee, geen valse stiefzuster van het bekende sprookjesfiguur, maar een leuke locatie waar menig feest enthousiast door de liefhebbers wordt geconsumeerd. Nou ja, normale woensdag.. De dansschoenen had ik aangetrokken op de dag dat het hele land nogal in de stemming was van het rode potlood.

Het stemlokaal had ik echter al gelaten voor wat het was. Tijd voor een feestje! Boiler Room en Planet Rose hadden de handen inéén geslagen om de liefhebbers te bedienen van een spectaculaire avond.

Niet rood maar paars
Na een hartelijk ontvangst en de bekende plichtplegingen was ik klaar om moeder Aarde voor een moment in gedachte te gaan verlaten. Nee geen zwevende kiezer, maar een zwevende danser! Doornroosje heeft met een rode en paarse zaal twee uitstekende locaties in het pand om je te vermaken. Voor deze dag was er specifiek gekozen voor één centrale paarse plek.

En zoals het bij Boiler Room hoort was de setting er volledig op gebaseerd om de DJ’s in het midden van de zaal te plaatsen en alle vrolijk dansende gasten er om heen. Ik had al vaker van die hilarische filmpjes gezien waarbij menig bezoeker zich lekker uitslooft. Zet een camera in de buurt en de mens wordt overijverig. Is het niet om de DJ te paaien dan wel vooral om met swingende heupen eens pontificaal in beeld te komen.

Nou is een swingende reporter altijd amusant om waar te nemen, maar om het nou voor de internationale Boiler Room kijkertjes te doen..  Een gebrek aan aandacht was er sowieso niet bij dit leuke feestje. Trek eens kleren van Guestzone aan, en je bent voor best veel mensen meer dan voldoende reden voor een babbeltje. Bent u van de krant? Ehhh nee… Kom ik op het journaal? Ehhh nee hihi.

Feest met een hoofdletter

De line-up van deze avond was er eentje om gelukkig van te worden. Met optredens van ESHU, Roger Gerressen, VC-118A (live), Versalife (live) en ROD b2b Tripeo had Boiler Room x Planet Rose het nodige uit de kast gehaald om de liefhebbers enorm te gaan vermaken.

Bij binnenkomst in de paarse wereld was het feestje nauwelijks een half uur daarvoor van start gegaan, en zoals het hoort begint het dan in alle rust. Het was een momentje om nog even normaal adem te kunnen halen want ik realiseerde me direct dat niet veel later op de avond de purple plek helemaal vol zou staan met een enthousiast dansende menigte.Het lekkere gevoel bekroop me dat het wel eens een Feest zou kunnen worden met een hoofdletter f. Midden in de paarse ruimte stond de DJ met daar om heen de eerste gasten die waren binnengedruppeld. Aan twee kanten van de zaal was een bar gevestigd. Uiteraard krijg je immers dorst van al het dansen, en zoals we op school hebben geleerd dient een mens voldoende vocht binnen te krijgen ;-) Verderop in de zaal was een verhoging geplaatst, waarbij je tegelijk een dansje kon maken en het geheel op een mooie wijze kon overzien.

Achter de DJ hing een groot scherm met de tekst Boiler Room. Zelf had ik gedacht dat je later misschien hierop nog wel iets kon zien van het feestje, maar dat was niet het geval. De paarse zaal was niet heel groot, maar anderzijds juist qua oppervlakte precies genoeg om een bijzondere sfeer te creëren. Alsof je letterlijk even uit de gewone comfortzone was getreden om je een volle avond te gaan vermaken op een Planet Rose.

Trillen met die handel

En daar stonden we dan lekker met steeds meer mensen de werkweek door te zagen. Beetje bij beetje druppelden de mensen binnen en werd de zaal voller. Vanaf de verhoging was het leuk om te zien hoe een cirkel van dansers zich om de DJ begon te nestelen. Alsof het een bijenkorf was met in dit geval de koning in het midden!

Met een drankje in de hand betrapte ik mezelf erop dat de voeten best aardig in beweging waren gekomen. Die ellendige voeten ook altijd, er kon geen feestje of festival voorbij gaan of ze konden niet heel even stil blijven staan. U herkent het misschien wel. Je staat ergens met lekkere muziek en ineens komen die dingen in beweging, en dan hebben de handen ook nog eens de neiging om gezellig mee te willen doen. Het hersenpannetje had maar besloten alles mooi te laten gaan. Ervaring leert dat eenmaal in beweging er geen houden aan is. De muziek trilde lekker door de zaal heen. Het lichaam reageerde er enthousiast op.

Het was de avond van Boiler Room x Planet Rose met op en top vermaak en de bevestiging waarom Nimma (Nijmegen) een studentenstad is. Wat niet wil zeggen overigens dat er totaal geen ‘ouderen’ waren. Hoera, ook nog wat leeftijdsgenoten! Ofwel, een feestje voor iedereen!

Met hier een drankje, daar een drankje wisten we ons prima te vermaken. Het voordeel aan de locatie was dat er (net als in een gewone kroeg) ook van alles te halen viel. Dus geen beperking aan drankjes wat je vaker bij festivals ziet, maar het hele arrangement. Nice! Wil je een speciaal bier of een cocktail: het kon.

Dat de tijd voorbij vliegt is eigenlijk altijd een cliché of dooddoener, maar helaas is de waarheid soms wel zo hard. Na bijna ieder uur werd de DJ afgelost door zijn opvolger en de beat werd steeds een beetje steviger. Rond de klok van negen was de eens zo rustige zaal vol met liefhebbers voor heerlijke muziek en een dansje.Geen tijd om te chillen

Door al die dansjes had je praktisch geen tijd om te chillen, want stel dat je iets mist zeg. Bovenin Doornroosje was een leuke plek om even bij te tanken, en voordeel was (is) dat Boiler ook een kanaal heeft waar je alles live kon volgen. Dat zou eigenlijk ieder feestje moeten hebben. Je kan heel even onderuit en mist toch niets!

En zo volgde nu en dan een fijne afwisseling van lekker dansen, genieten van de harder wordende muziek en heel even bijkomen soms. Beetje bij beetje gingen we allemaal richting de donderdag, al wilde niemand er aan denken. Een avond vol energie en passie ging door de zaal. Om niet de laatste trein te missen besloot ik de één na laatste variant te nemen, waardoor ik net voor het echte einde afscheid moest nemen van deze heerlijk muzikale planeet. Terug naar het leven op Aarde.

Wat een heerlijk geslaagd feestje van Boiler Room x Planet Rose! Een goede setting, line-up, locatie en sfeer! Er was eigenlijk geen DJ waarvan ik vond dat die minder was dan de andere. Het ene in stijl wat rustiger dan de andere, maar iedereen kon er echt van genieten.

Alsof het een mooie droom was stond ik ineens weer op het koude perron te wachten. Wat een mooie voorbode van het voorjaar was dit. Eentje om door een ringetje te halen!

Wil jij ook een keer een Planet Rose avond meemaken? Op
zaterdag 25 maart zijn ze terug met Antal en Pender Street Steppers, op 5 mei hebben ze Oscar Mulero en Kessell uitgenodigd en op20 mei komt het Britse label Blueprint op bezoek met o.a. Robert Hood & James Ruskin.

Beeld: 
Mark Ooms


Reporter: Alexander Strack van Schijndel

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.118 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.118 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen