Party reportsZaterdag 25 maart stond er een kleinschalig, intiem houseavondje op de agenda: de eerste editie van Coma Cats in de "Underground Bar" van THOMS op de Meent in Rotterdam. Dit nieuwe concept trok mijn aandacht door de met zorg opgebouwde social media uitingen die de kat op het spek bonden en bovendien was het feestje geheel gratis. Echter stonden er voorafgaand aan het event nog niet veel househeads op ‘aanwezig’ op Facebook, wat een pussies.. Desalniettemin was dat voor mij absoluut geen reden om in de grindbak te blijven rollen dus nadat ik mijn snorharen had gekruld, trok ik mijn stoute raveschoentjes weer aan en fietste met de vlam in de trappers richting THOMS.

Niet voor de poes

Zomaar uit het niets een onvervalste house avond organiseren in het hartje van Rotterdam is zeker niet voor de poes, maar daar dacht de organisatie van Coma Cats gelukkig anders over. En terecht, werd mij al snel duidelijk toen ik de trap van THOMS af liep en werd omarmd door een bruisende menigte. Ondanks dat mijn voorkeur uitgaat naar diepe, duistere house sounds, raakten de groovy klanken mij vrijwel meteen. Even dacht ik de klassieker "flat beat" van Mister Oizo te herkennen, maar het bleek te gaan om de nieuwe plaat van de DJ’s zelf onder de toepasselijke noemer "Knakworst". De plaat die wel een sample bevat van Oizo's Flat Beat, is onder handen genomen door de DJ/Producers Robbie Taylor en Senior Jaxon. Namen die mij in eerste instantie niet zoveel zeiden, maar na wat speurwerk werd al snel duidelijk dat beide heren geen onbekenden zijn binnen de scene. Taylor draaide de afgelopen jaren van New York (Cielo) tot Dubai (360) en van Moskou (Propaganda) tot Londen (Ministry of Sound). Niet de minste clubs om op je CV te hebben staan. Daarnaast werkte hij samen met grote namen als Roger Sanchez en DJ Chus. Senior Jaxon is de alias van DJ Laurenzo, een graag geziene gast op diverse housefeestjes in de Randstad en daarbuiten. Eerlijk is eerlijk: beide heren wisten in de kelder van THOMS het publiek met gemak mee te krijgen! Ze zeggen als de kat van huis is, dansen de muizen op tafel maar ook deze rode kater hebben ze aardig laten stuiteren en op dat moment was de avond nog maar net begonnen.Oldschool keldervibes

De sound die tijdens Coma Cats gedraaid werd is het beste te beschrijven als een combinatie van verassende en verfrissende house. Ondanks de typerende oldschool twist, wist het mij te boeien en even te vergeten dat ik maar gewoon in de ondergrondse bergplaats van een restaurant stond waar normaal gesprokken hippe kippen net iets te hip hun biertje nuttigen. Waar ik gewoonlijk snel herkenning vind in de muziek, taste ik dit keer volledig in het duister. Wellicht ook door het gebrek aan verlichting, maar dat zag ik door de pootjes, er moest tenslotte een keldervibe gaande gehouden worden! Zelfs mijn redder in nood: Shazam kon mij niet helpen en kwam daardoor niet veel verder dan een enkele track van het label "Stereo Productions".

Na een korte onderbreking voor een bezoekje aan de bar, was het Tony la Porte die het stokje overnam. De sound werd aanzienlijk dieper en even leek het er op dat de energie inkakte, maar al snel werd duidelijk dat het slechts een aanloop was naar heerlijke, tech house vibes. Tony liet mij mijn laatste beetje energie verbruiken want dit was pas écht mijn ding.

Toen een uur later de muziek abrupt stopte was ik even van de leg. Was het feest nu alweer voorbij? Een korte blik op mijn klok leerde dat het inderdaad om 04:00 al gedaan was met de pret en er niets anders opzat dan mijn superbike op te zoeken voor een semi pittig fietstochtje richting mijn mandje.

Coma Cats heeft me verrast en ik ben fan. De volgende editie (24 juni) ben ik zeker weer van de partij. Kat in het bakkie!Reporter: Denise Van de Ree

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.088 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.088 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen