Party reportsTer gelegenheid van het tienjarig jubileum van Diynamic, geeft het label dit jaar in verschillende grote Europese steden een eigen evenement. Afgelopen vrijdag was onze hoofdstad aan de beurt! Loveland, NGHTDVSN, Paradiso, Marktkantine, Chicago Social Club en Diynamic sloegen hun handen ineen voor de viering van dit bijzondere spektakel.

Uiteraard werd er flink uitgepakt, want in Paradiso en Marktkantine vond zelfs tegelijkertijd een clubnacht plaats en beide locaties hadden dezelfde line-up. Het enige verschil waren dus de set tijden. Als kers op de taart was er na afloop een officiële Diynamic afterparty in de Chicago Social Club tot in de vroege uurtjes. Benieuwd hoe Guestzone de clubnacht in Paradiso heeft ervaren? Lees dan snel verder!Paradiso
Paradiso, de beroemde pop- en dancetempel, is gevestigd in een voormalige kerk aan de Weteringschans in Amsterdam. Aangezien dit in de buurt is van het Leidseplein, was de venue erg makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Trammetje 1, 2 en 5 brengen je vanaf Amsterdam Centraal binnen een kwartiertje op de plaats van bestemming. De grote zaal heeft een capaciteit van 1500 bezoekers. Op de eerste verdieping bevindt zich een balkon met een aangrenzende kleine zaal en helemaal beneden bevindt zich de kelder.

De binnenkomst verliep chill en het duurde niet lang voordat we de grote deuren konden openen van de kerkelijke hoofdzaal. Het eerste wat direct opviel, was een dansvloer die om 0:00 al gevuld stond met pure Diynamic liefhebbers. Op het podium prijkten de logo’s van Loveland en Diynamic in lichtgevende objecten en boven ons schitterden grote discoballen. Ook het sfeertje zat er al goed in mede dankzij de opwarmende beats van het Zwitserse DJ duo Adriatique. ‘Stephan Bodzin & Marc Romboy - Atlas (Adriatique Remix)’ was bijvoorbeeld zo’n track die het publiek perfect in de stemming bracht. 
Jungle huiskamer

De kleinere zaal was volgens de timetable ook een bezoekje waard. Daar stond namelijk niemand minder dan Karmon achter de decks. De zaal had de uitstraling van een soort jungle huiskamer. Het was er lekker donker en grote, exotische planten verfraaiden de DJ-booth. Ook achter het podium kon je een dansje wagen tussen de wilgen, wat zorgde voor een behaaglijk, intieme ambiance. Karmon draaide een energieke house set met hier en daar een euforische melodie er tussendoor zoals zijn kersverse en tevens erg goede plaat ‘Karmon – Outline’. Na een uur non-stop dansen, stegen de temperaturen naar tropsich in deze zaal dus hóóg tijd om even af te koelen..

H.O.S.H

Op het balkon keek je neer op de hoofdzaal. Tevens kon je hier uitstekend uitrusten op een stoeltje en alsnog meeenieten van de showcase. Inmiddels had H.O.S.H het stokje overgenomen van Stimming. Indrukwekkend om een publiek zó te zien losgaan op de muziek afkomstig van het label. Werkelijkwaar niemand stond met zijn smartphone in de lucht om een foto of video te maken: nee, genieten van de muziek en verbroedering, dát was het motto van de avond. H.O.S.H gooide al snel de beuk erin met zijn eigen track ‘H.O.S.H – The Drumpet Show’ en aan de vibe te merken kon iedereen dat prima waarderen. Als deze DJ nu al zo heerlijk doorpakt, hoe buitengewoon moet de set van Solomun dan wel niet worden?

Labelboss Solomun
De man achter het label Diynamic, waar het allemaal om draaide vanavond, was dan eindelijk aan de beurt om deze magische avond af te sluiten. Handen gingen de lucht in, er werd luid geapplaudiseerd en gejoeld en dat zorgde voor een aanstekelijke glimlach op het gezicht van Solomun. Een stukje waardering van zijn fans gaf hij terug met een meesterlijke set. ‘Fango – Vena Cava’ was één van de vele pareltjes hieruit. Ook herkenden we een aantal knallers van de gloednieuwe ’10 Years Diynamic’ compilatie. Dat de set ietwat minder stevig was als die van zijn voorganger, maakte het niet minder interessant om naar te luisteren. Een waardevolle afsluiter van deze legendarische clubnacht.

Loveland, NGHTDVSN, Paradiso, Marktkantine, Chicago Social Club en Diynamic, als het aan ons ligt, mogen jullie ieder jaar dit unieke labelconcept uitvoeren in een prachtige venue zoals Paradiso Amsterdam. Er zijn namelijk maar weinig feestjes waabij het niet uitmaakt in welke zaal je staat omdat de muziek overal even fantastisch is!


Reporter: Denise Van de Ree

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.098 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.098 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen