Party reportsNa 21 years of love, was voor Extrema Outdoor de tijd rijp om de vaste thuisbasis Aquabest te verlaten en de natuur in te trekken. Vakantiepark De Bergen was de nieuwe spot van Extrema’s weekenddebuut, waarbij de focus lag op kleinschaligheid, intimiteit en heel, maar dan ook heel veel underground muziek. Guestzone ging afgelopen weekend langs om te beoordelen of deze nieuwe energie daadwerkelijk voelbaar was op deze kakelverse locatie in Wanroij.

Achtduizend bezoekers werden op zaterdag al flink getrakteerd met perfect weer en sterke namen zoals Luciano, Fritz Kalkbrenner, Stephan Bodzin en Alan Fitzpatrick. Helaas liet onze agenda het uitsluitend toe om de zondag te bezoeken maar dat mocht de pret niet drukken. Net als de voorgaande, werd de laatste festivaldag ook een zeer zonnige. Dit keer was het terrein ingeperkt tot een capaciteit van drieduizend bezoekers. Een publiek wat voornamelijk vanaf de camping kwam gerold met als motto de laatste beetjes energie losgooien bij één van de vier overgebleven stages. Artiesten als Tom Trago, De Sluwe Vos, Cinnaman en Breger waren geprogrammeerd op intieme podia en verborgen areas.Bij binnenkomst betraden we een prachtig, bosrijke omgeving, gelegen aan het water waarbij ons oog direct viel op ‘The Beach House’ stage. We werden aangetrokken tot de zinderende klanken van het dj-duo SHMLSS, die de laatste jaren in rap tempo voortgang hebben geboekt in de scene. Het aanstekelijke enthousiasme van de gewilde dj-formatie was goed merkbaar tijdens een voortreffelijke disco-minded set met subtiele uitschietertjes naar Afrikaanse beats en ambient house.

Onze trektocht door het bos werd voortgezet naar de Lipton Bar, waar in de photobooth een kleurrijk kiekje geschoten werd. Drie keer verder rollen en je stond tussen de dansende zwerm bij de Techhouse stage waar Cinnaman een avontuurlijk en gevarieerd geluid ten gehore bracht. Cinnaman heeft zichzelf de afgelopen jaren in Nederland al bewezen als een van de gevestigde dj-talenten en ook tijdens Extrema werd dit wederom waargemaakt. Zijn techy houseklanken en funky grooves liepen aangenaam met elkaar in de pas. De track ‘Maurizio - Domina (Carl Craig's Mind Mix)’ kunnen we bestempelen als een fijn favorietje uit deze veelzijdige set. De verborgen area Minimahlzeit mocht natuurlijk niet onopgemerkt blijven dus ook daar hebben wij een kleine blik op geworpen. Diep in het Wanroijse woud, tussen de fraai versierde bomen prijkte een kleinschalige Techno stage. Zo te horen was Breger al begonnen met het kappen van bomen want de BPM had een standje gekregen waar je u tegen zegt. Naar onze mening zat er helaas te weinig diepgang in deze sound waardoor we de wandeling hebben vervolgd naar de food area. Uiteenlopende foodtrucks van onder anderen De Burgerij, Tortillas, Vrij Voedsel en Vietnamama vormden het middelpunt van het festivalterrein. Genoeg smakelijk voedsel dus om naar binnen te werken en weer te verbranden tijdens de laatste uurtjes van het festival. Met het duurzame cashless systeem, wat overigens op zondag geen kinderziektes meer had, kon vliegensvlug afgerekend worden.Onze favoriete stage The Beach House werd uitgekozen om het feestje te eindigen en als iemand een heerlijke afsluiter heeft neergezet, dan was het wel Tom Trago. De grote smaakmaker van het Amsterdamse nachtleven liet zich niet tegenhouden door een ietwat inkakkende menigte en kreeg het zelfs voor elkaar om nieuwe energie te creëren. ‘Josh Wink – Talking To You’ was bijvoorbeeld zo’n pareltje die opzwepende vibes bezorgde waarna een track als ‘KiNK – Existence’ zijn set pas echt compleet maakte. Tevens ook best leuk om backstage nog een complimentje van de beste man te krijgen dat we zo lekker gingen op zijn set.

Extrema Outdoor heeft met haar allereerste weekendeditie een mooi debuut neergezet op de nieuwe locatie Vakantiepark De Bergen. Het enige nadeel was wel dat de capaciteit van het festivalterrein op de zondag werd ingeperkt tot de helft minder bezoekers maar de achterliggende gedachte hierachter is begrijpelijk. Hopelijk groeit Extrema in de toekomst uit tot een volwaardig weekendfestival zodat alle stages, op beide dagen volledig tot zijn recht zullen komen. XO, tot volgend jaar!Reporter: Denise Van de Ree

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.098 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.098 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen