Party Info

Extrema Outdoor 2017


Extrema Outdoor 2017

Details

Naam: Extrema Outdoor 2017 Organisatie: Extrema Locatie: Vakantiepark De Bergen Type: buiten Plaats: Wanroij Datum: zondag 9 juli 2017 Tijd: 07:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: xofestival.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)


Stage: Area 4

Stage: Deep House
  SHMLSS

Prijzen

Regular Normal: 29,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • 28/11/2016
  • Bericht 2
We gaan verhuizen! Na 21 jaar is het tijd voor iets nieuws: een meerdaags evenement op 7, 8 en 9 juli 2017. Kleinschalig, intiem, mét dag- en nachtprogrammering en op Vakantiepark De Bergen in Wanroij. Een locatie met volop kampeermogelijkheden, mooie bossen, water en een parking direct aan het terrein. Meer nieuws maken we spoedig bekend.
EINDHOVEN – Extrema Outdoor maakt vandaag op geheime maar openbare locatie in hartje Amsterdam haar line up bekend. Onder meer Luciano, Fritz Kalkbrenner, Groove Armada en Stephan Bodzin reizen af naar de nieuwe locatie van Extrema Outdoor. Op het terrein van De Bergen in Wanroij is het drie dagen lang festivallen, vol intieme feestjes aan het water, op het strand en in de diepe bossen van het festivalterrein.

Extrema - al 25 jaar actief in de dancecultuur - wil niet stil blijven staan en probeert altijd te vernieuwen. Dit geldt ook voor de 22ste editie van Extrema Outdoor. Voor het eerst op een nieuwe locatie, met volop nieuwe mogelijkheden. Zo zijn de openingstijden ruimer - het programma loopt tot 1.00 uur ‘s nachts - en zijn er daarna nog afterparty’s voor de kampeerders verspreid door het bos. Ook nieuw: de trash free Vintage Art Camping. Een camping vol unieke en artistieke accommodaties, te huur voor de bezoekers.

Wat programmering betreft zet Extrema Outdoor ook de laatste stap. Het programma zit vol met kwalitatieve Techno, Techhouse en Deephouse. De gepassioneerde muziekliefhebber kan zijn hart ophalen. Marcel Mingers, oprichter van Extrema: “In 2015 zetten we onze eerste stappen in een nieuwe richting. Nu zijn we aanbeland bij de laatste stappen van onze ‘facelift’. Daar ben ik heel blij mee, net zoals met de line-up. Elke dag heeft een eigen kleur, een ander gevoel, zowel muzikaal als wat sfeer betreft. Wél is er altijd voor ieder wat wils.”

Pre Party Friday ‘Campers only’
Vrijdag gaan in de middag de deuren open voor kampeerders die alvast op een deel van het festivalterrein een pre-party enkel voor campingbezoeker krijgen voorgeschoteld. Hier warmen op een stage in het bos direct aan de camping onder meer Recondite LIVE, Steve Rachmad, Makam en Olivier Weiter het publiek kundig op. Wanneer het programma om 1.00 op zijn einde loopt, kan de bezoeker op zoek naar geheime afterparty’s die duren tot diep in de nacht.

Saturday Festival
De zaterdag kent vier hoofdpodia aan het water en in de bossen. Special guest Luciano is de afsluiter op de zaterdag. De geboren Zwitser spendeerde een groot deel van zijn jeugd in Chili en dat is terug te horen in zijn muziek: Minimal Techno met veel Latin-invloeden. Fritz Kalkbrenner, een van de uithangborden van de Berlijnse techno scene en jongere broer van Paul Kalkbrenner, is er ook bij. Een andere Duitser op de Mainstage: Stephan Bodzin. Meer pareltjes op dit podium zijn onder meer: Alle Farben, Michel Cleis en Makcim. Gegarandeerd liefde op het eerste geluid!

Rauwe en donkere beats zetten de toon op de Techno Stage. Zo is er Alan Fitzpatrick. De Brit brengt zijn muziek uit op het Cocoon label van Sven Väth. Daarnaast draaide hij samen met legende Carl Cox - vorig jaar nog headliner op XO - in Space, Ibiza. Van te voren worden de festivalgangers opgewarmd door Nederlands publieksfavoriet ROD - het alter ego van Benny Rodrigues - versus Tripeo. Een combinatie die muzikaal alle kanten op kan, maar garant staat voor een verrassende set. Ook op dit podium: Tommy Four Seven, Haeken en meer.

Extrema Outdoor kent dit jaar twee hostings. ANTS en FLOW, het populaire concept van de Nederlandse DJ Franky Rizardo. Bij FLOW dansen de bezoekers met de tenen in het warme zand. Naast head honcho Franky Rizardo, geven onder anderen ook Steve Lawler, Butch, Prunk en Ferreck Dawn een setje weg.

ANTS - het heetste feestje op Ibiza - strijkt voor het derde jaar op rij neer op Extrema Outdoor. De Spanjaarden brengen onder meer Nic Fanciulli, Groove Armada en Andrea Oliva mee. Laatstgenoemde draait back to back met creatieve duizendpoot van Italiaanse komaf: Davide Squillace.

Sunday Beach
Op de zondag trakteert Extrema Outdoor haar bezoekers op een ontspannen dag met heerlijke funky deephouse, disco house en techhouse. Daarnaast kunnen de bezoekers genieten van de prachtige omgeving, het strand en het meer. Onder meer Dekmantel Soundsystem, Pablo Discobar Soundsystem en Julio Bashmore zorgen voor muzikaal vertier. Extrema Outdoor 2017 wordt op twee podia uitgeluid door De Sluwe Vos en Tom Trago.

Voor de Technoliefhebbers staat er nog een speciale hosting in de steigers: het label miniMahlzeit. Tom Welling, labeleigenaar geeft vanavond tijdens de XO Release Party al een showcase. Vanaf 18.30 uur zijn pers en bezoekers welkom bij Bar Broker, Amsterdam voor het exclusieve en gratis toegankelijke feestje ter ere van de line-up.

Extrema Outdoor houdt haar prijzen laag, een Full Weekend Ticket met camping kost maar €69, wél is er voor het eerste jaar maar een beperkt aantal campingkaarten beschikbaar. Dag- en weekendtickets gaan voor een prijs vanaf €29 over de toonbank. De 22ste editie van Extrema Outdoor vindt plaats van 7 tot en met 9 juli 2017 op Vakantiepark De Bergen in Wanroij. Tickets zijn verkrijgbaar via www.xofestival.nl.Foutje gezien? Let us know!Agenda Extrema


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.882 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.882 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen