Succesvolle editie Solar Weekend in stijl afgesloten!

maandag 3 augustus 2015

Party nieuws: Succesvolle editie Solar Weekend in stijl afgesloten!Creatieve uitspattingen, spetterende shows en intiem theater. De elfde editie van Solar Weekend aan de Maasplassen bij Roermond is in stijl afgesloten met een daverende XXL eindshow van FeestDJRuud. Met in totaal dertigduizend bezoekers waarvan dertienduizend kampeerders, was de elfde editie weer een feest vol verrassingen. Dit jaar werkten ruim zevenhonderd creatieve deelnemers mee aan het festival.

Spetterende shows
Onder meer Adam Beyer, Monika Kruse, Typhoon, The Bloody Beetroots, La Pegatina, Jett Rebel, Speedy J en Carl Craig traden op. Die laatste zorgde voor centimeters hoog kippenvel door halverwege zijn set ineens over te schakelen naar epische filmmuziek, een aangenane verrassing voor de bezoekers, en in lijn met het thema van dit jaar: Cinema. Ook wonderkind Jett Rebel kreeg het publiek zondagmiddag goed mee, met zijn strak ingespeelde band gaf hij een weergaloos optreden weg.Festival vol verrassingen
Minstens zo belangrijk als de muziek is het creatieve aspect van Solar Weekend. Verspreid over het terrein vond de bezoeker allerhande spellen, kunst, theater en andere creatieve uitspattingen. Zo zochten bezoekers hun weg door een doolhof om vervolgens aan lianen naar een secret area te slingeren, speelden campinggangers in hun eigen ‘pornofilm’ bij het collectief Vies Meisje en werd er een boot gekaapt voor een onverwacht feest inclusief knallende dj-battle. Natuurlijk kon het beroemde waterpistolengevecht niet ontbreken. Duizenden mensen én een duikboot gingen een halfuur los, om vervolgens gezamenlijk een verfrissende duik te nemen.
De podia - aangekleed door creatieve partijen - waren een lust voor het oog. Het Middendorp bijvoorbeeld, dit jaar 33 meter hoog en daarmee het grootste kunstwerk annex podium ooit op Solar Weekend. Aan het einde van de festivalzondag werd het festival weer ritueel afgesloten met een prachtige performance. De organisatie geeft aan direct weer te starten met de plannen en voorbereidingen voor de komende edities van Solar Weekend. Middels de Solar Paspoorten krijgen bezoekers kortingen op feesten van de creatieve collectieven die het festival opbouwen, hosten en er een daverend succes van maken. Zo leeft het festival 365 dagen per jaar.

Bruiloft
Op de elfde editie is weer grootser uitgepakt dan ooit, met projecten, kunst en veel participatie van de bezoekers. Een van de vele hoogtepunten van afgelopen editie was de bruiloft op vrijdagmiddag. Over het gehele festivalterrein kwamen honderden mensen genieten van de filmische schuimparty die gepaard ging met het jawoord. De prachtige vertalingen van het thema Cinema waren overal terug te vinden op het festival en de camping.

Inschrijvingen 2016
Het Solar Weekend is een aaneenschakeling van creatieve bezoekers, kunstenaars en performers. Met de meer dan zevenhonderd creatieve deelnemers is Solar Weekend het grootste creatieve platform van Europa. Binnenkort kan men alweer concepten aandragen voor de twaalfde editie die in 2016 plaatsvindt. De inschrijfperiode start spoedig op de festivalwebsite www.solarweekend.com.Verbeterde faciliteiten
De organisatie heeft voor deze editie enkele veranderingen doorgevoerd. Zo is er gekozen om minder campingbezoekers toe te laten, zijn de facilitaire voorzieningen, zoals de Solar Supers en de sanitaire voorzieningen van de camping, verbeterd. Van luxe spoeltoiletten tot plekken om je luchtbed op te blazen tot telefoonoplaadpunten. Bezoekers waren lovend over deze verbeteringen welke een hoge mate van comfort boden.

Duurzaam
Dit jaar heeft Solar Weekend een groene camping opgestart. Een Groener Gras camping, waarbij beroep wordt gedaan op de verantwoordelijkheid van de bezoeker om dát terrein zelf schoon te houden. Een geslaagd experiment. Tevens hielden groepen Trashure Teams alles om en rondom het festivalterrein proper. Er stond een inzamelpunt voor oude slaapzakken, zodat iemands afval een ander van dienst kan zijn.
De organisatie wil de bezoekers, creatieve deelnemers van het festival en de gemeente Roermond bedanken voor de prettige samenwerking en het spectaculaire festival.


ExtremaFoutje gezien? Let us know!Agenda ExtremaGuestzone is weer terug aan de top!

Members nemen soms de moeite om ons te bedanken voor de gewonnen gastenlijstplekken en/of vrijkaarten, wat wij natuurlijk erg leuk vinden.

Check een aantal van de reacties.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.868 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.868 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen