Party nieuws

Solar Weekend verwelkomt 5.000ste creatieve concept

maandag 1 juni 2015

Party nieuws: Solar Weekend verwelkomt 5.000ste creatieve concept
Met het vijfduizendste ingezonden creatief concept heeft Solar Weekend dit jaar een mijlpaal bereikt. Het festival wordt ieder jaar opgebouwd met hulp van creatieve partijen die ieder jaar hun concept insturen. Dit jaar werken er meer dan zevenhonderd partijen mee aan het festival.

Solar Weekend, aan de pittoreske Maasplassen in Roermond, neemt de bezoeker mee op reis door een wondere wereld van kunst, entertainment, verbazingwekkende handgemaakte bouwwerken en natuurlijk heerlijke zomerse muziek en live-entertainment.De prachtige podia zijn ontworpen door kunstenaars, de bizarste spelletjes bedacht door creatieve partijen. De ruimte voor theater en kunstwerken is geprogrammeerd door collectieven die garant staan voor de vetste feesten. Solar Weekend is met recht het creatiefste festival van Europa en heeft ook dit jaar weer een creatief programma om trots op te zijn. Werkelijk alles wordt één week voor het festival begint met de hand gebouwd, met als overkoepelend thema: ‘Cinema’.

Thema: Cinema
Dit jaar heeft Solar Weekend een mijlpaal bereikt. Na tien edities is dit jaar alweer het vijfduizendste creatieve concept ingestuurd. De creativiteit spat van het festival af. Zo hebben de befaamde jongens van Driehoek dit jaar een Trailer Trash kamp opgetuigd, daar waar de B-sterren baden in goedkope champagne en alles kitsch is behalve het feest. Ook Rave van Fortuin is dit jaar weer aanwezig, met het Kappa Delta Fissa stage. Verwacht beerpong, cheerleaders en muziek die alle kanten opgaat. De Fijne Snuiters en Apenkooi Gym hebben een stage ontworpen waar de bezoekers alleen naar binnen kunnen swingen via een springkussen. Eenmaal binnen wil je niet meer naar buiten.

Tot in de kleinste details
Maar het vermaak en de creativiteit zijn ook te vinden in de allerkleinste aspecten. Er is wachtrij-entertainment. Er wordt gewildhaakt op de camping en voor de slaperige gasten is er een ‘wakker worden’ rave. Ook het thema ‘Cinema’ wordt volop in beeld gebracht. Zo staat Transformer Optimus Prime in levende lijve te pronken, kun je een Bucket List afstrepen, met hoepelwerpen kun je de titel ‘Lord of the Rings’ verdienen en natuurlijk kunnen bezoekers hun zangkunsten bewijzen op de Solar Got Talentshow.

Theatraal talent
In de Theater Area vindt de bezoeker een hoop grote artiesten in wording. Zo komt de upcoming funk/soul/toetsenist en zanger Thom Hoorweg spelen. Hij is uitgeroepen tot hét Jazz/Soul talent en bekend van De Wereld Draait Door. Het gezelschap Anke & Hanne staat met een theateruitvoering over afscheid nemen van jezelf op het podium.Solar ondersteunt collectieven
Een aantal jaar geleden bouwden de jongens van GeenGezicht nog aan hun mini-zwembad, dit jaar nemen ze het volledige ontwerp van de Mainstage voor hun rekening. De groep Hermanders en het Uitvindersgilde tekenen voor de Techno Tent en Copy of Lucas bouwt de Rauw stage. Solar Weekend is er trots op deze collectieven op professionele wijze te begeleiden, zowel op het festival als daarbuiten. Zo krijgen de vroege ticketkopers met hun Solar Weekend Paspoort korting op feesten van de creatieve collectieven. Op die manier versterken zij en Solar Weekend elkaar. Solar Weekend vindt plaats op 30, 31 juli en 1 en 2 augustus aan de Maasplassen in Roermond. Voor de volledige creatieve line-up, ga naar http://solarweekend.com/nl/creative-citizen.

Solar Weekend vindt komend jaar voor de elfde keer plaats bij recreatiestrand “De Weerd” in Roermond. Het festival staat bekend als een van de meest creatieve festivals van Europa. Solar Weekend is meer dan muziek alleen: een totaalbeleving van hedendaagse kunst, muziek en theater. 


ExtremaFoutje gezien? Let us know!Agenda Extrema

Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.098 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.098 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen