Party reportsNa een geweldige editie keert Lakedance weer terug aan het water van Aquabest met het thema: TOGETHER WE ARE! Voor de tweede maal dit jaar beleven we het echte zomerse Lakedance-gevoel samen met vrienden, vriendinnen, familie en collega’s. Dansen in de zon en chillen aan het water, bij Lakedance worden nieuwe vriendschappen gesloten en worden de mooiste momenten voor eeuwig vastgelegd.

En dus zetten we koers richting het zuiden van het land. De weersgoden waren goed gestemd deze dag, de temperatuur is goed, zon niet te fel, voor mij het perfecte festival weer. Bij aankomst op Aquabest is direct te zien dat alles gestroomlijnd verloopt. We worden begeleid naar onze parkeerplaats, crew/press. Helaas is dit niet altijd zo goed geregeld bij een festival, maar voor nu hebben we VIP-kaarten gekregen en we zijn erg benieuwd naar de inhoud daarvan.

Als we de auto geparkeerd hebben lopen we richting de ingang waar een kleine rij mensen staat te wachten. Sommigen gasten klaagden over het wachten, maar voor ons is dit geen enkel probleem. De mooie entourage, de grote potten opgemaakt met bloemen, en de nette ontvangst geven je het VIP gevoel. Iedereen kon een vrijwillige bijdrage van 5 euro doen voor kinderen in Nederland die onder de armoedegrens leven.

Als we de trap oplopen kijken we direct uit op mainstage waar op dat moment Dj TU Jamo bezig is met zijn set. We worden door de prachtige dames ontvangen en halen onze munten. Het overweldigende gevoel bekruipt mij, wat een mooie, vette stage, en wat een geluid! Mainstage is duidelijk een druk bezochte plek door het vrolijke en gezellige publiek. Het valt mij op dat sfeer anders is, gemoedelijker, is het dan toch zo dat sfeer in Brabant anders is?

Om 16:30 uur zet Jay Hardway zijn set in. In een woord WAUW! Hij weet het publiek direct mee te nemen en ook ik kan het niet laten om eens flink mee te stampen. Na anderhalf uur klinkt er een dik applaus, en terecht. Een dikke aankondiging volgt: Dj Tommy Trash, een niet-stereotype dance icon, maar dat maakt hem juist onderscheidend. Alles klopte in zijn set, leuke commerciële nummers tussendoor, in combinatie met het vette beeld en lichtshows. Gedurende zijn hele set heeft Tommy niet richting zijn publiek gekeken maar met zijn lange haren, wat hem typish maakt, over de panelen gehangen. Ik kan alleen maar zeggen dat Lakedance hiermee een echte topper heeft binnengehaald en het publiek heeft getrakteerd op dat waarvoor ze komen.

Aangezien we toch ook een indruk willen krijgen van de rest van het compact opgezette terein, lopen richting Mensroom en komen we tot de conclusie dat er een groot aanbod is aan eet- en drinkgelegenheden zoals champagne, verse wafels, nacho’s, verse koffie, gin. Het was zo gek niet te bedenken.

Mensroom is inmiddels al jaren verbonden met Lakedance en ook deze editie weer met een eigen intieme stage aan het water. Met local heroes en upcomming talent garandeert Mensroom meer dan een gezellige House vibe. Wat ons vooral opviel was dat het publiek iets ouder was en er een heerlijk ontspannen sfeer hing.

Lopend tussen de vrolijk opgezette kraampjes met van allerlei snuisterijen en lekkerheden twijfel ik nog even om in de rij te gaan staan voor een massage, maar besluit toch dat ik niets van het festival wil missen. Bij Defected is het enorm druk. De sfeer is onbeschrijfelijk en is voor de echte houseliefhebber niet te missen. Defected heeft weer een aardig rijtje artiesten bij elkaar weten te trommelen om de stage van Lakedance volledig over te nemen.

Bij Cafe de Kroeg lopen we even naar binnen welke op dat moment stampend vol is, en het tirolergezang ons te gemoet komt. Na een rondje in de polonaise en onder de bierregen te hebben meeglopen, houd ik het voor gezien en bedenk ik me dat dit niet is waar ik persoonlijk voor naar festival kom. Wel met respect voor de organisatie, aangezien voor ieder wat wils iets te vinden is.

Doorgelopen richting Winterpark gaat het compleet los, en dat is ook waar Winterpark voor staat en in uitblinkt, dansen op de bar, confetti en vooral veel gekkigheid. Met een vette line-up, en vooral veel jong publiek.

We lopen terug richting mainstage, waar de laatste Dj inmiddels word aangekondigd, Dj Ummet Ozcan. Dit willen we niet missen! Deze 34 jarige DJ zet direct zijn set in met ‘Raise your hands up’. Hier heeft het publiek op gewacht, de spandoeken komen te voorschijn, wat een vibe...

Deze onvergetelijke dag werd afgesloten door een fantastisch mooi vuurwerk. Lakedance heeft het wederom waargemaakt, en verdiend alle credits! Ik kan geen enkel minpunt opnoemen, het was tot in de puntjes verzorgd. Volgend jaar zijn wij er zeker weer bij!


Reporter: Alexander Strack van Schijndel

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.118 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.118 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen