Party reportsAf en toe heb je van die festivals die je al een paar keer voorbij ziet komen op Facebook. Je besteed er verder geen aandacht aan, maar toch blijft hij in je achterhoofd spoken. Dit was bij mij het geval bij Duikboot Festival. Na een tijdje besloot ik even snel een blik te werpen en wow wat een line-up zag ik daar opeens voorbij komen. Daar moest ik gewoon bij zijn!

Toen de dag eindelijk daar was, waren wij er helemaal klaar voor. Bij de entree stond geen rij dus wij konden gewoon doorlopen. Ook bij de kluisjes en de muntjes was dit het geval. Wij besloten met een drankje in ons hand eerst het festivalterrein eens te bekijken. Het terrein was niet super groot, maar toch voelde het ruim aan door de logische indeling. Er waren zwembadjes en extra schaduwplekken ingericht i.v.m. het warme weer. Ook de aankleding was lekker tropisch en creatief.

Allereerst kozen wij om een dansje te doen bij Elias Mazian. Sinds vorig jaar ben ik al fan van deze man en daarom vond ik het jammer dat we alleen het laatste kwartiertje van hem hebben gehoord. Maar ook dat kwartiertje was ik weer helemaal tevreden. Heerlijke discodeuntjes die goed pasten bij het weer. Daarna was het tijd voor Cinnaman. Ook deze man draaide veel disco, maar dan in een iets alternatiever jasje. Na een tijdje werd het voor ons iets te alternatief en besloten wij even bij de techno tent te gaan kijken. Hier was Abstract Division aan het draaien. Deze heren zijn onder menig festival bezoeker al bekend. Ik heb ze al een hele tijd niet meer gezien en ze verrasten mij dan ook met een heerlijk nieuwe en verfrissende set. Langzaam begon het publiek ook een beetje los te komen.

Na de heren nam Juan Sanchez het over. Een naam waar ik nog nooit van had gehoord, maar die mijn gezelschap heel graag wou zien. Na die set snapte ik zijn keuze helemaal. Wat een goede set, vol met beukers! Na dit geweld wilden wij even wat rustigere muziek, dus gingen wij naar de house stage. Hier was George Fitzgerald al aan het draaien. Ik hoor mensen regelmatig over hem praten, maar had hem nog nooit zelf gezien. Een heerlijke unieke set. Mijn maag begon te protesteren tegen al die intensieve bewegen zonder brandstof.

Ook op dit festival was de keus weer reuze in voedsel wat er te krijgen was. Ik ging voor de pizza en echt complimenten voor de mannen die deze pizza hadden gemaakt. Niet alleen de mannen waren leuk voor het oog tijdens het wachten, maar ook de pizza was hemels. En je kreeg gewoon een hele pizza ipv 1 pizzapuntje. Tijdens het eten zaten wij te kijken en luisteren naar de Daisy stage. Hier werden voornamelijk de hits van nu gedraaid. Persoonlijk vond ik dit niet echt bij de rest van het festival passen.

Na het eten was het alweer tijd voor de laatste acts van de avond. Als eerst was Clouds aan de beurt in de techno tent. En het zou Clouds niet zijn als het geen set was geweest waar je van denkt ‘what the hell!?’. Flinke beukers met daar tussen door allemaal alternatieve stukken. Toen kwam de afsluiter en dat was Perc alleen. Heerlijk losgeslagen beukers, waardoor wij de laatste energie uit ons lichaam konden stampen.

Duikboot Festival was zeker een ervaring op zich. Het weer zat heel erg mee en ook het publiek had er zin. Er waren een paar puntjes, waarvan ik zeker weet dat de organisatie die volgende jaar gaat verbeteren. Zo waren er iets te weinig WC’s en te weinig personeel. Het personeel was wél super gemotiveerd en de muziek was gewoon van topkwaliteit!


Reporter: Alexander Strack van Schijndel

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.118 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.118 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen