Party reportsVoor liefhebbers van de oude hardstyle sound is Hardclassics inmiddels een begrip aan het worden. Met iedere editie een handvol aan hardstyle legendes die op de line up schitteren. Ook voor 12 december heeft Free2Party weer een lijstje met mooie namen weten te strikken. Wat te denken van mannen als Activator, Vortex en Tatanka. Van de line up werden wij in ieder geval meteen enthousiast. De locatie voor Hardclassics was de vernieuwde The Box in Amsterdam. In het verleden heette deze club The Sand maar heeft een volledige metamorfose ondergaan. Wij gingen dan ook in feeststemming richting Amsterdam. The Box ligt vlakbij Amsterdam Sloterdijk en is makkelijk met het OV en per auto te bereiken.

Om 23:00 uur sloten wij aan in de rij en na een grondige fouillering stonden wij dan binnen. Bij het halen van een kluisje hoefde er geen borg afgerekend te worden en geen sleutels ingeleverd te worden. Dit scheelt aan het einde van het evenement een hoop drukte en opstoppingen. Voor het eerst op een editie van Hardclassics hoefde er niet met munten betaald te worden. Je kreeg allemaal een pasje er daarop kon je als bezoeker credits op zetten. Bij thuiskomst dus geen losse muntjes meer in je zak. Wat ons betreft een handig betaalmiddel en dit gaan we zeker in de toekomst nog vaker zien. Een toiletverblijf kostte vannacht een halve credit om de hele nacht van het toilet gebruik te kunnen maken. Er waren voldoende toiletten en ook de toiletten zagen er schoon uit.

Dj Slideout uit Duitsland was op het moment van binnenkomen nog aan het draaien. Met een lekker vrolijke set zorgde hij ervoor dat de voetjes al vroeg op de avond van de vloer konden. Tijdens de edities van Hardclassics is het publiek over het algemeen wat ouder. Dit brengt een gevoel van nostalgie met zich mee en ook een ontspannen sfeer. Overal waren lachende gezichten te zien en ook wij liepen met een grote glimlach rond op het feest. Heerlijk om die oude sfeer van vroeger op een feest van nu te beleven.

Helaas kregen wij tijdens het feest te horen dat Zenith Dj - de man waar wij halsreikend naar uitkeken - door een gebroken arm niet kon komen optreden. Geen tracks zoals: “I am your Deejay” ,”Musica Che Domina” en “Energy”. Een bittere pil voor liefhebbers van Italiaanse hardstyle maar aan overmacht kun je als organisatie niets doen. Gelukkig namen de Members of Hardclassics het over en zorgden zij er voor dat de sfeer er goed in bleef. Met de Italiaanse Vortex achter de Wheels of Steel ging het tempo direct omhoog. Met snoeiharde kicks en dikke screeches wist de Italiaan de hele zaal van voor naar achteren helemaal los te krijgen. Tussen alle Italianen was het nu tijd voor wat helden van Nederlandse bodem. Het duo Deepack kan natuurlijk als geen ander een goed feestje moet bouwen. Met tracks als “Pounding Senses” en “Stampuhh” in het arsenaal weet je dat het dak er af gaat bij de heren.

Onze Italiaanse vrienden Activator en Tatanka namen het stokje moeiteloos over en lieten zien hoe je een potje moet knallen. De lasershow draaide op volle toeren en iedereen stond ouderwets te stampen. Heerlijk om die oude tracks van weleer weer vol uit de speakers te horen knallen. Oudgedienden en vaste residents van Hardclassics Pavo & Luna kun je wel om een boodschap sturen. Zij deden precies wat er gevraagd werd van een dj op het tijdstip dat zij gepland stonden. Dat was gas geven en het tempo erin houden. Het aanwezige publiek genoot er zichtbaar van. Waar je ook keek zag je lachende gezichten en mensen springen en dansen. De tijd vloog werkelijk voorbij maar wat wil je als de muziek en de sfeer top is.

Om 07.00 uur was deze editie van Hardclassics helaas ten einde gekomen. The Box is na de verbouwing nog steeds een toplocatie. Goed bereikbaar, lekker de ruimte en goede sanitaire voorzieningen. Misschien dat het geluid nog wat harder kon maar ook dat was meer dan prima te noemen. De volgende editie van Hardclassics is de speciale ‘Indoor Festival’ editie op zondag 27 maart 2016, weer in The Box in Amsterdam. Als je een liefhebber bent van de hardstyle sound van 2000 tot 2007/2008 dan moet je zeker een keertje naar Hardclassics komen. Wij zijn er volgend jaar weer zeker bij.


Reporter: Alex Van Leeuwen

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Maak kans op een Apple Gift Card twv €100!

Win een Apple giftcard twv €100


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 137.169 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er gemiddeld ruim 825 per maand!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een Apple Gift Card twv €100!

Gebruik hem om te shoppen bij de App Store, Apple TV, Apple Music, iTunes, Apple Arcade, de Apple Store-app, apple.com en de Apple Store.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 137.169 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen