Tijdens ADE is het een en al feest in de clubs. Een feest wat voor ons direct in het oog sprong was het feest van Apenkooi Events – Bakermat & Goldfish presents Live on Stage. Al voor het derde jaar op rij stijf uitverkocht, dus onze verwachtingen zijn hoog. Met live optredens van Bakermat en Goldfish in ons achterhoofd, stappen wij dan ook vol goede moed de locatie binnen. De Overkant is al die jaren de vaste uitvalsbasis voor Live on Stage. Als locatie heeft de Overkant een heerlijke industriële en underground look. Uitermate geschikt voor een feest met deephouse , techhouse en een vleugje tropical house.

Na het betreden van de locatie had de organisatie de keuze gemaakt om muntjes te vervangen voor een cashless betaal systeem. Met een bandje met een chip kon je aan de bar je drankjes bestellen. Een superhandig systeem omdat je thuis na afloop van het feest je overgebleven credits terug kan laten storten. Een ander voordeel is dat je thuis nooit meer achtergebleven muntjes in de broekzakken vind. Dit systeem gaan we in de toekomst steeds vaker terugzien op feestjes.

In de grote zaal werd door de Cat Carpenters geopend. Met een rustige platenkeus werd hier de avond ingeluid. Voor ons persoonlijk mocht het tempo er al iets meer in zitten want vanaf 22.30 uur ging het in zaal 2 wel direct helemaal los. Verantwoordelijk voor dit alles was DIMMI. Deze Fransman had net als verleden jaar de eer om de tweede zaal te openen. In tegenstelling tot het rustige tempo van de Cat Carpenters zorgde DIMMI ervoor dat de handen meteen de lucht in gingen en de voeten van de vloer konden. Uiteraard alles onder begeleiding van de saxofoon. Meerdere malen stond het kippenvel op de armen zodra de saxofoon bespeeld werd. Natuurlijk konden tracks zoals “Promesses” en “Dizzy” niet in zijn set ontbreken. Volgend jaar verdient deze man wat ons betreft een plek in de grote zaal.

Een man wie op dit moment ongekend populair is, mocht het stokje over nemen van DIMMI. Wij hebben het hier over Sam Feldt. Het tempo bleef er tijdens de set van Sam Feldt al die tijd lekker in zitten. Iedereen kent zijn tracks “Show me Love” en “Midnight Hearts” welke de hitlijsten bestormd hebben. Bij iedere bekende plaat gingen de handjes de lucht in en werden door het publiek de lyrics meegezongen. De sfeer was de hele nacht helemaal top. Overal vrolijke mensen en lachende gezichten te zien. Naar het toilet gaan was deze nacht wel een hachelijke onderneming. Voor het aantal bezoekers dat er waren, was er een tekort aan toiletten. Dit zorgde ervoor dat er lange wachtrijen voor een toilet bezoek ontstonden. Ook door het feit dat de rookruimte niet op een strategische plek gehuisvest was. De rookruimte stond precies op de doorgang naar de toiletten die zich buiten bevonden. Een aandachtspuntje voor volgend jaar.In de hoofdzaal was het tijd voor een van de hoofdacts: Bakermat. Je kon wel zien dat veel mensen speciaal voor Bakermat waren gekomen, omdat het in de hoofdzaal echt proppen was en er een tekort aan dansruimte te vinden was. Af en toe was het alleen mogelijk de armen in de lucht te doen en je hoofd mee te laten deinen op de beats. Uiteraard passeerden “One Day” en “Teach Me” ook de revue in Bakermat zijn set. De kenmerkende saxofoon mocht natuurlijk ook vannacht niet ontbreken en achter de artiesten waren op schermen de hele nacht dikke visuals te zien.

Inmiddels was het tijd voor de laatste act van deze nacht en dan hebben wij het natuurlijk over onze Zuid-Afrikaanse vrienden van Goldfish. Met een heel arsenaal aan instrumenten en opzwepende beats wisten zij het publiek 1,5 uur in vervoering te brengen. Als ook nog “One Million Views” uit de speakers klinkt geeft het publiek nog een beetje extra gas op de dansvloer. Helaas stierven om 04:00 uur de laatste klanken van Goldfish weg en was het tijd om richting huis te keren. Muzikaal was het feest helemaal top met geweldige optredens van Bakermat, Goldfish, Sam Feldt en niet te vergeten DIMMI. Volgend jaar staat Live on Stage weer dik omcirkeld in onze ADE agenda. Met heerlijke muziek en een topsfeer kunnen wij iedereen dit feest aanraden. Live on Stage, tot volgend jaar!

Reporter: Alex Van Leeuwen

Meer info evenement

Foutje gezien? Let us know!Laatste kans nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker!

Win een JBL draagbare Bluetooth Speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 134.596 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op een nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker twv €165!

De JBL Charge 5 is de ideale speaker voor buiten. Hij is waterdicht en stofbestendig. Zo neem je hem een dag mee naar het strand en gaat hij niet stuk door water of zand. Raakt de batterij van je smartphone leeg? Via de ingebouwde powerbank laad je jouw telefoon onderweg op. Hierdoor kom je niet snel zonder muziek te zitten.

Door de PartyBoost functie koppel je de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume. Op een volle lading gaat de speaker 20 uur mee.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in, controleer of alle gegevens zijn ingevuld en nog up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 134.596 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is ten strengste verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen