Een week per jaar staat onze hoofdstad Amsterdam in het teken van het grootste dance event ter wereld. Iedereen die iets met dance heeft weet dat wij het hier hebben over Amsterdam Dance Event of afgekort ADE. Ieder jaar zijn wij dan ook 5 dagen aanwezig om de lekkerste feesten te bezoeken. Woensdagavond vindt de officiële kick-off plaats en Nicky Romero is een van de artiesten die standaard een feest organiseert. Ook dit jaar was er weer een Nicky Romero & Friends in de Melkweg gepland. Met voor ons persoonlijk een aantal onbekende namen op de line up was onze interesse gewekt. Wij waren dan ook zeer nieuwsgierig wat de nacht ons ging brengen. De entree voor de ingang van de Melkweg verliep dit keer vlot en rond 22.30 uur stonden wij al op de dansvloer.

De opening van de avond werd verzorgd door Tom Tyger. Deze Fransman is nog een relatief nieuw gezicht maar als je tracks door mannen als David Guetta en Martin Garrix worden gedraaid dan heb je wel wat in je mars. Met lekker swingende platen en natuurlijk zijn eigen werk “Delano” werd de toon voor de avond gezet. Langzaamaan druppelde de zaal vol en werd de dansvloer drukker en drukker. In de Melkweg wordt niet met muntjes gewerkt en kun je een biertje of iets anders met contant geld betalen. Voor een biertje reken je 2.70 euro af en dit is wel een normale prijs voor een biertje.

De uit Polen afkomstige Mateusz Owsiak, beter bekend als Blinders, mocht nu achter de draaitafels plaatsnemen. Voor ons was deze Pool een van de verrassingen van deze avond. Met een combinatie van verschillende stijlen wist hij de mensen in beweging te krijgen en aan het dansen te houden. Leuk was het om in het publiek mensen uit verschillende landen te spreken die speciaal voor Amsterdam Dance Event naar Nederland waren gekomen. Mensen uit alle windstreken met dezelfde passie, namelijk dance. De volgende act was het Hongaarse progressive duo Stadiumx. Bij het nummer “Howl at the Moon” gaat bij veel danceliefhebbers wel een belletje rinkelen. Stadiumx stond met veel enthousiasme achter de draaitafels en dit wisten zij ook op het publiek over te brengen. De dansvloer was soms helaas veel te vol en hierdoor was er te weinig bewegingsruimte om lekker te kunnen dansen.


Florian Picasso - de achterkleinzoon van de wereldberoemde Pablo Picasso - mocht ook op deze avond schitteren. Florian staat bekend om zijn uitmuntende producties en zijn tracks zijn ook een soort van kunst. Ook vannacht nam hij zijn publiek mee op een muzikale reis. Uiteraard kon zijn grote track “Origami” niet tijdens zijn set ontbreken. Het hoogtepunt van de avond waar het publiek eigenlijk op stond te wachten, was de set van Nicky Romero & Friends. Wij zouden liegen als wij ook niet op deze set aan het wachten waren. De handen gingen de lucht in en het publiek ging van voor naar achteren helemaal los. Uiteraard kon Navarra niet op het podium bij Nicky ontbreken. Dit Nederlandse duo heeft samen met Nicky Romero de track “Crossroads” gemaakt, welke recent gereleased is. In de toekomst zullen wij waarschijnlijk nog wel meer van Navarra gaan horen.

Uiteraard konden platen, zoals “I Could Be The One” en “Take Me“ niet in de set van Nicky Romero ontbreken. Het publiek zong af en toe luidkeels mee met de tracks die Romero voor ons uitgekozen had. Het duo Sunnery James en Ryan Marciano werd aangekondigd en draaiden ook een tijd mee met de man waar deze avond eigenlijk om draaide. Omstreeks 04.00 uur was voor ons de koek op en besloten wij huiswaarts te keren. Prima sets gehoord van Blinders, Florian Picasso en uiteraard Nicky Romero zelf. Wat ons betreft een meer dan prima opening van Amsterdam Dance Event 2016. Op naar de volgende dagen.

Reporter: Alex Van Leeuwen

Meer info evenement

Foutje gezien? Let us know!Laatste kans nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker!

Win een JBL draagbare Bluetooth Speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 134.596 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op een nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker twv €165!

De JBL Charge 5 is de ideale speaker voor buiten. Hij is waterdicht en stofbestendig. Zo neem je hem een dag mee naar het strand en gaat hij niet stuk door water of zand. Raakt de batterij van je smartphone leeg? Via de ingebouwde powerbank laad je jouw telefoon onderweg op. Hierdoor kom je niet snel zonder muziek te zitten.

Door de PartyBoost functie koppel je de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume. Op een volle lading gaat de speaker 20 uur mee.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in, controleer of alle gegevens zijn ingevuld en nog up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 134.596 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is ten strengste verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen