Party reportsBij het wakker worden zochten zonnestralen hun weg in mijn slaapkamer. Bij het open doen van de gordijnen zag ik de zon fel schijnen. Een prachtige dag om een festival te bezoeken. Voor mij zou het festivalseizoen op 5 mei officieel geopend worden. De korte broek mocht voor vandaag afgestoft worden en met een opperbest humeur vertrok ik richting Music On Festival in Amsterdam. Het festival bestond uit 2 dagen en de echte diehards hadden de mogelijkheid om te kamperen. Het hart van een techno liefhebber ging sowieso harder kloppen bij het zien van de line up. Marco Carola , Paco Osuna en Loco Dice zijn niet de minste artiesten. Iedere artiest kreeg ook van de organisatie minimaal 2 uur de tijd om zijn kunsten te vertonen en om het publiek op een muzikale reis mee te nemen. Vooral bij techno is het fijn als een artiest zijn muzikale verhaal kan vertellen met een uitgebreide set.

Het Havenpark te Amsterdam was de plek waar het feestgedruis twee dagen lang zou gaan losbarsten. De organisatie had een pendeldienst ingezet vanaf Amsterdam Sloterdijk die de feestbeesten voor 5 euro heen en weer zou brengen naar het festivalterrein. Bij de wandeling naar de entree viel het op dat het publiek uit een bont gezelschap internationale gasten bestond. Music On is op Ibiza een groot succes en een festival in Amsterdam zorgt ervoor dat veel buitenlanders naar de hoofdstad zijn afgereisd. De entree verliep vlot en daarna was het tijd om munten te halen en het terrein te betreden.De mainstage had zijn intrek genomen in een grote tent waar Stacey Pullen op dat moment aan het draaien was. Ondanks dat het heerlijk weer buiten was stonden er veel bezoekers in de tent. Aangezien ik toch van het zonnetje wilde genieten besloot ik richting Area 2 te gaan. Oxia was daar op het moment aan het draaien, iedereen kent zijn nummer “Domino” wel: een festivalklapper van jewelste. Gelukkig was de tweede area wel grotendeels open en kon hier wel van het zonnetje genoten worden. Miss Kittin nam het over van Oxia. De handjes gingen meermaals bij het publiek in de lucht en iedereen stond met een grote glimlach op het gezicht te genieten. Heerlijke electro en techno kwam uit de speakers. Buiten de stages om hadden veel bezoekers zich op kleedjes op de grond gevestigd of lagen lurkend aan een waterpijp bij de Sisha lounge te relaxen.

Van al dat gedans krijg ik in ieder geval altijd vreselijke honger. Gelukkig had de organisatie voor een aantal eetgelegenheden gezorgd. Een heerlijke verse pasta of een vette hap moest het honger gevoel van de festivalganger stillen. De momenten dat ik iets ging eten was het helemaal niet druk bij de foodstands. Dit kan ook aan de prijzen gelegen hebben van het eten. Bovendien waren de bezoekers veel te druk met dansen. Wat wil je als op hetzelfde moment Paco Osuna de mainstage in vervoering brengt en het aanwezige publiek helemaal gek maakt? Wij besloten nog eventjes in de zon te blijven dansen bij Claude Vonstroke. Ondanks dat het festival op beide dagen volledig uitverkocht was, was er genoeg ruimte om te dansen.Met het langzaam ondergaan van de zon besloot ik richting de Mainstage te gaan waar The Martinez Brothers een heerlijke set weggaven. Bij deze heren was stilstaan geen optie en door het publiek werden de beste techno moves uit de kast getrokken. Vervolgens was het tijd voor de grote man Marco Carola om de eerste festival dag af te sluiten. Met de invallende duisternis vulde de tent zich met steeds meer publiek. De lichteffecten en het podium kwamen nu nog beter tot hun recht. Het was duidelijk dat Marco Carola vandaag de grote publiekstrekker was. De mainstage was tot de nok gevuld en iedereen ging van voor naar achteren helemaal los. Bij iedere vette drop klonk er een hoop gejoel en gejuich vanuit het publiek.

Helaas komt aan al het moois een eind. Zo ook voor de eerste festivaldag van Music On Festival. De sfeer , de muziek en uiteraard het zonnetje zorgden voor een meer dan geslaagde festivaldag. De bikkels met een weekendticket konden morgen nogmaals vlammen op dit festival. Wij kijken met een glimlach terug op deze festivaldag. Voor alle liefhebbers van een leuk , gezellig en kleinschalig festival: zet Music On Festival voor volgend jaar op je agenda. Mensen die aankomende zomer naar Ibiza gaan kunnen uiteraard ook naar een van de Music on feesten toe op het magische eiland. Succes op een topdag is gegarandeerd!

Beeld: Music On Festival


Reporter: Alex Van Leeuwen

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.088 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.088 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen