PRJCT Music Festival, Amsterdam (17-10-2015)

maandag 19 oktober 2015
Alex Van Leeuwen

Party report: PRJCT Music Festival, Amsterdam (17-10-2015)Een van de grootste evenementlocaties in Amsterdam is de Rai. Ook tijdens ADE 2015 kon een feest hier dan natuurlijk ook niet ontbreken. EA-events nam het heft in handen en besloot PRJCT Music Festival in het leven te roepen. Op zaterdag 17 oktober zou de Amsterdam Rai omgetoverd worden tot een danstempel. De muzikale invulling werd verzorgd door 4 hostingpartijen: het gerenommeerde Engelse Creamfields, Marco Carola, Ayslum en TIKTAK zouden alle vier een area hosten tijdens PRJCT Music Festival. Bij het bekend maken van de line up zagen wij een aantal interessante namen verschijnen. Wat te denken van Knife Party, Carnage, MAKJ en DVBBS. Wij waren direct enthousiast en gingen vol goede moed richting de Amsterdam Rai.

In de trein om ons heen vingen wij op dat veel mensen kaartjes hadden gewonnen voor het festival. Vaak trekken feesten waar veel kaarten voor weggegeven worden een ander soort publiek. Wij hoopten dat dit vannacht niet het geval zou zijn. Bij aankomst bij de Amsterdam Rai stond er een enorme wachtrij voor de deur. Doordat er amper beweging in de rij zat leverde dit bij de wachtende bezoekers frustraties op. Dit leidde er toe dat de ingang onder anderen bestormd werd en mensen hun leven niet zeker waren en in de verdrukking kwamen. Een groot aantal mensen besloot na 1,5 uur in de rij te hebben gestaan om tevergeefs huiswaarts te keren. Voor volgend jaar doet de organisatie er verstandig aan om de ingang binnen in de Amsterdam Rai te vestigen en zo de doorstroom te bespoedigen.

Het halen van de munten en het huren van kluisjes was wel goed ingericht door de organisatie. Hier hoefden mensen amper te wachten en eenmaal binnen konden mensen zich snel in het feestgedruis storten. In de TIKTAK stage zorgde The Partysquad er voor dat iedereen eventjes zijn zorgen kon vergeten. De organisatie had er ook voor gezorgd dat er voor het publiek voldoende toiletten aanwezig waren. Daarnaast was ook de barbereikbaarheid op het hele festival dik in orde. Nergens hoefde je lang op je bestelling te wachten. Daardoor bleef er meer tijd over om te feesten.De liefhebbers van techno konden genieten van mannen als Marco Carola, Hector en Technasia. Het was mooi om in deze zaal te zien hoe mensen totaal opgingen in de muziek. Door de verschillende muziekstromingen was er ook een enorme diversiteit qua mensen in het publiek. Dit kwam niet altijd de sfeer ten goede en wij hebben meerdere vechtpartijtjes en opstootjes gezien. Gelukkig was het grootste deel van het publiek wel met goede bedoelingen naar de Amsterdam Rai gekomen.

Creamfields was de eer ten deel gevallen om de mainstage te hosten. De line up was voor de liefhebber eentje om van te smullen. Tchami zorgde ervoor dat de voetjes van de vloer mochten met zijn future house. Vervolgens was daarna tijd voor het Australische dubstep/electrohouse duo Knife Party. Uiteraard kon de track “Internet Friends” niet ontbreken in de set. Met een dik decor en vette lichtshow (inclusief de nodige lasers) werden de artiesten in de Creamfields zaal ondersteund.Met Blasterjaxx en vervolgens DVBBS sloeg de Creamfields area meer de EDM kant op. Het tempo ging omhoog en het publiek stond lekker los te gaan. Helemaal als “Gold Skies” en “Tsunami” van de Canadese heren voorbij komen. Aangezien we in het stevige dansgeweld zaten besloten wij een kijkje te nemen bij de Amerikaanse MAKJ. Met flinke beukplaten stond de TIKTAK area op zijn grondvesten te schudden. Het geluid was in alle zalen deze nacht dik in orde. Met een stevige houseset en zelfs een vleugje hardstyle wist Headhunterz PRJCT festival tot een prima einde te brengen.

Om 07:00 uur zat de eerste editie van PRJCT festival er op. Eenmaal binnen was het ondanks de af en toe grimmige sfeer een leuk feest. Muzikaal mooie dingen voorbij horen komen en met uitzondering van de entree was het festival binnen prima georganiseerd. Voor volgend jaar: niet teveel gratis kaarten weggeven en de entree verplaatsen en dan zit er een mooie toekomst in voor PRJCT festival. Als er volgend jaar weer een diverse line up met interessante namen wordt voorgeschoteld dan zijn wij ook zeker weer van de partij. EA-events, bedankt voor de gastvrijheid.

Beeld: Ashley Audhoe


Reporter: Alex Van Leeuwen

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!


Guestzone is weer terug aan de top!

Members nemen soms de moeite om ons te bedanken voor de gewonnen gastenlijstplekken en/of vrijkaarten, wat wij natuurlijk erg leuk vinden.

Check een aantal van de reacties.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.868 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.868 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen