Party reportsOp 9 december stond het Klokgebouw in Eindhoven voor een grote uitdaging: overeind blijven staan. Deze avond stond namelijk geheel in het teken van hard, harder, hardst en snel, sneller, snelst. De crème de la crème van uptempo hardcore stond weer op de affiche. Mede hierdoor was Snakepit ook dit jaar weer een groot succes. Elke plek in de slangenkuil werd benut!

Helaas gaan er niet veel partybussen vanuit onze kant van het land, dus in de kou vertrekken wij met het openbaar vervoer richting Eindhoven. Met top gezelschap is deze reis zo gepiept. Helaas was dit voor de rij een totaal ander verhaal. Buiten in de kou ging de rij veel te langzaam. Aan twee kanten stond een enorme rij, die samen door slechts één smalle ingang naar binnen konden. Dit is Iets waar b2s en Art Of Dance toch wel genoeg ervaring mee zouden moeten hebben om dit onder controle te hebben. Het heeft namelijk wel ongeveer 75 minuten geduurd vanaf aankomst om stamp-klaar in de zaal te staan.

Als we dan toch binnen zijn is dit allemaal weer vergeten, want wij haasten ons zo snel mogelijk naar Lady Dammage, die ‘Repercussion’ van Angerfist & Radical Redemption draait. Ook haar eigen track ‘Bitch I Can’ dreunt door het klokgebouw, die tot nu toe nog prima overeind stond. Na even een drankje gehaald te hebben en de boel te verkennen was het tijd voor een naam die de laatste tijd in snel tempo zijn stempel aan het drukken is in de hardcore scene. Vooral met zijn album release van ‘The Gunshow’!Deadly Guns – The Gunshow
Als een sneltrein vestigt hij zich in de scene. Nou moet ik zeggen dat ik het ook wel echt een enorm fijn setje vond. Met tracks als ‘Power Of Truth’ met Rebelion krijgt hij het publiek laaiend enthousiast en slaagt hij erin om de sfeer er nog meer in te brengen. Ook de tracks ‘Shotgun’ en ‘Law Enforcers’ kwamen voorbij. Niet te vergeten dat deze meneer ook nog eens de anthem maker was dit jaar, dus ook op ‘Deadly Venoms’ werd er flink geramd. Tijdens ‘Armageddon’ gaat het publiek echt compleet uit z’n dak!

Peacock of Patryraiser?
Nou was het heel slim van de organisatie om Peacock en Partyraiser tegelijk neer te zetten. Waarschijnlijk zou het in de zaal veel te druk zijn tijdens deze artiesten, dus dan maar verdelen. Toch blijf ik het jammer vinden dat Peacock de kleinere zaal krijgt. Wij kunnen nog niet besluiten waar we gaan staan en besluiten het half/half te doen. Na 20 minuutjes bij Partyraiser, vinden we zijn set toch iets te wisselvallig in het tempo, dus vertrekken we naar Peacock. De drukte in deze zaal is enorm, maar hey, het is Peacock! Het blijft toch altijd weer een gouden plaat, ‘Trip To Ireland’ dreunt door de zaal. De sfeer is altijd weer ongekend tijdens de sets van deze held. Ook tijdens ‘All My Friends Are Dead’ is het rammen geblazen. ‘Trip To The Highlands’ komt ook bij mij heerlijk binnen.Na Peacock is het even tijd om bij te tanken. Na wat eten en bijkomen verkennen wij nog even de boel en zoeken wat vrienden op. Samen gaan we vervolgens verder naar Destructive Tendencies. Ook dat is een lekker setje. Wel weer met de altijd voorspelbare ‘Sound Becomes One’, maar ook ‘Fortress Of Solitude’ en ‘Fuck The Fame & Fortune’ kwamen voorbij. De setjes deze avond waren ronduit heerlijk, maar de serieuze herrie begon eigenlijk vanaf nu!

Andy The Core & Spitnoise
De beste sets van de avond waren voor mij wel die van Andy The Core en Spitnoise. Andy The Core zorgt voor een heerlijke sfeer in de zaak met ‘Beautiful Hardcore’ en tijdens Spitnoise is de snelheid en hardheid ongekend hoog. De hitte in de tent viel op zich mee, maar als we een verdieping hoger gaan is het daar wel echt te benauwd en niet te houden, dus verplaatsen we ons weer naar beneden. ‘Miss K8 - Magnet’ komt voorbij, uiteraard op een hoger BPM gehalte. Wij stampen de nacht door tot het bittere einde, want dit was echt weer een feest voor in de boeken!

Volgend jaar verhuist Snakepit naar Ahoy in Rotterdam. Ook daar zijn we 100% weer bij!

 
Beeld: Snakepit


Reporter: Sasha Dijkhoff

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.116 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.116 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen