Party reports

Masters of Hardcore, Den Bosch (24-03-2018)

woensdag 28 maart 2018
Sasha Dijkhoff

Party report: Masters of Hardcore, Den Bosch (24-03-2018)
Het was weer tijd voor een mooi feestje. De Brabanthallen in ’s Hertogenbosch - het op drie na grootste evenementencomplex van Nederland – wordt al sinds 2006 gebruikt voor de jaarlijkse indoor hardcore gathering: Masters Of Hardcore! Zo’n 25.000 liefhebbers van de hardere stijlen reizen massaal af naar ’s Hertogenbosch voor dit spektakel. De bezoekers komen niet allemaal uit ons landje, want Masters Of Hardcore trekt ook vele bezoekers uit het buitenland.

Met maar liefst 6 stages beloofde het weer een mooie nacht te worden met voor ieder wat wils. De ‘Tournament Of Tyrants’ was de main stage. ‘Rulers Of The Ring’ vertegenwoordigde de raw hardstyle. Een stage die niet door iedereen gewild is omdat het een ‘hardcore feest’ is. Kleine tip: hou je er niet van? Loop er dan met een grote bocht omheen. Er zijn namelijk zat andere stages waar je van kunt genieten. Zo was er ook de ‘Fear Of Frazier’ voor de echte early gabbers. Voor de uptempo liefhebbers was er ‘The Executioners’. Voor wat frenchcore bezochten wij zo nu en dan de ‘Souls Of Savate’. Last and certaintly the hardest: Heavyweights From Hell, voor de echte terror lovers!Wij komen na een uurtje rijden om 00:00 uur aan. De rij, kluisjes en muntjes zijn letterlijk binnen 2 minuten gedaan. Een drankje halen en een rondje doen is het plan! We komen eerst aan bij de ‘Rulers Of The Ring’, waar Digital Punk en Jack Of Sound bezig zijn met een heerlijke set. Het geluid in de raw zaal is erg goed! De nieuwe plaat van Jack Of Sound en Ressurectz genaamd ‘Forsaken’ wordt gedraaid. Ook een nieuwe kersverse track van Jack Of Sound en Digital Punk wordt ten gehore gebracht.

De nieuwe tracks blijven komen, want ook tijdens de set van Warface en Delete wordt er een nieuwe track gedraaid. Van Warface dit keer, die het publiek doet losgaan op zijn nieuwe track ‘The Mission’. Ik vind het dikke prima met al deze nieuwe tracks die voorbij komen. Dit belooft een prachtige nacht te worden!Wij zijn goed opgewarmd en verplaatsen ons naar wat andere zalen. Het geluid was niet overal best in het begin van de avond, dus konden we ons best moeilijk settelen bij een stage. Uiteindelijk belanden wij bij een stage waar het geluid heerlijk was en de set perfect! Bij de ‘Souls Of Savate’ draaien Le Bask en The Mastery een heerlijke set.

We begeven ons naar ‘The Executioners’ waar Scarphase Live aan de beurt was. Het was enorm druk in de zaal. Achterin staan was voor ons geen optie omdat het geluid niet erg hard klonk, dus gingen we verder vooraan staan. Toxic Inside – Music MF’ker komt voorbij, en zo nog een tal van andere uptempo tracks, voor de echte snelheidsduivels!

Na Scarphase begeven wij ons weer naar de raw stage. Hier staan E-Force en Radical Redemption een snoeiharde battle te draaien. Tracks als ‘Stresstest’ en ‘Triumph’ komen voorbij. Ook ‘Reloaded’ van Warforce dreunt hard door de area. Dat dit een hard setje is, is zeker te zien aan het gezicht van Radical, die bij elke kick weer het gezicht trekt die je trekt bij een harde, smerige kick. Zo hebben we ze graag! Ook Regain en Rooler zetten een harde set neer. ‘For The Streets’ wordt nog steeds goed ontvangen en ‘About Me’ is nog steeds een heerlijke track!

We bezoeken verder nog de sets van DRS en Angernoizer en sluiten vervolgens af op de mainstage bij Dr. Peacock en Partyraiser. Ook deze sets waren om te genieten! Wel moesten we veel vooraan staan, omdat het geluid achter in de zalen wel wat harder had gemogen. Al met al is het toch een verdomd heerlijke nacht geweest. Ook de indeling van de zalen was stukken beter! Wij zijn er volgend jaar gewoon weer bij!


 
Beeld: Masters of Hardcore


Reporter: Sasha Dijkhoff

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.098 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.098 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen