Party reports

Intents Festival 2018, Oisterwijk (03-06-2018)

maandag 11 juni 2018
Sasha Dijkhoff

Party report: Intents Festival 2018, Oisterwijk (03-06-2018)
Met de zaterdag achter de rug, was het alweer tijd voor de laatste dag van Intents festival. Zaterdag ging het er al behoorlijk stevig aan toe en ook zondag stond er een ijzersterke line-up op het programma. Het weer werkte ook zeker mee, want de felle zon scheen vol op het terrein in Oisterwijk!

Door wat onduidelijkheid over de parkeerplekken kwamen wij pas rond 15:00 uur aan. Gelukkig moesten veel van onze favoriete acts nog komen. Het regelen van kluisjes en muntjes was binnen een mum van tijd geregeld. Wij bekeken het terrein, scoorden wat drankjes en gingen vol moed op weg naar de hardcore tent om nog wat mee te krijgen van D-Fence. Jammer dat we deze grotendeels hadden gemist, maar we kregen nog wel de heerlijke afsluiter ‘Hardcore You Pussy Motherfucker’ mee. Dat was een heerlijke plaat om de dag mee in te luiden!

Direct hierna stond Deadly Gunz op het programma. De man die dit jaar als een ware sneltrein zijn stempel had gedrukt op de hardcore scene. Hij opende zijn set met ‘The Chosen Ones’. Dit zette natuurlijk gelijk de toon van de rest van zijn set. Met ‘The Undertaker’ genoten wij met volle teugen van zijn set. Mijn favoriete raw hardstyle artiest is E-Force, dus ik ging toch even helemaal uit mijn plaat toen de track ‘Shocked’ door de tent knalde. Blijft een lekkere plaat. Dit setje was een goede opwarmer!

Het was de beurt aan de mannen die deze area hosten. De mannen van Destructive Tendencies draaiden hun eerste set van de dag, samen met Tha Playah. Wij genoten even van de plaat ‘Bring Us Some’. Hierna besloten wij even een kijkje te gaan nemen bij de early stage. Ruimte genoeg hier, wat wel fijn was. De sfeer bij deze stage was vooral voorin echt fantastisch. Dana stond hier zoals altijd heerlijk te draaien. We pakten ook nog een stukje mee van Rob en MC Joe. De gezelligheid was ook hier sterk aanwezig!We kwamen hierna even op sterkte met wat voedsel en drankjes. Op het terrein was genoeg te doen. Voor de liefhebbers die even van het uitzicht wouden genieten was er een reuzenrad. Voor de echte die-hards en adrenaline junkies was er de booster. Aangezien ik net had gegeten liet ik dit aan me voorbijgaan, maar onze aanhang had hier wel zin in! Voldaan stapten ze uit de attractie om nog net op tijd bij N-Vitral te kunnen aansluiten.

Als er één persoonlijke held in de hardcore is, is het voor mij N-Vitral wel. Die stond op het programma met zijn live act ‘Bombsquad’. Deze sets staan garant voor een half uur vol gas gaan. Dit deden we dus ook, vooral op de track ‘Voel Je Die Bass’. De samenhorigheid en de gezelligheid komt bij deze track altijd weer naar boven als iedereen luidkeels mee schreeuwt: die bass die moet je niet horen, die moet je voelen!’ Ook de track ‘Crispy Bassdrum’ kwam voorbij. Een van mijn favoriete platen is toch wel de Bombsquad edit van ‘Getverherrie’. Wat een heerlijke ram plaat. Ik ben dan ook elke keer weer laaiend enthousiast als deze track gedraaid wordt, en dat was vandaag niet anders! Wat een heerlijke set had N-Vitral weer neergezet. Deze man stelt ook nooit teleur!Hierna haastten wij ons weer terug naar de mainstage. Hier stonden Regain en Radical Redemption hun set keihard af te sluiten. Het was wachten op de trio Warface, Delete en E-Force. Tijdens deze set werden er in het publiek overal vlaggen uitgedeeld, wat het allemaal extra feestelijk maakte. De track ‘Seven’ wordt in mijn ogen nooit te oud. Elke keer kan ik ontzettend genieten van deze track, en gelukkig bracht E-Force deze dan ook ten gehore. ‘Regain & Delete – Always Angry’ knalde ook door de speakers, evenals de Warforce plaat ‘Break Ya Ankles’. Voor de E-Force plaat ‘Stresstest’ was ook gekozen vandaag. Tijdens de Warforce track ‘Reloaded’ ging het publiek ook flink uit de dakpannen. Ja, ook dit was weer een heerlijk setje!

Wij sloten de laatste uren van deze avond weer af in de hardcore tent. Dr. Peacock stond hier op het programma, die natuurlijk weer een heerlijke frenchcore set neer wist te zetten. DRS, Destructive Tendencies en Angernoizer sloten vervolgens de hele boel echt kei hard af! Ze openden hun set met ‘RL Grime – Stay For It (Bass Instinct Bootleg)’. Een heerlijke plaat! Zo ging het er allemaal belachelijk hard aan doe tijdens deze set met tracks als ‘X-Pander – In My Skin’ en ‘Cryogenic – Motherfucker’. Als afsluiter werd gekozen voor de DRS remix van ‘Zanzibar – Horror On My Mind.’ Een ding was duidelijk, het ging er vreselijk hard aan toe dat laatste uurtje, precies wat we nodig hadden om met een voldaan gevoel naar huis te keren! Intents festival, tot volgend jaar!Lees hier ook het report van de zaterdag van Intents Festival!

Beeld: Intents Festival
Reporter: Sasha Dijkhoff

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Maak kans op een Apple Gift Card twv €100!

Win een Apple giftcard twv €100


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 137.169 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er gemiddeld ruim 825 per maand!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een Apple Gift Card twv €100!

Gebruik hem om te shoppen bij de App Store, Apple TV, Apple Music, iTunes, Apple Arcade, de Apple Store-app, apple.com en de Apple Store.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 137.169 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen