Party reportsHardcore fanaten genieten sinds de eerste editie in 2001 al van dit concept. Het was weer tijd voor Hardcore4life, een van de oudste hardcore concepten van Nederland. Het jaarlijks spektakel van b2s streek neer in de Maassilo in Rotterdam. De oude graansilo zou weer gaan trillen op haar betonnen grondvesten. Een locatie met een pure industriële uitstraling. Ook voor de Rotterdammerts onder ons is het natuurlijk weer genieten. Hardcore feesten zijn nog best zeldzaam in onze stad, dus koesteren we de parels die wij wèl hebben. Tijdens deze ijskoude avond begeven wij ons naar de Maassilo.

Als wij daar aankomen rond 23:00 uur staat er gelukkig maar een korte rij. Deze gaat ook vrij snel. Maar goed ook, want met temperaturen onder het vriespunt sta je niet graag lang in de rij! Ook het fouilleren, kluisjes en muntjes zijn zo gepiept. Het enige wat ons nu kan warm maken is: flink stampen!

Ladies hour
Wij komen binnen aan en draaien warm bij upcoming dj Estasia, die dit jaar een goede indruk heeft achtergelaten met haar eerste solo EP ‘Imagine The Pain’. Ik vind het dan ook heerlijk als deze plaat dan door de Maassilo dreunt. Van deze meid gaan wij nog veel horen!Dan is het de beurt aan de Spaanse Lady Dammage. Elke keer lukt het haar weer om een heerlijke set weg te zetten. Ook vandaag slaagt ze er opnieuw in om weer kneiterhard te draaien. Mooi moment uit de set was toen de plaat ‘Cold As Ice’ voorbij kwam. Het publiek wordt laaiend enthousiast als deze plaat wordt gedraaid. Ook ‘Bitch I Can’ komt voorbij, evenals ‘Coredoom’. Wij zijn na haar set voldoende klaargestoomd voor de rest van de nacht!

Elk rondje is anders
Na de set van Spitnoise besluiten we om gewoon eens even alle area’s af te gaan. Zo komen we uit bij legende Catscan. De sfeer in deze zaal is om te genieten. Na hier flink los te zijn gegaan, lassen we een pauze in die hoognodig was. Even weer op sterkte komen om langs Angerfist te gaan, die nooit een slechte set draait. Ook de Sjammienators staat op onze to-do list van deze avond. Als we dan de track ‘Boogiewoogie’ horen, zijn we uiterst tevreden. Wat een heerlijke plaat! Wat minder was de plaat ‘Mi Gente’, maar dat is meer een kwestie van mijn persoonlijke smaak. Nou maakte ‘Bassline Junkie’ dit weer allemaal goed!

BIEM!
Ook N-Vitral werd door ons bezocht. Met zijn liveact Bombsquad heeft hij mij nog nooit teleurgesteld, en ook vandaag was dit niet anders. De zaal was flink vol. Helemaal vooraan genieten wij met volle teugen weer van alle tracks die gestoken zijn in een Bombsquad jasje. Wat was dit toch weer een heerlijke set!Ook DRS staat bekend om de gruwelijk harde setjes. Het mooiste om te zien was toch echt hoe hij zelf harder los ging dan het publiek zelf tijdens de track van RL Grime, ‘Stay For It’. Na dit setje bezoeken we nog even de kleine zaal beneden die de industrial vertegenwoordigd. Ook hier is het genieten, voor we het weten is het 7:00 uur en is de avond alweer ten einde.

Hardcore4life heeft weer bewezen nog steeds een van de sterkste concepten binnen de hardcore scene te zijn. Voor iedere hardcore fanaat is er wat wils. De sfeer is fantastisch en de locatie is perfect voor het concept. Nooit teleurstellende optredens en vooral veel tevreden Rotterdammerts! Wij zijn ook volgend jaar zonder enige twijfel van de partij!

Beeld:
 Hardcore4life


Reporter: Sasha Dijkhoff

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.098 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.098 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen