Voltt Loves Summer Festival, Amsterdam (29-08-2015)

maandag 14 september 2015
Sasha Dijkhoff

Party report: Voltt Loves Summer Festival, Amsterdam (29-08-2015)Voltt bestaat 10 jaar, en dat moet gevierd worden. Op 29 augustus vond Voltt Loves Summer Festival plaats op het NDSM Werff in Amsterdam. Er zijn maar liefst 6 stages met verschillende segmenten uit de techno. Voor ieder wat wils dus. Zowel de hardere en de zachtere kant van de techno worden ten gehoren gebracht. Een line up met zeer grote namen zoals Drumcode baas Adam Beyer, maar ook talenten die meer diepgang hebben zoals Objekt staan op de line up.

Drumcode getekend dj Bart Skills is hèt brein achter Voltt. Jaren geleden begon deze beste man al met het organiseren van feesten onder de naam Voltt. Nu 10 jaar later kan hij met trots zeggen dat hij een festival heeft weten neer te zetten die wij gerust in het rijtje kunnen zetten van meest bekende en gewaardeerde techno festivals in Nederland zoals Awakenings en Soenda. Met maar liefst 20.000 bezoekers mag hij meer dan trots zijn op deze prestatie. Bart Skills opent zijn eigen festival dan ook zelf.

De sfeer zat er vanaf het begin al goed in. De zon is volop aanwezig, de korte broeken zijn uit de kast getrokken, zonnebrillen zijn er in overvloed en er zijn vooral heel veel blije mensen die liefde en passie delen voor techno. De rauwe en industriële uitstraling van het NDSM Werff maakt het totaal plaatje compleet. Een perfecte locatie op een zonnige dag. Dit gaat een mooie dag worden!

Wij vervolgen onze weg richting de muziek en komen terecht bij stage Z. Een tent waar Cinnaman al de fijne deuntjes laat horen. De techno hier klapperde niet gelijk om je oren. De dag begint namelijk met wat rustigere techno om in te komen.. Fijn om mee te beginnen! Wij wachten eigenlijk op één van de vele toppers op de line up, Boddika. Hij begint eerst wat rustig, maar voert het tempo uiteindelijk gauw op om te laten zien dat hij toch andere plannen heeft.

Wij genieten volop van deze harde set, maar besluiten toch een stukje mee te pakken van de live-set van Recondite op de mainstage. De zon stond er flink op rond dit tijdstip. We deden wat danspasjes in de zon, maar voor onze smaak was het nog iets te soft. Wij gaan weer terug richting de Z stage waar ondertussen Scuba al lekker hard aan het draaien is. Scuba, die ons op Awakenings al had verrast, laat ons opnieuw horen dat hij wel van een stevige set houdt.

Wij besluiten er even tussenuit te knijpen en het terrein verder te verkennen. Achterin waren er voor de liefhebbers hangmatten waar er gechilld kon worden. Ook nemen we een kijkje bij de foto expositie. Hier kon je foto’s zien van 10 jaar Voltt. Deze konden ook afgedrukt worden op ansichtkaarten wat een leuk aandenken voor de bezoekers was om mee naar huis te nemen!

Wij gaan gauw weer terug naar tent Z waar wij een klein stukje van de set van Alan Fitzpatrick meepakken. Als ik dat kale hoofd zie verschijnen achter de draaitafels dan kan ik altijd niks anders doen dan glimlachen en genieten van zijn heerlijke sets.

Wij vervolgen onze weg en eindigen bij de mainstage voor de set van Loco Dice. Alhoewel ik Loco Dice wel eens harder heb horen draaien, stelt hij zeker niet teleur. Tijdens zijn set werd het steeds drukker bij de mainstage. De naam die de mainstage mag afsluiten is de man van Drumcode himself, Adam Beyer. Als wij Roots pt. ll van Petter B horen weten we zeker dat dit een geweldige afsluiter word. En man man man, wat een set zet hij weer neer en wat sluit hij af als een baas. Adam laat weer eens zien waarom hij zo gerespecteerd wordt in de scene!

Voltt is een festival van hoog kwaliteit die je na één bezoekje al fan maakt. Heb je een diepe liefde en passie voor techno? Dan blijf je hier zeker elk jaar naartoe komen en is Voltt niet meer weg te denken in jouw festival plannen. De muziek is zeer goed, maar ook de organisatie is uitstekend. Wij hebben nauwelijks in rijen moeten wachten. Niet bij de ingang, niet bij de wc’s en ook niet bij het halen van drankjes. De sanitaire voorzieningen op het festival waren bijzonder schoon, iets wat je niet vaak tegenkomt op festivals. De sfeer, de omgeving, alles klopt. Dit festival staat voor het festivals seizoen van 2016 zeker op lijstje! Ook op die van jou?


Reporter: Sasha Dijkhoff

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!


Guestzone is weer terug aan de top!

Members nemen soms de moeite om ons te bedanken voor de gewonnen gastenlijstplekken en/of vrijkaarten, wat wij natuurlijk erg leuk vinden.

Check een aantal van de reacties.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.868 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.868 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen