Party reports

Emporium Festival 2016, Wijchen (28-05-2016)

donderdag 2 juni 2016
Sasha Dijkhoff

Party report: Emporium Festival 2016, Wijchen (28-05-2016)
Met elk jaar weer een ander land als thema, keerde Emporium dit jaar voor de 14e keer terug om de bezoekers te trakteren op een bijzondere reis. De keuze was dit jaar gevallen op het tropische Brazilië. Als het aan de weersvoorspellingen lag zag het er enkele dagen voor het evenement allemaal niet zo 'Braziliaans' uit. Het zou slecht weer worden. Tijdens de opbouw waren er zelfs waterzuigers ingeschakeld om de modder op het terrein te bestrijden.

Schijn bedriegt, want zaterdag leek het tropische weer vanuit Brazilië zijn weg te hebben gevonden naar ons kikkerlandje. De zon scheen, de zonnebrillen gingen op en de korte broeken gingen aan. Het publiek verzamelde zich bij de Berendonck om er weer een fantastische dag van te maken. Wij beginnen onze weg bij de mainstage.

Mainstage
Helemaal links in de hoek van het terrein was de mainstage te vinden. Deze stage was mooi opgebouwd met veel kleuren en versieringen die je deed denken aan het Braziliaanse carnaval. De dj-booth vormde hierbij de bovenkant van een hartje. Bij deze stage zijn wij echter nauwelijks geweest.
De Amazone

De Amazone was de stage voor de echte urban liefhebbers. Lady Bee gooit er tijdens haar set 'Smells Like Teen Spirit' doorheen van Nirvana. The Partysquad draaide een vrolijk setje met veel hardstyle waaronder het nummer 'Lose My Mind' van Wildstylez. Ook hier zijn wij vrij weinig geweest. Wij vertrekken hierna naar de rechterkant van het terrein waar het geweld van de hardere stijlen zich afspeelt.

Carnaval Macabre
De kant van de hardere stijlen was onze favoriete kant. Zo kwamen we uit bij de Carnaval Macabre. Dit was de hardstyle mainstage met als opbouw een gigantisch skelet gecombineerd met veel kleurrijke versieringen. Da Tweekaz draaien onder andere de Ruthless beuk remix van 'Jebroer - gaan met die banaan' en 'Let it go'. Bioweapon draaide een mooi setje waarin het anthem van dit jaar natuurlijk niet uit kon blijven: 'The Lost Empire'. Later op de avond kon in een setje van Radical Redemption de track 'Brutal 5,0' natuurlijk niet ontbreken. Ook zijn track 'Bring Us Some' met Destructive Tendencies kwam voorbij. De sfeer bij deze stage was top en was vooral erg druk bezocht!Futebol & Piranha

Achter de Carnaval Macabre bevond zich de Futebol stage. Dit was de stage voor de raw soldaten en stond geheel in het thema van het Braziliaanse voetbal. Een grote foto van het Braziliaans team stond buiten de tent en de stage was in de kleuren geel en groen met afbeeldingen van voetballen. Wij bezoeken even de set van Requiem die natuurlijk 'Collateral Damage' door de speakers liet dreunen. Crypsis koos o.a. voor de nieuwe track van Act Of Rage en de geniale remix van' Sandstorm' van Sub Sonik. Na de sets van Frequencerz en Adaro knijp ik er even uit voor de set van Destructive Tendencies bij de Piranha stage. Later ben ik weer terug in de Futebol tent en zetten de sloopkogels Warface en Titan nog een lekkere set neer. Hierna werd er weer afgesloten met flinke hardcore bij Neophyte en Tieum bij de Piranha stage.

Emporium was volop genieten, alles was uit de kast getrokken om het thema bij het publiek over te brengen. Zo zagen wij schaars geklede dames in carnaval pakjes en een optochtje met een brassband voorbijkomen. De rijen waren nergens extreem lang en de voorzieningen waren goed geregeld. De burgers van de Burgerij waren van uitstekende kwaliteit. Op het terrein stond zelfs een draaimolen waar je voor twee munten vanaf grote hoogte het festival terrein kon zien. Vooral in de avond was dit een mooi plaatje. Op het strand kon er gechilld worden in zitzakken of hangmatten. Voor de fanatiekelingen onder ons kon er ook een potje beachvolleybal worden gespeeld op het strand. Al met al was dit weer een uitstekende editie. Emporium, tot volgend jaar!Beeld: 
René Nobel


Reporter: Sasha Dijkhoff

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Maak kans op een Apple Gift Card twv €100!

Win een Apple giftcard twv €100


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 137.175 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er gemiddeld ruim 825 per maand!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een Apple Gift Card twv €100!

Gebruik hem om te shoppen bij de App Store, Apple TV, Apple Music, iTunes, Apple Arcade, de Apple Store-app, apple.com en de Apple Store.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 137.175 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen