Party reportsOp 16 juli was het E3 strand in Eersel weer hét toneel van de allergrootste hardcore gathering die er te bieden is, Dominator. Duizenden gabbers en harcore liefhebbend Nederland reisden af naar Brabant om dit jaarlijkse spektakel van Art Of Dance en Q-Dance weer mee te mogen maken. De vertrapte Nike Air Max's werden weer uit de kast getrokken om een hele dag te hakkûh, zagen en stampen. Met een blik op de line-up beloofde dit weer een dag te worden met veel muzikale hoogtepunten.

Wij kwamen al aardig vroeg rond 12:00 uur aan op het terrein en doen het standaard rondje van muntjes halen en kluisje scoren. Dit alles is binnen no time gepiept. Onder het genot van een drankje komen wij in op de harde klanken van Decipher bij de Methods Of Mutilation mainstage. De mainstage was opgebouwd met veel details. Boven de dj booth hing een schedel die samen met de booth naar boven kon bewegen.Wij besluiten het terrein verder te verkennen en komen uit bij een overdekte stage achterin waar de sfeer al erg vroeg fantastisch is. De Sector 79 was al vroeg snoeihard en Tieum stond daar als een baas te draaien. Opgewarmd zijn we nu wel, want met de zon vol op de tent had je hier maar een paar seconden nodig!

Zowel geliefd als gehaat, maar van dat laatste hebben wij niks gemerkt. Wij staan ondertussen alweer te stampen bij Digital Punk vs. E-Force bij de Sands Of Slaughter. De stage die volgens velen hier eigenlijk niet thuis hoort, maar als je naar het publiek hier kijkt, toch ook weer wel. De stage in het water die de raw hardstyle vertegenwoordigd op een hardcore festival krijgt flink wat kritiek. Toch staat deze stage de gehele dag vol en is de sfeer ongekend! Publiek wat flink los gaat en in het water springt voor verkoeling. Vooral tijdens de End Of Line showcase - bestaande uit Warface, D-Sturb en Artifact - was de sfeer ongekend fijn en stond het strand helemaal vol. Onder andere de platen 'Warzone' en de D-Sturb remix van 'Menace' kwamen voorbij.

Om 18:00 stopt deze set even voor een minuut stilte voor de gebeurtenissen in Nice, Franrijk. Een dikke plusplunt voor naar de organisatie hiervoor. Als wij later iedereen de lucht in zien kijken, draaien wij onze hoofden mee en spotten ook wij hier het vliegtuigje met de text '25 years of Thunderdome - See you in 2017'!

Na de ontzettend harde live set van Scarphase blijven wij hangen bij de mainstage voor Angerfist en Miss K8. Miss K8 is prima thuis op de mainstage van Dominator en opent haar set met 'Metropolis Of Massacre', haar Dominator anthem uit 2014. Hierna volgt 'Hellfire' van Predator en Art Of Fighters en ook 'Scream' met Radical Redemption komt door de speakers dreunen.

Angerfist opent zijn set met 'Radical' gevolgd door 'Messenger Of God' en 'Circus Circus'. Na deze set pakken we Destructive Tendencies ook nog mee die de sfeer er goed in weten te brengen met tracks zoals 'Sound Becomes One' en 'Release The Kraken'. Wij besluiten terug te gaan naar de Sector 79 om af te sluiten bij Partyraiser. Uptempo is het tempo, want hij maait de boel compleet weg tijdens deze afsluiting! De remix van 'Six Million Ways To Die' knalt door de tent en er is weinig tijd voor breaks. Partyraiser was voor mij dan ook het absolute hoogtepunt van Dominator!Al met al was Dominator muzikaal weer fantastisch. Organisatorisch was het op het terrein veelal goed geregeld. De rijen waren niet lang, op de merchandise stand na. De enige minpunten waren dat de doorgang linksvoor bij de mainstage tijdens Destructive Tendencies werd dicht gegooid waardoor de bezoekers zoals ik, die naar de sector 79 wilden, helemaal om moesten lopen. In het midden van de mainstage werd je zowwat plat gedrukt door de menigte. Ook was het enorm lang wachten voordat de partybussen van het terrein konden vertrekken. Maar met goed muziek en gezelschap aan het eind is dit echter prima te doen. Volgend jaar sta ik in ieder geval gewoon weer op Dominator! We came, we saw, we dominated!

''Thousands of infatuated souls prepared themselves for the annual ritual of slaughter. They stood by the savagery and proved their loyalty!''


Reporter: Sasha Dijkhoff

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Maak kans op een Apple Gift Card twv €100!

Win een Apple giftcard twv €100


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 137.169 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er gemiddeld ruim 825 per maand!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een Apple Gift Card twv €100!

Gebruik hem om te shoppen bij de App Store, Apple TV, Apple Music, iTunes, Apple Arcade, de Apple Store-app, apple.com en de Apple Store.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 137.169 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen