Ohm Festival 2014, Delft (16-08-2014)

maandag 18 augustus 2014
Alexander Strack van Schijndel

Party report: Ohm Festival 2014, Delft (16-08-2014)Na een maandje rustig aan te hebben gedaan mocht ik eindelijk weer los gaan. Wij hadden gekozen voor Ohm Festival in Delft. Na dagen van regen was het eindelijk een dagje mooi weer en dus konden wij niet wachten om weer eens lekker te feesten. 

Aangekomen in Delft beloofde de organisatie ons dat het maar een kwartiertje lopen was vanaf het station. Dit was ook inderdaad het geval. Eenmaal aangekomen op het terrein deden we ons vaste rondje van kluisjes, wc’s en muntjes. De muntjes waren de gemiddelde prijs die je op bijna elk festival betaalt. Het eerste uur was er alleen bij de housestage iemand aan het draaien. Slim bedacht aangezien het dan toch meestal nog rustig is. Hier bracht Prunk al heerlijke vrolijke house de wereld in. Ook de aankleding was lekker zomers en vrolijk. We besloten nog even te gaan zitten, om onze krachten te sparen en te genieten van deze heerlijke muziek.

Toen zou het tijd zijn voor Secret Cinema bij de technostage, maar tot onze verbazing zagen we Sandrien de dj-booth beklimmen. Na wat navraag kwamen we erachter dat deze twee hadden geruild. De technostage bevond zich binnen en was heerlijk industrieel aangekleed. Helaas was er hier maar 1 bar met 2 barvrouwen. Ik had al veel goede verhalen over Sandrien gehoord en wilde deze vrouw dan ook graag zien, maar na een kwartier besloten we toch weer naar buiten te gaan. Het was niet helemaal naar onze smaak. 

Hier was Olivier Weiter nog steeds vrolijk aan het draaien. Deze man weet zijn muziek altijd goed af te stemmen op het publiek en elke keer kijk en luister ik weer met plezier naar hem. Ook begon het op het terrein nu al aardig druk te worden, maar dit bracht helaas niet veel bij aan de sfeer. Wij kunnen nog steeds onze vinger er niet op leggen, maar het voelde niet helemaal top aan. Een aantal mensen heb ik hier over gesproken en die hadden hetzelfde gevoel. 

Dit mocht de pret niet drukken, we feesten gewoon verder. Oliver Schories bracht ons ondertussen naar de zevende hemel met zijn vrolijke deuntjes. En ook het zonnetje brak telkens door waardoor we alleen nog maar meer los wilden gaan. Door de drukte werd het bij de bar wel steeds drukker en door het eco-systeem met de bekertjes en wat onervaren barpersoneel duurde het wel wat langer. Gelukkig waren er genoeg gezellige mensen waar je ondertussen mee kon praten. 

Toen was het tijd voor onze held Alan Fitzpatrick. We snelde ons naar binnen en zochten een plekje aan de zijkant waar het niet te warm was. Heel de zaal stond al vol en iedereen was er klaar voor. Helaas kon de jacht op de konijnen ook weer geopend worden. We trokken ons er weinig van aan en we gingen helemaal uit ons naad op Alan. Man wat zette hij weer een set neer!

Nog nagenietend van dit setje besloten we weer naar buiten te gaan en even wat te eten. Er was voldoende keuze en de pizza en hotdogs waren echt heerlijk. We liepen terug naar de housestage waar het ondertussen tijd was voor Dale Howard. Ook over deze heer had ik al veel gehoord en deze stelde niet teleur. Heerlijk dansend op zijn beats vloog de tijd voorbij. Een vriend van ons raadde aan om ook even bij de Yardbird te gaan kijken.

Deze stage was een kleine ruimte tussen 2 gebouwen waardoor hier een heerlijke intieme sfeer hing. Hoe donkerder het werd hoe beter de sfeer werd en hoe lekkerder de muziek. De man die op dat moment aan het draaien was, was Elias Mazian. Ik had nog nooit van hem gehoord, maar wat draaide hij heerlijk. Alles kon en alles mocht. Van techno tot disco, het kwam allemaal voorbij. De rest besloot nog even naar de technostage te gaan, maar ik stond hier zo heerlijk te genieten dat ik besloot te blijven. Toen was het tijd voor Melon. Mensen die mij kennen weten dat ik al een hele tijd fan van hem ben. Ook deze keer maakte hij mijn avond weer helemaal goed. Heerlijke dansend op zijn deuntjes naderde het einde heel snel. 

Ik heb het prima naar mijn zin gehad op Ohm festival. De aankleding en de locatie waren helemaal top. Kortom, een heerlijk dagje gehad met heel veel gezellige mensen.


Reporter: Alexander Strack van Schijndel

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!


Guestzone is weer terug aan de top!

Members nemen soms de moeite om ons te bedanken voor de gewonnen gastenlijstplekken en/of vrijkaarten, wat wij natuurlijk erg leuk vinden.

Check een aantal van de reacties.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 140.668 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 140.668 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen