Voordat we dan eindelijk bij het NDSM-terrein aangekomen waren, na een mooie omleiding en een parkeerplek ergens in een woonwijk te hebben gevonden, was het dan nu toch echt tijd voor CRAFT Festival 2016. Ja, hét festival wat vorig jaar letterlijk en figuurlijk in het water gevallen was. Vandaag was een mooie herkansing en Freek (van de organisatie Lose Your Mind) heeft de hele week voor ons zonnedansjes gedaan in de regen dus het moet nu toch echt goed gaan komen! Warmer dan verwacht, in de rij voor de muntjes schieten wij meteen in de lach. De grap die rond ging is dus helemaal geen grap. De muntjes van vandaag zijn voor de Pokémon fans onder ons een waar verzamelitem geworden. Je wilde bijna je munten niet uitgeven door deze prachtige stunt.Eenmaal de trap op en af richting de mainstage weet ik niet zo goed of ik deze nou goed mag omschrijven of dat dit tegen de regeltjes in gaat. Ik verwijs jullie door naar de foto’s. De ‘berg’ met een dik bedrukte ronde smiley, kroon en een ander figuur vallen in ieder geval goed op. De meeste mensen zagen in eerste instantie niet wat het voor moest stellen. Lose Your Mind deed weer flink zijn best om buiten de lijntjes te kliederen. Mijn timetable valt al gauw in duigen, dit is dan ook de eerste en laatste keer geweest dat ik een timetable gemaakt had. Er is gewoon zoveel te zien aan nieuw talent, bekende namen en stuk voor stuk geweldige artiesten, heerlijke foodtrucks & voor de lachertjes onder ons een ballonnetje. De Future stage heeft vandaag het beste geluid, zo lijkt het tenminste. Die jongens knallen zo hard!

Het sfeertje onderling zit er goed in en in een korte tijd heb ik al veel nieuwe mensen mogen ontmoeten, mede dankzij de fantastische muntjes. Zelfs het oude vertrouwde ongeschreven regeltje is weer van toepassing geweest. ‘’Ik dans jouw drankje uit je handen en jij krijgt er twee van mij’’. Super volk ;-) ! De line up is om te smullen, The Prophet & Zatox bij de Tijdmachine waren heerlijk. Door naar Sound Rush waar de tent bijna niet meer heel blijft. Zeg Mr Devin Wild waar was jij om 15.00 uur? Energyzed deed het prima in z’n eentje. Top gedraaid & nu hard rennen naar Hard Driver & Ran-D waar de patatjes je om de oren vliegen, omdat mensen niet stil kunnen zitten bij de picknicktafels. Alleen moet ik eerlijk bekennen dat ik de trap nu toch wel een beetje eng begin te vinden. Hij ging van links naar rechts en ik dacht echt dat hij om zou vallen (?!). De tijd vliegt wanneer je het naar je zin hebt! Samen met mijn collega fotograaf mooi wat rondjes gemaakt en nu gauw door naar Deetox! De laatste tijd is er geen feestje voorbij gegaan dat ik Deetox niet gezien heb. Ook deze keer is het weer een fantastisch sfeertje, iedereen gaat los!Waar Frontliner draait daar is ‘liefde’. De handjes van veel meisjes maken dit mooie gebaar en het is nog altijd mooi weer! Eigenlijk kom ik ogen en oren te kort op zo’n dag als vandaag omdat ik het stiekem te lastig vind om te moeten kiezen. Om 18.00 uur ren ik dan toch echt de WOH tent in waar N-Vitral op het punt staat LIVE te beginnen. Hard, harder hardst. Ik ben onwijs blij met een beetje Hardcore tussen alle Hardstyle door. N-Vitral wordt steeds beter en beter, de tent staat op zijn kop! Na zijn set gun ik mijzelf dan even de tijd om te eten. Ik besluit om voor een simpel patatje te gaan, omdat die meneer mij echt heeft overtuigd dat hij de beste patatbakker is. Hij heeft wel gelijk als het gaat om festival patatjes. Ik ben een gelukkig meisje.

Na een korte pauze vervolg ik mijn weg nog even over de grote griezelige trap om nog even te kijken bij Sub Zero Project om vervolgens toch weer snel terug te rennen naar de WOH waar Dither ook erg tof draait. Dan is het tijd voor mijn favoriete Dj: Ophidian (LIVE!). Zijn set in één woord: kippenvel. Daar had je bij moeten zijn. Hiervoor ga je naar feesten, hiervoor sta ik als Die-Hard Fangirl vooraan. Veel mensen kunnen hier nog wat van leren en wat was dit fantastisch! Hier stond ik naast een andere fangirl die zelfs een tattoo had van Ophidian. De hardere stijlen gaan zoveel verder dan een beetje muziek en een beetje naar feestjes toegaan. Op dit moment is mijn festival dag eigenlijk even perfect en kan dit half uurtje mij niet lang genoeg duren.

Na Ophidian lopen wij door naar de Access tent waar Atmosfears met Devin Wild begint te draaien. Ik denk dat wij gigantisch mazzel hebben vandaag en overal op de juiste plekjes hebben gestaan want ook hier is er een sfeertje hoor! De laatste paar uur is het rondjes rennen tussen Acces & De Tijdmachine. We hebben alle stages gezien en hebben onze beentjes onder ons lijf vandaan gehuppeld. Wij sluiten in stijl af met Wildstylez die het beste eind nummer (Lenny Dee - Forgotten Moments (Ophidian Remix)) heeft sinds tijden! Fantastisch!

Hier nog even de tips en de tops.
Tips: De grote griezelige trap, die bewoog echt teveel in mijn beleving.
De afwerking of uitstraling van sommigen stages, onafgewerkt. We keken naar de benen van Dj’s en bij bijvoorbeeld Reckless tegen de stroomkabels en rotzooi. Het geluid was op veel punten toch iets onder de maat wat we absoluut niet gewend zijn van deze top organisatie. Dit was wel een beetje jammer, maar mocht de dag natuurlijk niet bederven!

Tops: De stages Penoze & De Tijdmachine, de line up, de foodtrucks & het sfeertje. Ook een pluimpje naar de Future stage omdat we jullie niet mogen vergeten en jullie toch echt het beste geluid hebben neergezet hoor :-D. En de calorieën die goed verbrand werden, omdat we zoveel rondjes moesten rennen om zoveel mogelijk te zien.

Beste setjes: Wildstylez, Deetox & Ophidian.
‘’ always look on the bright side of life’’Reporter: Barbara Inpijn

Meer info evenement

Foutje gezien? Let us know!Laatste kans nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker!

Win een JBL draagbare Bluetooth Speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 134.544 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op een nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker twv €165!

De JBL Charge 5 is de ideale speaker voor buiten. Hij is waterdicht en stofbestendig. Zo neem je hem een dag mee naar het strand en gaat hij niet stuk door water of zand. Raakt de batterij van je smartphone leeg? Via de ingebouwde powerbank laad je jouw telefoon onderweg op. Hierdoor kom je niet snel zonder muziek te zitten.

Door de PartyBoost functie koppel je de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume. Op een volle lading gaat de speaker 20 uur mee.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in, controleer of alle gegevens zijn ingevuld en nog up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 134.544 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is ten strengste verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen