Party reportsVanmorgen om 05.50 uur was ik al klaarwakker van de spanning. Uiteindelijk ben ik mijn bed maar uitgegaan om me klaar te maken voor een festival waar ik al een tijd naar uitkijk: Dominator!

Vandaag doe ik alles anders dan anders. Ik ga met de partybus naar het festival en dat heb ik nog nooit gedaan. Ik heb nog helemaal niks besloten want dat laat ik anderen mensen voor mij doen en het enige dat ik weet is dat ik afsluit bij Mad Dog, want hij heeft een best anthem gemaakt. Om 08.00 staat de bus voor ons klaar en na een moeilijk lang ritje zijn wij keurig op tijd. Tijd voor een ochtendhumeurtje is er niet, al hadden sommige mensen in de bus nog wat slaap nodig en deden stiekem een dutje.

Bij aankomst staat er een mooie rij voor de wc en nog voordat je naar binnen gaat staan er al kassa’s langs de kant om munten te halen. Al gauw begint ons eerste gesprekje met een stel dat uit de buurt komt en vertelt dat ‘papa en mama’ samen lekker op stap zijn en ze gaan beginnen bij Artifact & Phuture Noize. Daar gaan we zo - nadat we een kluisje hebben gescoord - dan maar even heen.
De Depths of Desperados stage blijft toch wel een dingetje in de wandelgangen. Want hoort RAW nu wel of niet thuis op Dominator en waarom dan wel/niet? Ik ben van mening dat de stage zelf niet onder doet voor de rest van Dominator en dat het goed bezocht wordt. Zelfs de eerste paar uurtjes staan er veel te stampen, sommigen wagen zich er zelfs aan om te dansen op het strand in het water! Lekker doen dus, die Depths of Desperados!Voor velen is Dominator het feestje van het jaar. Zelf ben ik er niet heel erg vaak geweest omdat er tegenwoordig zoveel verschillende feesten zijn en je niet overal bij kan zijn (helaas). Dit jaar besloot ik dan toch maar wel te gaan, ik had me voorgenomen minder feestjes te pakken, maar het is weer gebleken dat ik mij daar toch nooit aan kan houden. Nee, ik wilde meer hardcore, meer verschillende (sub)stijlen en het eens van een anderen kant gaan bekijken.

Dus ik ben aan mensen gaan vragen welke artiesten ik moest gaan bekijken, pakte mijn plattegrondje en ging er gewoon heen. Zo gezegd, zo gedaan. Na Artifact & Phuture Noize zijn we doorgelopen naar de andere kant van het terrein. Het sfeertje hier is ook helemaal prima en dit tempo is ook heerlijk bij te houden. The Destroyer draait wel even anders! Het hardere werk kan echt heel fijn zijn en op de helft van zijn set ben ik doorgegaan naar onze volgende missie: Een groot rondje strand en door naar Sefa!

Sefa is een jonge dj van 17 jaar. Waarschijnlijk kennen de meeste van jullie hem wel. Hij draait Frenchcore en dit doet hij best wel behoorlijk goed. Hij is ook veel te zien samen met Dr Peacock en zo wordt hij steeds bekender en is zijn draaistijl ook een tikkie anders dan de rest! Ik loop door naar achter het strandje, waar mensen lekker liggen te chillen en daar waar de bananen mij letterlijk om de oren vliegen. Mensen nemen tegenwoordig alles mee naar een feestje. Deze waren opblaasbaar, en je kan er van alles mee doen schijnbaar..

Ook hier heb ik gevraagd waar ik heen zou moeten nu en zo sta ik weer aan het strandje bij Digital Punk. We zijn ook uitgenodigd voor een meeting speciaal voor ‘meisjes’ die van Hardcore houden. Supertof! Dus om 15.00 gaan we daar ook even gezellig heen. Je leert ontzettend veel mensen kennen op een feest, er lopen de meest fantastische creaties rond en overal aan het strand staan lekkere foodtrucks. Ik vermaak me optimaal!Het is voor de verandering ook wel erg prettig dat anderen mensen bepalen waar je heen gaat. Zo hoef je bij thuiskomt ook niet te zeuren dat je dit setje van één van je favoriete DJ’s al eens een keer hebt gehoord bijvoorbeeld.. Zullen er DJ’s zijn die dit echt een heel seizoen doen dan? Nee toch?
Ik hoop dat iemand mij straks toch echt even richting de Maze of Martyr (mainstage) stuurt want die heb ik nog altijd niet gezien ;-).

Gabbers zijn leuk. Met de meeting met de meiden hebben we gezongen voor de jarige in ons midden, zijn we met z’n allen op de foto geweest en hebben we een goed potje Twister gespeeld. Met een aantal gaan we verder en zo krijg ik toch nog een staartje van N-Vitral live mee en draaien Black Flowers vervolgens ook en heerlijke set! Dan stelt iemand voor om richting Bodyshock te gaan die ook live draait. Eindelijk zie ik die gigantische mainstage waar iedereen helemaal los aan het gaan is! Ja, deze mainstage is echt ENORM! De aankleding is super, het geluid daar kan menig festival nog iets van leren. Overal waar je staat klinkt het super goed!

De Merchandise verkoopt razend snel. Er is overal topdrukte. Voor een waaier hebben wij een uurtje staan wachten en kwamen we nog geen stap vooruit. Een paar uurtjes later was de rij weg en waren wij 3 waaiers en een snapback rijker. Altijd leuk om dit soort dingen mee naar huis te nemen. Mensen komen van ver om Dominator te bezoeken, reizen uren lang of soms nemen zij er een hele vakantie voor om hier naartoe te komen. Het is echt fantastisch hoe toegewijd mensen zijn aan de hardere stijlen.

Nederland schijnt hét festivalland te zijn volgens mensen die ik gesproken heb. Hier word alles tot in de kleinste puntjes goed geregeld, staat de veiligheid voorop, draaien de beste DJ’s en komt Hardcore het beste tot zijn recht.
Wat vinden jullie?

Ik merk dat ik vandaag meer trek heb, ik blijf maar hapjes overal eten. Het eten is hier ontzettend goed alleen vind ik de loempia echt te pittig. Die hebben we mooi weggegeven en daar zat iemand anders lekker van de smullen. De prijzen zijn het zelfde als op anderen festivals en voor 7 munten of 20,- euro kan je een Dominator CD halen, iets wat ik aan het einde van deze dag zeker ga doen!Om niks te willen missen gaan we nog een aantal rondjes lopen en hoorden we dat Menace II Society om19.00 uur begint. Een klein beetje oldschool daar ben ik wel aan toe. Lekker! De Wall of Wrath tent staat naast de cross-/racebaan waar de hele dag races worden gehouden, hier vlakbij staat ook een enorme booster en verderop het strand een leuke zweefmolen. Prima vermaak dus!

Tijdens ons avondmaal draait D-Fence lekker door. Wij sluiten de laatste paar uur af op de mainstage en gaan 5 minuten voor de drukte weg om nog snel een CD te halen. Mad Dog was een prima afsluiter met veel afwisseling en zijn album-showcase was echt super gaaf! Eens een keer wat anders dan alleen maar ‘uptempo’.

Wat was jullie beste, gekste, mooiste Dominator moment?


Reporter: Barbara Inpijn

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Maak kans op een Apple Gift Card twv €100!

Win een Apple giftcard twv €100


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 137.175 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er gemiddeld ruim 825 per maand!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een Apple Gift Card twv €100!

Gebruik hem om te shoppen bij de App Store, Apple TV, Apple Music, iTunes, Apple Arcade, de Apple Store-app, apple.com en de Apple Store.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 137.175 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen