Bij het zien van Harmony of Hardcore hoef ik geen extra info over de line-up. Nee, ik weet gewoon dat dit een feest is waar ik hoe dan ook heen wil. Dit is voor mij het beste Hardcore festival, het feest wat nog nooit tegen is gevallen, het feest waar ik altijd belachelijk veel spierpijn oploop. Ik ga even heel eerlijk zijn, ik heb stiekem toch even op de line-up bekeken en toen zag ik dat mijn favoriete DJ op een perfecte tijd draait: op de Mainstage om 22.15 uur! Gelukkig was er een mooie klimmuur om ‘KimKong’ daar weg te houden en verloopt alles fantastisch.

Dit is alweer mijn vijfde keer Harmony of Hardcore. Bij aankomst verliep alles vlekkeloos - voor mij in ieder geval, niet voor de beveiliging want ik heb deze aardige mevrouw even versiert met de glitters die in mijn haar zaten. Ik werd zo goed gefouilleerd dat ze nu waarschijnlijk nog steeds onder de glitters zit. Ik vond het totaal geen probleem. Er stond veel meer beveiliging dan anders en ik ga nog steeds met een goed gevoel naar deze mooie feestjes toe. Even ouderwets een kluisje halen en door naar de munten. Alles gaat behoorlijk snel en ik ben ook aan de late kant waardoor wij de enorme stortbui zijn misgelopen, een geluk bij een ongeluk.Het is inmiddels gelukkig een stuk beter weer en al snel ren ik naar de Ravezone. N-Vitral is een van de beste DJ's van dit moment. Ik kan enorm genieten van zijn sets en draaistijl. We worden eigenlijk al meteen de tent uitgeblazen op het moment dat hij begint en het wordt ontzettend druk in de tent. Alleen maar fantastisch maar na een paar pieptonen hield het even op, kort erna hoorden wij dat er problemen waren met het lezen van de geluidskaart. Wij zijn allemaal menselijk en computers werken niet altijd mee maar ondanks dat heb ik mij prima vermaakt en wil ik al mijn respect uiten naar hem, volgende keer nóg beter! Inmiddels zit het sfeertje er prima in en is het overal echt druk geworden.

We maken een rondje langs de mainstage en klimmen snel de heuvel op. Oldschool Gangsters is een stage waar je als bezoeker zeker even langs moet gaan. Je moet weten waar Hardcore vandaan komt, immers: "wie de early niet eert is de hardcore niet weerd.." ;-)

Ik vind alles fantastisch, van de Oldschool tot Extreme Darkness. Gelukkiger kan ik niet worden! Je beentjes onder je lijf vandaan huppelen terwijl je keihard staat te genieten van Early Hardcore: heerlijk!

Vanaf hier hebben wij een lekker rondje gedaan: Oldschool – Millenium – Ravezone – Mainstage – Footworkxx – Extreme Darkness en ‘ik heb zelfs stiekem met je gedanst, ik hoop dat je het leuk vond..’
De Grolsch stage was ook erg gezellig en er was echte sushi voor de liefhebbers! Ook was er een klimmuur opgezet voor de waaghalzen en kon je een rondje in de Octopus maken of een gokje wagen bij de Kamelenrace.
Ik waag mij dit keer niet aan de sushi, de friet is ook heerlijk. Al het eten ziet er goed uit en is te halen voor festivalprijzen die we inmiddels wel gewend zijn. Het broodje gyros ging er goed in, de fruitbar deed het goed en de tosti die ik later op de avond stiekem nog gegeten heb ging er ook zonder moeite in. Het enige wat ik mis aan de bar om te drinken is appelsap.De avonduurtjes hebben we op de mainstage doorgebracht en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Korsakoff draaide een heerlijk setje en ging behoorlijk hard, D-Fence op de mainstage met alle bekende remixjes: ik vind het wel geinig maar het is niet mijn ding. Daarna was het al gauw 22.15 uur. Tijd voor D-Passion vs Ophidian. Hier kijk ik de hele dag al naar uit! Vandaag ga ik voor het eerst het woord 'fan' gebruiken. Ik denk dat ik na een 'vreselijk' lange tijd nu toch echt fan ben. Het begint al fantastisch met de remix van Forgotten Moments en vanaf hier gaat dit uurtje veel te snel. Ik hou van melodieus, donker met een industrieel randje. Hier kan ik mijn gevoel nog echt in vinden.

Na hen is het tijd voor Black Flowers Live. Ik vind deze afwisseling echt heerlijk. Het past prima na de set van D-Passion vs Ophidian en ik hoor weer meer nieuwe frisse tracks waar ik erg blij van word. De dames draaien HARD en weten ons goed op de been te houden. Inmiddels is het bijna tijd voor de eindshow met Neophyte vs Tieum , twee top DJ's! Ik vind het super dat er nu eindelijk eens anders word afgesloten dan met de standaard uptempo. Uptempo is best prima, maar ik hou van afwisseling. Omdat de beentjes inmiddels toch wel aardig moe zijn geworden, hebben we achter bij het reuzenrad ons eigen sitdown concert gemaakt en genieten we van de afsluiting.De hele dag kom ik benen, oren en ogen te kort. Ik heb heel andere artiesten gezien dan normaal en alles was super gezellig. De regendruppeltjes daar heb ik omheen weten te dansen, mijn shirt was niet nat van de regen geworden. Volgend jaar sta je weer op mijn 'To visit' lijstje zoals altijd.. Staat mijn appelsapje dan wel klaar?

BEST Set: D-Passion & Ophidian
BEST Sfeertje: Oldschool Gangsters
BEST Food: De nieuwe tosti
BEST Vermaak: Dat mini foute tentje bij de Octopus waar ik toch alle liedjes stiekem mee danste en zong..

Harmony of Hardcore je bent een beste PAR-T!Reporter: Barbara Inpijn

Meer info evenement

Foutje gezien? Let us know!Laatste kans nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker!

Win een JBL draagbare Bluetooth Speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 134.544 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op een nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker twv €165!

De JBL Charge 5 is de ideale speaker voor buiten. Hij is waterdicht en stofbestendig. Zo neem je hem een dag mee naar het strand en gaat hij niet stuk door water of zand. Raakt de batterij van je smartphone leeg? Via de ingebouwde powerbank laad je jouw telefoon onderweg op. Hierdoor kom je niet snel zonder muziek te zitten.

Door de PartyBoost functie koppel je de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume. Op een volle lading gaat de speaker 20 uur mee.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in, controleer of alle gegevens zijn ingevuld en nog up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 134.544 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is ten strengste verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen