Radical Redemption, Amsterdam (07-11-2015)

maandag 16 november 2015
Barbara Inpijn

Party report: Radical Redemption, Amsterdam (07-11-2015)Het moment dat ik dit voorbij zag komen dacht ik meteen: Dit mag ik niet missen. De Hardstyle van dit moment gaat zo hard en alles ‘mag’ en alles ‘kan’ dat dit feest wel hoog moest staan op het lijstje stond van ‘Parties To do!’. Na Together we are Hardcore werd dit mijn eerste indoor feest. En wat voor één!

De kriebels beginnen wel goed te komen en wanneer de trein (eindelijk!) aankomt op station Amsterdam Bijlmer Arena is het nog niet zo druk om 22.02. Ik heb letterlijk gerend naar de ingang om zo snel mogelijk binnen te komen.. Bij binnenkomst werd ik (net als altijd) hartelijk ontvangen door de meiden bij de VIP ingang. Eigenlijk voelt het gewoon als thuiskomen. De HMH zelf, de feestjes, de mensen die er werken zijn altijd even vriendelijk en behulpzaam. Van het barpersoneel tot de beveiliging en vergeet niet de organisatie backstage die kei hard lopen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

Luna opent de avond op eigen wijze in style! Heerlijk setje van wat ik heb mee mogen maken. Dit word een avondje voor in de boeken.. Ik voel het meteen! Al snel word het voller in de zaal want met een E-force die al om 23.00 uur begint kan het niet anders dan gelijk vol gas te gaan knalluh! Mensen hoor je wel al soort van ‘klagen’ over het podium en de uitstraling van de zaal. Iets zegt mij dat we hiermee voor de gek worden gehouden en dat er straks toch een gigantische bazen opening gaat komen wanneer the man himself : Radical Redemption gaat beginnen.. We moeten nog even geduld hebben. Ik kan je vertellen, nu ik dit weer aan het typen ben krijg ik spontaan weer overal kippenvel over mijn hele lijf. Wel heb ik al ingefluisterd gekregen dat we straks nog heerlijk na kunnen genieten van setjes van o.a. E-force en Radical Redemption & … De CD mag je eigenlijk ook niet missen want deze knalt ook stevig door.

Dan is het stil.. Sommigen mensen kijken verschrikt omdat zij dachten dat het geluid uitgevallen was. Het is gewoon tijd voor Radical Redemption.. De opening met One Man Army is fantastisch. De hele zaal schud op zijn fundering. Mensen zingen mee en iedereen gaat helemaal los. De sfeer kan ik bijna niet omschrijven. Machtig mooi! I.p.v. een One Man Army staat hier een gigantisch leger aan (RAW) Hardstyle liefhebbers en misschien ook nog wel anderen muziekliefhebbers. Eén ding is zeker: de kippenvel momenten blijven maar komen en komen. Vanuit de VIP probeer ik kort even te filmen maar eigenlijk kan ik ook niet anders dan losgaan. Hiervoor ga je naar feestjes, hierom hou je van hardstyle & harder. Het onbeschrijflijke gevoel van overmatig kippenvel dat vanuit je tenen uit omhoog kruipt. De momenten dat je je ogen even dicht doet om stil te kunnen genieten. Het moment dat je stil staat en je beseft dat je er echt ben en dat je dit echt allemaal mee mag maken. Dit is werkelijk fantastisch.De mannen die dit allemaal even staan te doen.. Draaien uit de losse polsjes, keihard zwoegend en zwetend in het licht van licht & geluidsmannen. De tijd van te voren, hard werken: Nachten lang lopen piekeren op 1 kick. Dagen lang nadenken over welke toonsoort er nu echt in deze track thuis hoort. Jongens.. DJ word je niet eventjes. Hiervoor moet je kei- en keihard aan de bak. En dan nu op dit moment, iedereen die keihard losgaat. Joey, ik geloof echt in je zoals je daar nu staat. Met mij en vele anderen hebben diep respect voor alle DJ’s die nu kei hard aan het beuken zijn op het podium. Kunnen jullie mij even aanvullen mannen.. Is dit jullie ultieme jongensdroom?

Dankzij mijn collegaatje mag ik soms ook even mee backstage gluren hoe het er daar aan toe gaat. De mannen allemaal eventjes gezien en zij hebben er net zoveel zin in. Het onderlinge sfeertje, het respect hebben voor elkaar. De mooie woorden die zij voor elkaar over hebben. De jongensdroom die straks vervult gaat worden voor de meeste. Datgene waar ze al die tijd op hebben gehoopt wordt binnen enkele minuten waarheid. Ondanks dat dit ‘One man army’ heet staan wij ons vrouwtje wel hier tussen de mannen. Wat een geweldige wereld. One happy hardstyle family!

Van oude fantastische hardstyle platen naar het nieuwere rauwere beukwerk. Niks is te gek hier. We maken nieuwe vrienden, krijg een drankje van m’n buurman. Van mijn andere buurman een nieuwe waaier omdat hij deze per ongeluk kapot had gemaakt. Het is als vanouds: alles voor elkaar over hebben en samen zijn met elkaar. Het is een tijd terug dat ik dit zo mee heb gemaakt.
Ik ga het nog eens herhalen: Dit is (ook!) waarvoor je naar feestjes gaat!

Crypsis live is fantastisch. Daarna Act of Rage samen met Radical Redemption. Minus Militia live, moet ik hier nog iets over zeggen? Daar moest je bij zijn geweest! Radical Redemption & Digital Punk : Zwaar genieten! Radical Redemption & Regain, Regain wat een fantastische gozer. Mocht je de mogelijkheid hebben om met hem een praatje te maken. Doe dat! Hij heeft fijne humor ;). Radical zelf daar ga ik geen woorden aan vuil maken. Het is beukwerk, ragguh, maai’n, hakkuh & zagen. Van Hardstyle tot Terror. Deze man doet het gewoon eventjes.

Het laatste uurtje:
Gassen met die zooi! Denekamps gespuis in tha house! De oude bezetting met Angerfist, Crypsis en Radical Redemption bij elkaar. Man man man wat gingen we uit onze plaat! De mannen gooien zichzelf in onze armen. Voor het vrouwelijke volk was er de mazzel dat we omringt waren door sterke mannen om de kilo’s op te vangen zodat wij naar wat anders moois konden grijpen. Als je begrijpt wat ik bedoel dames.. :D. Daarna nog even een flinke moshpit erachteraan en het beukwerk was bijna compleet. Het laatste half uur nog even doorknalluh met Destructive Tendensies en toen was het alweer tijd om naar huis toe te gaan.

Tot slot:
Wil ik graag iedereen bedanken voor dit geweldige feestje dat we weer hebben mee mogen maken. Van voor tot achter schermen. 

Wie hopen er net zo HARD op een One Man Army 2.0 ?


Reporter: Barbara Inpijn

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!


Guestzone is weer terug aan de top!

Members nemen soms de moeite om ons te bedanken voor de gewonnen gastenlijstplekken en/of vrijkaarten, wat wij natuurlijk erg leuk vinden.

Check een aantal van de reacties.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 140.497 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 140.497 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen