Masters of Hardcore, Den Bosch (26-03-2016)

donderdag 31 maart 2016
Barbara Inpijn

Party report: Masters of Hardcore, Den Bosch (26-03-2016)De hele week roepen : 'Is het al weekend? BIJNA!' daar hebben we allemaal wel eens 'last' van dacht ik zo. Na vorig jaar een mindere chaotische editie te hebben meegemaakt, had MOH in mijn ogen echt even wat goed te maken. Bij binnenkomst stond er een wachtrij, overal. Ik vond het deze keer niet zo'n probleem omdat het gelukkig niet heel lang duurde en wetende dat Art of Dance er werk van gemaakt heeft om alles beter te laten verlopen. In mijn eentje door de enorme gangen dwalen, opzoek naar mijn vrienden en overal al even gluren en spieken. De verkeerde ingang A toegewezen gekregen door de kanjers van de beveiliging… Het maakt allemaal niet uit want dit jaar waren er tenminste voldoende kluisjes voor iedereen en liep ik al snel zonder jas vol gezonde zenuwkriebels in de Brabanthallen. Om klokslag 00.00 was het overal muisstil. Kippenvel kreeg ik ervan, een mooi gebaar aan alle slachtoffers van in mijn ogen alle narigheid van de afgelopen tijd. Het echte samen zijn wij één, Hardcore, Gabber familie gevoel. Om vervolgens keihard los te gaan bij de eerste stage, Runes of Repercussion -Early Rave.

Ik had drie gezellige jongens mee en voor twee van hen was het de eerste keer op een Hardcore feest, dus ik heb ze gelijk alles laten zien. Panic & The Viper begonnen echt heerlijk. De sfeer zat er meteen goed in en later knalde deze stage zo hard dat de bass letterlijk om je heen vloog, dat gevoel is magisch! Op MOH is voor ieder wat wils. Of je nu van RAW (hardstyle) of Terror - waar de bpm je om de oren vliegen – houdt: overal kan je je prima vermaken. En de eerste anderhalf uur heb ik alle stages laten zien. Ik weet niet of de 'oude garde' dit leest maar ik denk dat er ook wel anderen zijn die snappen wat ik bedoel. Die koppies als ze voor het eerst zoveel 'heerlijke herrie' horen en alle verschillende soorten mensen die er bij de stages staan, was echt fantastisch om te zien. Al gauw stond iemand naast me die schreeuwde 'Gabber ben je niet voor even, Gabber ben je voor het leven'. Het maakt niet uit waar je vandaan komt of wie je bent. Wanneer ik jouw 'biertje' uit je handen hak, krijg jij er zelfs wel twee van mij. Die gedachtes vasthouden en je hebt een perfect feest! Het beste wat je kan doen is erin meegaan. Al dansend een plekje vinden om nog meer te kunnen losgaan, dansend richting de bar je drankje te halen en 'voorzichtig' teruglopen naar je plekje en iedereen zien losgaan vind ik ook fantastisch.De mainstage in 1 woord: GEWELDIG! De stage, de DJ boot(h), de visuals, de lasershows. Mag ik even een diepe buiging voor diegene die dit heeft verzonnen? Het was werkelijk fantastisch om te zien hoeveel aandacht hieraan was besteed. Het bewegende deel waar de dj's over je heen konden en heen en weer konden gaan naar het midden, het plaatje was perfect. De hamers, het thema, de grimeurs, de vuurspuwers. Het logo achter in de zaal met het thema Raiders of Rampage. Tot in de kleinste details op en top geregeld.

Nooit lange rijen aan de bar. De eettentjes en merchandise in de hallen en eromheen. De lieve mevrouw bij de stroopwafels die er amper wat van verkocht maar ze stond er mooi wel eventjes! De jongens van de pizza's die mij wel even hadden mogen vertellen dat ik mijn lekkere bekkie brandde aan de hete pepers(?) die zij erop hadden gedaan. Ik werd toch mooi toegelachen.. ik kan absoluut niet tegen heet heten. En hoera voor de sinaasappelsap die ik daarna te drinken kreeg!

Akira & Drokz gingen snoeiHARD, Tieum draaide top, bij Paul Elstak even kei hard mogen mee schreeuwen met heerlijke oldschool / millenium. Hier raakte ik al aardig mijn stem kwijt denk ik. Jack of Sound was heerlijk bezig, al konden we daar wel zien dat het minder druk in deze zaal was. Van 'Rotterdam naar Rotterdam': Furyan & Neophyte in de mainstage en hier blijven we voorlopig staan. ANGERFIST LIVE - Te gek! Zoveel variatie en technisch zo sterk. Ik hou hiervan! Mad Dog Italië & Live: Noize Suppressor waren ook super tof. Hiervoor ga je naar Masters of Hardcore. Het sfeertje zit er super goed in. De variatie, voor ons vooral tussen de rave & main. Af en toe een uitstapje naar wat HARDERS! Can I get a AMEN voor DaY-már & Unexist alsjeblieft? Wat een heerlijke set was dit.. Hier ben ik mijn benen verloren, mijn stem kwijt geraakt en heb ik de meeste spierpijn opgelopen ben ik bang. Met tracks als 'FUCK THE SYSTEM' ging de zaal he-le-maal los. Ook de nieuwere tracks vielen volgens mij goed in de smaak. De afsluiter van deze fantastische nacht - Destructive Tendencies & Partyraiser - knalden nog even flink door.

Wij hebben ons hier prima vermaakt en Art of Dance heeft het bij mij met deze editie helemaal weer goed gemaakt. Wij laten ons niet gek maken door wat anderen mensen zeggen. Waar vorig jaar de min puntjes zaten was dat dit jaar super goed geregeld. Petje af en diepe buiging voor IEDEREEN die hieraan heeft gewerkt. Één dingetje dan: Mag er volgend jaar aub ook appelsap worden geschonken?

Omdat ik toch wel een klein beetje van discussies houd voor jullie 1 vraag:
Masters of Mjolnir is een Raw Hardstyle area. Hier hoorde ik eigenlijk niets anders dan gemopper over. Wat vind jij?
1 - JA het hoort hier gewoon bij..RAW hardstyle hoort thuis op MOH omdat..?
2 - NEE, maar wat zie jij dan liever erbij ipv RAW hardstyle?


Reporter: Barbara Inpijn

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!


Guestzone is weer terug aan de top!

Members nemen soms de moeite om ons te bedanken voor de gewonnen gastenlijstplekken en/of vrijkaarten, wat wij natuurlijk erg leuk vinden.

Check een aantal van de reacties.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.872 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.872 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen