Together We Are Hardcore, Zaandam (05-09-2015)

maandag 7 september 2015
Barbara Inpijn

Party report: Together We Are Hardcore, Zaandam (05-09-2015)Al even kijk ik er naar uit om weer lekker los te gaan op een van mijn favoriete locaties. Helemaal vreemd, Together we are Hardcore in september in plaats van mei. Andere opzet, anders dan anders. Bij binnenkomst is het minder druk dan normaal. Ik denk dat de meesten het weer ongunstig vinden. Het is kouder en natter dan voorgaande jaren en ook is het feest gepland tussen andere grote feesten en festivals. Een dik vest, jas eroverheen en bepakt met een poncho stappen wij richting de mainstage outdoor.

Al gauw gaan we weer naar binnen vanwege het regenachtige weer. Een rondje langs de Vive la Frenchcore waar The Sickest Squad voor een hete volle zaal staat te draaien. Hier gaat het goed los, in tegenstelling tot de mainstage buiten. Door naar de Angernoizer’s Terror Room waar Akira voor een paar man staat de draaien. Waar is iedereen toch? Het is echt nog rustiger dan normaal overdag en dat ben ik helemaal niet gewend van Together.

Door naar de Gabber meeting 1 Year Anniversary area waar Omkara een hele dikke set aan het neerzetten is. In zijn stijl, vol horror & uptempo. Het totale plaatje ziet er zo onwijs tof en samenhangend uit. De uitstraling van het concept is zo anders dan een standaard masker bij DJ’s. Hier zit een heel thema achter en het is onwijs gaaf om te zien dat hier enorm veel aandacht aan besteed is. Het jammere is hier ook weer dat er weinig volk rond danst. Ik heb het nog nooit zo rustig gezien overal. Na Omkara is DJ TBS aan de beurt. Deze dame trekt iets meer aandacht, het wordt overal inmiddels ietsje drukker nadat de Hollandse etenstijd voorbij lijkt te zijn. Vol uptempo en met de nodige foto momentjes en kei harde beuksessies gaat het goed los tijdens haar set. Omkara & TBS zijn namen die redelijk nieuw zijn in de scene, maar van mij op elk feest van Beterkomjeniet events terug mogen komen.

Decade (early) hardcore is binnen en hier staan de oldschool gabbers hun voeten van de vloer af te dansen met de beste early tracks. Later zal deze stage ook in een kleinere zaal ernaast met Frantic Freak bijna de hele nacht door, gehost door Night.

Together we are Hardcore is een concept wat al een aantal jaar meedraait en is bij ons in de buurt een van de meest besproken concepten. Dit jaar lijkt alleen in geen opzicht op voorgaande jaren. Het is veel rustiger dan anders en ik hoop dat het de sfeer niet laat bepalen. Mensen willen moeilijk op foto’s en staan vaker stil dan anders. Misschien dat iedereen wacht tot de avond valt, want we kunnen toch echt nog door tot 06.00. De mainstage outdoor wordt voortgezet door Miss k8. Een drie uur lange solo set zet zij geweldig neer. Wat een enthousiasme straalt deze Miss uit! Hoe vaak we de MC vanavond ‘’Fuck the rain’’ hebben horen roepen was niet meer bij te houden maar tussen de buien door gaat het goed los. En dat mocht ook wel na een moeizame start. De afsluiter van de mainstage outdoor is the one and only Partyraiser. Wat een baas blijft dat! Hij mag van mij weer zo’n avond neerzetten als eerder dit jaar bij BKJN events. Om 23.00 krijgen wij even het idee dat het klaar is. Je kent het vast wel, dat gevoel dat het einde nadert, maar Together we are Hardcore gaat gewoon door tot in de vroege uurtjes! Na even rustig een borrel buiten te hebben gedaan is het tijd om de mainstage indoor te gaan verkennen.

Binnen kregen wij eindelijk het echte Together gevoel. Even na 23.30 gaat alles goed los en zit het sfeertje er heerlijk in. Deze nacht staat in het teken van Destructive Tendencies. Met deze mannen, ft Partyraiser, Tieum, Lady damage & Kutski kan het niet anders dan keihard knallen in deze zaal! En dat deed het zeker. De mainstage indoor had een hele toffe DJ booth. In de vorm van een ‘simpele’ doodskop, waar heel veel op geprojecteerd kon worden, kreeg de zaal een hele andere vorm. Ik heb alleen het idee gehad dat het geluid vaak harder en weer zachter ging. Dit mocht de pret niet bederven en verder was het een super sfeertje!

Chrono liet de Frenchcore zaal keihard trillen en wie daar nog meer hebben gedraaid kon ik niet goed meer terugvinden. Iemand die mij hier aan kan vullen is meer dan welkom. Wat gaat het overal goed los!

De early werd ook super goed bezocht door heel veel Early Gabbers, de shirtjes van hen heb ik de hele dag vaker voorbij zien komen. Jammer dat deze zaal een stuk kleiner werd want juist nu had je eigenlijk de grotere zaal nodig die overdag open was.

Verder was het eten lekker betaalbaar, betaalde je 1 muntje voor een belegd broodje, broodje frikandel, een friet met saus of een raketje. De Hemkade munten zijn van de zaal zelf en altijd nog te gebruiken op elk ander feest wat daar georganiseerd wordt volgens mij. Ik vind dit altijd wel prettig want dan hoeven we ons nooit druk te maken dat alle munten op moeten en twijfel je minder aan hoeveel je er moet halen.

Pluimpjes voor de organisatie: Poncho’s voor de regen. Dat ze ondanks het bizarre stormachtige herfstweer de koppies boven water weten te houden. Het betaalbare eten. De appelsap & jus doen het ook altijd goed in plaats van alleen water zonder koolzuur. De lekkere broodjes binnen vind ik altijd een must have hier en die waren er ook weer. De indoor stage was onwijs tof.

Beste setje van de dag: Partyraiser (afsluiting). Maar met een diepe buiging naar Miss k8 die van mij ook een stuk taart verdient. Gewoon 3 uur lang buiten knallen met alle omstandigheden en echt een top set neerzetten! Dit kan zij gewoon!

Volgend jaar gewoon weer in mei alstublieft? ;-)


Reporter: Barbara Inpijn

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!


Guestzone is weer terug aan de top!

Members nemen soms de moeite om ons te bedanken voor de gewonnen gastenlijstplekken en/of vrijkaarten, wat wij natuurlijk erg leuk vinden.

Check een aantal van de reacties.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 140.733 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 140.733 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen