Harmony of Hardcore, Erp (14-05-2016)

woensdag 18 mei 2016
Barbara Inpijn

Party report: Harmony of Hardcore, Erp (14-05-2016)Afgelopen zaterdag was het dan zover. Tijd voor het beste Hardcore festival van Nederland: Harmony of Hardcore! Als je het mij vraagt in ieder geval. Goed aangekleed nog even snel een bakkie doen voordat we anderhalf uur mogen rijden, maar het weer deert ons niet. In de auto zit de stemming er al goed in en voor we het doorhebben staan we binnen. Harmony of Hardcore voelt als thuiskomen. Met genoeg kassa’s om munten te halen (3.5 munt voor 10 euro), een dorp aan geweldige eettentjes, minidisco’s, een hele kermis aan attracties en zelfs een hutje waar je sushi (!) kan eten. Dit prachtige festival begint al met een super binnenkomst. De mensen van Par-T lopen overal en zijn super behulpzaam. Op het VIP-deck komen werkelijk heerlijke hapjes voorbij en ons glas bubbels smaakt heerlijk. Hier weten ze wel wat een goed feestje inhoud! De mainstage ziet er werkelijk fan-tas-tisch uit! Het verbaast mij keer op keer weer hoe ze het doen: elk jaar weten ze zichzelf weer te overtreffen! Petje af voor alle aankleding en creativiteit. Hier kan ik echt zo ontzettend van genieten!

Wij zijn geen timetable freaks en lopen dan ook graag een rondje. We beginnen bij de Oldschool Gangsters waar het sfeertje er al goed in zit. Boven op de heuvel midden in het bos een stage als deze plaatsen, dat vergt veel creativiteit! Vervolgens lopen we door het sprookjesbos langs een bijzonder hutje wat lijkt op een mini disco, waar iedereen toch even stiekem z’n hoofd om het hoekje steekt om even heel hard te lachen! De zon komt zelfs even gluren en het festivalgevoel is 100% aanwezig. De eerste nieuwe vrienden zijn gemaakt en we vervolgen onze weg.

Op de mainstage draait de Melodyst een heerlijk setje. De sfeer is super. Je moet vandaag wel dansen om goed warm te blijven, want wanneer meneer de wind waait voelt het soms het behoorlijk fris aan. Midden in de menigte een beetje meer vooraan is vandaag dan ook het devies. Het geluid klinkt super goed en het blijft droog (!), daar gaan we vanuit. We vervolgen onze weg naar Angerfist & Miss K8 in de Ravezone tent. Het moment dat je de tent instapt komt de warmte je tegemoet. Hier zit de sfeer er dan ook meteen goed in, wat een geweldig gevoel is dit! Eindelijk kan de eerste laag kleding even uit en gaan we helemaal los. De lach op mijn gezicht die vanaf het eerste moment bij binnenkomst verscheen, bleef de hele dag op mijn gezicht staan, tot ver na 01.00 uur. Ook het barpersoneel was supervriendelijk en achter de bar werd hier en daar een dansje gewaagd, leuk! Het eten is met liefde gemaakt en smaakt ook helemaal prima. Op de kermis wordt vooral de Kamelenrace goed bezocht, de spin maakt zijn rondes en het reuzenrad draait ook mooi. Je zou bijna denken dat we op vakantie zijn!

Even gaan kijken bij Footworxx, Extreme Darkness en de Millenium Dome. Jongens, jongens, jongens.. Het is super lastig kiezen want overal is het super gezellig! De rest hebben we uiteraard ook even bekeken, overal even gluren en een dansje doen daar houden wij wel van! Dan toch maar weer even snel terug naar de Ravezone. Amada en Icha, twee geweldige vrouwelijke dj’s, draaien een set waar je zeker niet stil bij kan staan. De hele tent gaat los! Halverwege switchen wij naar Mad Dog & AnimE omdat dit ook geweldig setje belooft te worden. We zijn hier dan ook graag op het VIP dek te vinden. Je hebt hier een geweldig overzicht over de mainstage, de sfeer, het geluid en de vriendelijkheid van alle mensen die hier keihard aan het werk zijn of toezicht houden. Daarna vervolgen wij onze weg naar links vooraan! Toen kwam ‘Kim’, daar kon niemand omheen. ‘Kim’ besloot namelijk om de mainstage te gebruiken als klimmuur en wist het te maken tot aan de top. Het feestje op de mainstage werd even stilgelegd maar deze actie van ‘Kim’ mocht de pret niet bederven. Partyraiser startte de boel opnieuw op en het feestje beukte heerlijk verder! En weet je wat ook super fijn is op Harmony? Kijken op je klok en beseffen dat het feest tot 01.00 duurt en je vanaf hier nog een hele avond hebt om heerlijk los te gaan.

N-Vitral Live: WAT EEN SET! Ik denk dat ik hier mijn voetjes ben verloren. Anders dan anders, precies wat ik nodig had. Keihard losgaan en het zelfs nog even warm krijgen, wat ging dit tekeer! De hele dag ging het heerlijk los overal. Niets was hetzelfde en alle sets die we gehoord hebben waren van hoge kwaliteit. Het enige wat jammer was is dat de stroom in de laatste uurtjes af en toe uitviel, maar dat is overmacht lijkt mij. Destructive Tendencies sluiten het festival af in stijl en dan is het alweer tijd om naar huis toe te gaan. Al met al heb ik fantastische mensen mogen ontmoeten, geweldig volk gezien, super DJ’s zien draaien, een super gezellige en hardwerkende organisatie aan het werk gezien, heerlijk gegeten en ontzettend HARD genoten!

Harmony of Hardcore.
Zeker weten tot volgend jaar!  Reporter: Barbara Inpijn

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!


Guestzone is weer terug aan de top!

Members nemen soms de moeite om ons te bedanken voor de gewonnen gastenlijstplekken en/of vrijkaarten, wat wij natuurlijk erg leuk vinden.

Check een aantal van de reacties.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 140.733 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 140.733 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen