Het pinksterweekend staat altijd garant voor leuke festivals en feesten. Ook dit jaar was er weer flink uitgepakt. Zo was er zaterdag het Pacha festival en zondag onder andere Frehstival en Seventh Sunday festival. Een weekend vol met dikke festivals en grote namen dus. Dit weerhield de organisatie van Sundaypeople er echter niet van om ook maar eens flink uit te pakken met een speciale late night edition. Daar waar normaal de deuren open gaan om zeven uur en de laatsten rond één uur de danstempel van Arnhem verlaten, was het deze keer van tien tot vijf raak.
 
Rond tien stond ik met een aantal vrienden op de dansvloer van een op dat moment nog redelijk leeg Luxor. Het zou toch niet, schoot er door mijn hoofd. Blijkbaar waren er nog wat mensen met pinksterverplichtingen onderweg en aan de gezichten te zien was deze zondag voor een gedeelte van de bezoekers ook niet het eerste feestje van het weekend. Rond elf uur liep het al lekker vol op de dansvloer. Het pinksterbal werd geopend door de heren van Soul Cartel. Ze brachten een lekkere set die de toon zette voor de rest van de avond. Om met een van de vaste bezoekers te spreken. Gas op die lolly dus! 
 
Laat dat nu net mijn ding zijn. Mijn podcastbibliotheek is namelijk zeker voor de helft gevuld met namen als Marcel Woods, Sander van Doorn en Fedde leGrand. 
 
Ook deze Sundaypeople editie was er weer plaats voor een Arnhemmer. Up and coming Jasper Fioole voerde het tempo nog even op waardoor in het inmiddels goed gevulde  Luxor alle voetjes van de vloer gingen. Dit is overigens kenmerkend voor het publiek tijdens Sundaypeople. Op de dansvloer, aan de bar, op de gang, in de rookruimte of op de WC, niemand staat stil! Dit alles werkt mee aan een prettige sfeer waarbij iedereen kan genieten. Een kort praatje met de uitsmijters leverde op dat ik niet de enige ben met deze beleving. Na ruim anderhalf jaar Sundaypeople is het aantal incidenten minimaal. De vriendelijke houding van de heren aan de deur helpt hier uiteraard ook aan mee.
 
Als headliner was onze Oosterbuur Eddie Thoneick aangetrokken. Onder andere bekend van zijn samenwerking met Erick Morillo (live your life be free) en zeker niet te vergeten Deeper love met de vocals van Berget Lewis. Dat Eddie een goede band met Nederland heeft blijkt ook uit zijn vloeiend gesproken Nederlands. Na afloop sprak ik hem over zijn set. Hij was erg te spreken over het geluid en de beleving van de mensen. De bedoeling was geweest om al eerder Luxor aan te doen, maar een volgepakte agenda maakte dat helaas niet mogelijk. 
 
Het wachten werd beloond. Nu had ik als soort van voorbereiding op deze avond een aantal sets geluisterd op Soundcloud. Klein nadeel hiervan. Je gaat dingen verwachten hè? Geen probleem met deze baas. Wat een waanzinnige set! Variërend van knallende stukken tot heerlijke vocals. Eddie rocked Luxor!
 
Afsluiters van de avond waren de Brothers in the Booth. Deze broers die al sinds jaar en dag in de scene meedraaien kennen het Sundaypeople publiek inmiddels erg goed. De energie spat van de heren af. Het mooie daarvan is ook dat deze energie over slaat op de zaal zodat ook de laatste uurtjes ook werden vol gemaakt met de handjes in de lucht. Tegen vijf uur was het tijd voor de laatste plaat, gingen de lichten aan en was het tijd de vermoeide benen ten ruste te leggen.
 
Wederom een heerlijke avond. Het uitkijken is nu naar 16 juni. Dan staat namelijk het eerste Sundaypeople festival op het programma. Met drie stages gevuld met fantastische namen. Check de party agenda voor meer info en de winacties die er uiteraard ook voor dit festival weer zijn. 
 
Wees er snel bij want de kaarten zijn beperkt.

Reporter: Alexander Strack van Schijndel

Meer info evenement

Foutje gezien? Let us know!Laatste kans nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker!

Win een JBL draagbare Bluetooth Speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 134.596 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op een nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker twv €165!

De JBL Charge 5 is de ideale speaker voor buiten. Hij is waterdicht en stofbestendig. Zo neem je hem een dag mee naar het strand en gaat hij niet stuk door water of zand. Raakt de batterij van je smartphone leeg? Via de ingebouwde powerbank laad je jouw telefoon onderweg op. Hierdoor kom je niet snel zonder muziek te zitten.

Door de PartyBoost functie koppel je de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume. Op een volle lading gaat de speaker 20 uur mee.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in, controleer of alle gegevens zijn ingevuld en nog up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 134.596 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is ten strengste verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen