Booooaaattttrriiipppppp!!
 
Wie mijn eerdere verslagen gelezen heeft weet dat ik een vaste bezoeker van Sundaypeople in Arnhem ben. De redenen hiervoor zijn simpel. Altijd leuk publiek, goede muziek, een waanzinnige locatie en veel gezelligheid. Daarnaast, het is op de zondag. Wat moet je anders? Na een middagje bij ouders, schoonouders of andere sociale verplichtingen wil je toch nog wel even gas geven in de avond. Bovendien zorgt een leuke zondagavond ervoor dat je met heel veel plezier aan de week begint. Althans, zo werkt dat bij mij.
 
Afgelopen juni was er voor het eerst een Sundaypeople festival. Zie hiervoor ook mijn eerdere verslag. Dit beviel zo goed dat er een tweede, weliswaar kleinere, zou komen. Locatie wederom Valburg. Door omstandigheden buiten de organisatie om was men genoodzaakt om uit te wijken naar een andere locatie. Naar binnen gaan was geen optie, dus wat doe je dan? Inderdaad een boot. Geen boot die ergens aangemeerd ligt, maar een die tussen Arnhem en Emmerich (Duitsland) vaart.

Sinds de jaren tachtig en de daaraan gekoppelde loveboat verslaving ga ik eens in de zoveel tijd naar een feestje op een boot. Waarom vraag je je af? Niet omdat ik dan in een pak a la captain Stubing kan. Ook niet omdat ik net als barman Isaac drankjes in kan schenken. Nee, feestjes op een boot zijn anders. Maak het mee en je weet het zou ik zeggen. Sinds afgelopen zondag kan daar een nieuwe groep partypeople over meepraten. Geloof me, het is een aanrader. Behalve voor die enkeling die er noodgedwongen een avondje railhangen van moest maken uiteraard.

Na verzameld te hebben gingen we in stijl naar de boot. Netjes gehuld in zwembroek, hemdje, slippers en zwembandjes dus. Met als kapitein Erick Eerdhuizen en als eerste stuurman Funkerman moest dit een leuk feestje worden. Dat werd het dus ook.

Om vier uur begaven de eerste feestgangers zich op de boot. The Cat Carpenters achter de decks. Een heerlijk diep begin van de dag. De weergoden waren ons de hele dag goed gezind. Wat wel prettig was aangezien de stage op het buitendek stond. Over de Rijn varen met lekkere muziek heeft echt wel wat bijzonders, zo’n bovendek vol met partypeople maakt dat vervolgens nog eens extra bijzonder. Zelfs de koeien in de weiden ernaast renden met ons mee. Gedurende deze tocht namen verder nog Jochem Hamerling, Beauriche en dj Licious plaats achter de decks. 

Het leuke en voor sommige mensen het minder leuke van een boattrip is dat je er niet even af kunt. Aangezien dit dus ook voor de dj’s geldt waren deze ook al aanwezig. Altijd leuk om eens samen uit je dak te gaan met deze heren.

Om acht uur was het tijd voor Funkerman. Na een heerlijke set de dag ervoor tijdens lakedance bewees hij deze avond ook nog eens over prima zeebenen te beschikken. Wederom een heerlijke set van deze man die zichtbaar plezier heeft achter de decks en er niet alleen zijn werk staat te doen. 

Als laatste was het de beurt aan Erick Eerdhuizen. Bij iedereen bekend onder zijn alter ego Erick E. Voegen die negen letters wat toe zou je denken. Jazeker, Erick gaat hiermee terug naar zijn roots, heerlijk dansbare techno/techhouse. Hij bewijst hier ook weer zijn enorme talent om het publiek te vermaken. Zelfs mensen die geen fan zijn stonden die zondag niet stil. Geloof me, ik ken er een die zijn eerdere oordeel moest bijschaven. 

Nadat in verband met geluidsoverlast de laatste minuten van de tocht niet door een DJ gevuld werden, maar door een bijzondere a capella versie van een reisje langs de rijn was het alweer tijd om het water te verlaten.

Check de site voor meer Sundaypeople feesten. Binnenkort onder andere in Den Bosch en Maastricht. Op 15 september staat er een klapper gepland in Arnhem. Drie uur lang Roger Sanchez, voorafgegaan door Franky Rizardo en Jasper Fioole.
 
Uiteraard ben ik daar weer bij. Zie je daar!

Reporter: Alexander Strack van Schijndel

Meer info evenement

Foutje gezien? Let us know!Laatste kans nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker!

Win een JBL draagbare Bluetooth Speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 134.596 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op een nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker twv €165!

De JBL Charge 5 is de ideale speaker voor buiten. Hij is waterdicht en stofbestendig. Zo neem je hem een dag mee naar het strand en gaat hij niet stuk door water of zand. Raakt de batterij van je smartphone leeg? Via de ingebouwde powerbank laad je jouw telefoon onderweg op. Hierdoor kom je niet snel zonder muziek te zitten.

Door de PartyBoost functie koppel je de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume. Op een volle lading gaat de speaker 20 uur mee.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in, controleer of alle gegevens zijn ingevuld en nog up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 134.596 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is ten strengste verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen