Party reports

Don't Let Daddy Know, Antwerpen (BE) (25-10-2014)

vrijdag 31 oktober 2014
Sasha Dijkhoff

Party report: Don't Let Daddy Know, Antwerpen (BE) (25-10-2014)
Een party concept dat begon op Ibiza had al snel een naam gemaakt in het wereldje van de EDM feesten. Na Ibiza was het nog lang niet gedaan en brachten de organisatoren ID&T en E&A Events het concept naar Amsterdam en had tevens een eigen stage op Mysteryland. Met verpletterende line-ups en toffe locaties die de organisatie keer op keer weer weet te strikken, kan het ook niet anders dan de feesten telkens weer te mogen bestempelen met een 'SOLD OUT' status. 

Dit keer was het de beurt aan Antwerpen om te doen geloven aan de ervaring van een nacht met top DJ's, tijdens een volledig uitverkochte editie in het Sportpaleis in Antwerpen. Behoorlijk wat Nederlanders reisden af naar onze buurland om ook deze editie weer mee te mogen maken.  

De line-up bestond uit Sem Vox, Sander van Doorn, Blasterjaxx, Showtek, Laidback Luke, DVBBS en Ummet Ozcan. Dat Sem Vox bij deze feesten een vaste prik is, is al goed bekend. Alhoewel vier van deze namen ook al op de editie in Amsterdam draaide, er zaten toch wel wat namen bij die bij mij in de smaak vielen zoals Blasterjaxx, Laidback Luke en Ummet Ozcan. Laten we dit feest eens gaan verkennen!

Voor de Nederlanders is het misschien wel even kloten met de reis erheen en de beslissing of je wel/niet in Antwerpen overnacht als je dit feest bezoekt. Wij zijn terecht gekomen bij HOP HOP events, een organisatie die uiterst gezellige reizen naar feesten organiseert met partybussen. Voor 25 euro werden wij voor de deur van de locatie afgezet en na afloop weer naar Nederland gebracht.

Eenmaal aangekomen was het wachten in de rij en het controleren van de tassen zo gepiept. De tent stond al aardig vol onder het genot van wat heerlijke beats van Sem Vox die het feest mocht openen. Het was allemaal nog even moeilijk los te krijgen. Hier kwam massaal verandering in toen een van de zwaargewichten het podium betrad. Niemand minder dan Sander van Doorn was aan de beurt om wat heerlijke klanken te laten horen. Met hits zoals 'THIS' in samenwerking met Oliver Heldens wist hij het publiek gemakkelijk los te krijgen en werd het een uurtje dansen en springen.

Next up waren de jongens van Blasterjaxx. Bij de set van deze heren stond de zaal prop vol. Ze wisten het publiek goed te vermaken met classics zoals 'it's my life' van Bon Jovi tot eigen releases die nog moeten worden uitgebracht zoals 'Beautifull World' en 'Heartbreak'. Handen gingen de lucht in en mijn energie werd flink verbruikt tijdens deze heerlijke set. De set van Showtek hebben wij helaas moeten missen, maar daardoor in de plaats hebben wij een leuk interview met Blasterjaxx gescoord dat je hier kunt lezen!

Eenmaal terug mocht zeer gerespecteerde DJ en producer Laidback Luke achter de DJ booth plaats nemen en laten zien wat hij allemaal in huis had. Met heerlijke tracks ging het publiek los op de platen. De diversiteit in de set van Laidback Luke was erg aangenaam. Er was ruimte om te springen op de wat hardere platen zoals 'Tremor', eveneens als het  dansen op deephouse nummers zoals 'Bae'. De double L's werden in de lucht gehouden tijdens een heerlijke set waar het propvol stond.

De heren van DVVBS, wie kent ze nou niet. Ik wist al wel dat het een slopend uurtje zou worden met de wat hardere stijl van dit duo. Immortal is natuurlijk niet weg te denken in een set van DVVBS. Laten we ook niet vergeten dat er tijdens de sets van DVVBS gegarandeerd moshpits zullen ontstaan. Iets waar ik persoonlijk niet echt een fan van ben, maar ach, de liefhebbers hiervan gingen compleet uit hun plaat. Met Alex heb je geen MC nodig, dit doet hij vrijwel altijd zelf. Hiermee wist hij het publiek helemaal mee te krijgen en knalden hij het publiek naar de laatste set van de avond.

De highest climber van dit jaar mocht dit toffe feest gaan afsluiten. Alhoewel de meeste bezoekers al hun energie hebben gegeven in de set van de voorgangers, Ummet Ozcan wist toch nog energie bij het publiek los te plukken. Met een remix van de hit 'Summer' en de track 'Revolution' ging het publiek compleet uit zijn dak. Het nieuwe nummer met Dimitri Vegas & Like Mike werd aangekondigd en het kloppen op de borst tijdens het nummer 'Wolf' begon. De hele zaal werd daarin meegenomen door Ummet Ozcan die enthousiast op de DJ Booth stond. Nog even een selfie en de feestgangers konden met een tevreden gevoel naar huis.

Het laserwerk droeg ook zeker bij aan een goede aankleding van het feest. Voor elke set had de organisatie ook een leuke intro, alhoewel die naar mijn gevoel wel telkens iets te lang duurde. 

Er waren een hoop heerlijke drankjes te verkrijgen net als het eten. Van hartige hapjes zoals pizza en nacho's tot aan wafels voor de zoetekauw. Voor een blikje Eristoff of een wijn betaalde je 4 bonnen. Don't Let Daddy Know Merchandise was ook te verkrijgen die je overal op het feest terug kon zien. Voor een regular ticket was je 45 euro kwijt.

Ik ben er de volgende keer zeker weer bij. De reis naar Antwerpen was dit avondje zeker waard. Op naar 2015 met nog een editie in het Ziggo Dome in Amsterdam!

Reporter: Sasha Dijkhoff

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Maak kans op een Apple Gift Card twv €100!

Win een Apple giftcard twv €100


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 137.169 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er gemiddeld ruim 825 per maand!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een Apple Gift Card twv €100!

Gebruik hem om te shoppen bij de App Store, Apple TV, Apple Music, iTunes, Apple Arcade, de Apple Store-app, apple.com en de Apple Store.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 137.169 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen