Carnival of Doom, Amsterdam (01-11-2014)

maandag 3 november 2014
Barbara Inpijn

Party report: Carnival of Doom, Amsterdam (01-11-2014)Spontane feestjes zijn de mooiste feestjes. Soms vertel je jezelf wel eens dat je minder moet gaan feesten maar met een line up als deze kon je dit niet overslaan. De Carnaval Of Doom line up meer dan tig keer afgespeeld op Youtube. Onderweg in de trein beste mede festivalgangers leren kennen en het kon niet anders dat dit een top nacht zou gaan worden. 

De time table was er één van de beste van afgelopen jaar. Ik moet rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Ik kan nu niet blijven, ik kan nu niet langer blijven staan. Van boven naar beneden rennen en dat zeker tot 03.00 uur. Binnenkomen met Lowroller in de bovenzaal. Het geluid is weer mega heerlijk en de vloer is nog te doen. Om 00.00 uur naar de Black box voor Korsakoff. Waar zij ook mag draaien, ik ben daar altijd wel even te vinden. 

Het is niet zo druk, niet uitverkocht ook. Jammer voor Q-Dance en Art of Dance maar ik vind het wel fijn dat ik iets meer dansruimte heb. Aan de andere kant een geluk bij een ongeluk. Aan de deur wel de nodige ‘’problemen’’ meegemaakt met mensen die kaarten via ticketswap hadden gehaald die vals bleken te zijn. De organisatie heeft er werk van kunnen maken en die mensen mochten voor €30,- aan de deur kaarten kopen ter compensatie.  

Na Korsakoff was het de beurt aan Noize Suppressor die dit jaar het anthem heeft gemaakt voor Carnaval of Doom: Noize Suppressor – Second Raid. Ben nieuwsgierig naar de Mystery guest. Ik ben tot op het moment van bekend maken er niet achter gekomen wie het kon zijn. Het geluid beneden is als van ouds. Op en top en echt Heineken Musical Hall. We zijn het niet anders gewend. De vloer daarentegen begint nu al flink op een schaatsbaan te lijken. Wanneer hier verandering in gaat komen is nog altijd een raadsel. De één na de ander valt op zijn gat. Soms met veel gelach maar een ander word afgevoerd met een dikke enkel, knie en veel blauwe plekken en dat zo vroeg op de avond. Stiekem hoop ik dat er nog een aantal oude hardcore nummers worden gedraaid. De nummers die je nu veel hoort zijn wel wat ouder maar allemaal een refix of in ieder geval in een nieuw soort jasje gestoken. 

Nog even snel naar boven voor The DJ Producer & Thrasher. Het geluid staat anders dan eerder op de avond. Een stuk harder en scheller en niet in mijn voordeel. Ik vraag me vaak af of de DJ’s hier verantwoordelijk voor zijn of de geluidsmannen. Er wordt regelmatig gecontroleerd op het aantal decibel. Ik vond het even te hard en ben weer snel naar beneden gegaan. 

Om 03.00 uur is het tijd voor Nosferatu & Outblast. En de mystery guest is THA PLAYAH! Ik ben er blij mee, top trio! Het begint al heerlijk en ik hoop dat ze dit doorzetten. Ik spring een gat in de lucht op de tribune bij de Millennium Hardcore die ik hoor. Base Alert - Zoo, Release all my rage! Let the beast out the cage! Oh my god! Ja zeker O my god. Dit is genieten en waar je op hoopt als je naar een feest gaat. Kippenvel momenten blijven maar komen. DJ Mad-E-Fact - The Hustle, The Wishmaster - Hustlers & Hardcore en zo zou ik graag de hele live set willen opnoemen met nummers. Hele dikke duim omhoog voor dit meesterlijke setje. Ik hoop dat er veel live setjes komen met tracknamen van alle setjes die er gedraaid zijn.

Vliegend naar Bartoch & DaY-már die de beat box helemaal doet laten trillen. Hier staat het ook vol. Ik had het liever in de black box gezien want daar horen zij thuis. Uptempo is heerlijk! Ik heb geen minpunten als het gaat om dj’s vanavond. Er is voor ieder wat wils. 

De munten blijven ook altijd hetzelfde in de HMH, 2 munten staat gelijk aan 2.80 voor een fris of een biertje. Er zijn verschillende dingen te koop bij de merchandise, van waaiers tot petjes. Ik heb een mooie waaier met sierletters HARDCORE. Shirtjes, hoodies en meer zijn er natuurlijk. Ook zie ik in de HMH altijd het verkooppunt van goede oordoppen en zeker in de bovenzaal zijn die flink nodig vind ik. Dat het dan anders aanvoelt op een feest is onzin. De piep als je thuis komt is minder prettig en ik wil nog langer kunnen genieten van mijn oren. 

De tijd op een avond als deze gaat veel te snel. Mijn benen zijn te kort om megasprongen te maken tussen de stages. Ik kijk graag overal en ren de hele avond dus al rondjes. Tijdens de set van Drokz & DJ Mithridate sta ik voor Radical Redemption, High five! Tof om iedereen helemaal te zien genieten en los te gaan. Je moet er vaak meerdere van de grond af helpen omdat het echt op een schaatsbaan begint te lijken. Bang bang bang bang! Echte Terrorheadz en Mithridate hoort er helemaal bij wat mij betreft. Heerlijk om weer een ’nieuwe’ dame in de Hardcore/Terror scene te zien. Draaien en los gaan achter de draaitafels dat kan allemaal! Wat een sfeer! Ik geloof dat ik hier echt mijn benen ben verloren en de spierpijn hiervan nog de hele week ga voelen. Het is het allemaal waard, geloof me op mijn woord. Nog even blijven bij Noisekick en dan nog even een dansje beneden doen bij Destructive Tendencies voordat Dr Peacock begint. 

De laatste driekwartier ben ik mijn benen kwijt geraakt en heb ik vertoeft op de tribune. Ik wil wel doorgaan maar als ik dat doe dan kunnen ze mij naar huis toe tillen. De set van Dr Peacock was echt mega goed. Die heeft het meer dan verdiend om af te mogen sluiten. Ik wacht met smart op alle live-setjes, nieuwe tracks, tracklisten van DJ’s en meer. Het was een feest voor in de boeken en ik heb nieuwe vrienden mogen maken. Ik zeg volmondig:  I love Hardcore.


Reporter: Barbara Inpijn

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!


Guestzone is weer terug aan de top!

Members nemen soms de moeite om ons te bedanken voor de gewonnen gastenlijstplekken en/of vrijkaarten, wat wij natuurlijk erg leuk vinden.

Check een aantal van de reacties.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.882 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.882 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen